Ősi idegen tárgyakat fedeztek fel Mexikóban, melyeket lehet, hogy jobb lett volna nem megtalálni

Dr. Kathy J. Forti kutatónak és spirituális tanítónak 2018 novemberének végén sikerült csatlakozni egy kis privát, idegen műtárgy vadász ...


Dr. Kathy J. Forti kutatónak és spirituális tanítónak 2018 novemberének végén sikerült csatlakozni egy kis privát, idegen műtárgy vadász csapathoz, akik visszatértek a mexikói Jalisco állam sivatagába, Ojuelos város közelébe.

A csapat furcsa leleteket gyűjtött össze, amelyek medálokat, kőtáblákat és kisebb tárgyakat tartalmaztak, amelyeken rendkívüli feliratok és rajzok láthatók földönkívüli lényekről és idegen űrhajókról.

Ami még izgalmasabbá tette a keresést, hogy az egyik helyszínen titokzatos kő táblákra bukkantak, amelyek egy ősi földönkívüli faj teremtésének történetét mutatják be. Mindent megtettek azért, hogy visszamenjenek és még többi kőtáblát keressenek, ha léteznek, amelyek feltárják fajunk kezdetének történelmét itt a Földön. Kathyt mindenképpen érdekelte a dolog, miután a saját kezében tartott egyes tárgyakat. Vajon hamisítványok, reprodukciók vagy valódi dologról van szó?

Az ásatási terület több mint 2000 méteres magasságban található, ahol a hőmérséklet éjszaka fagypont alá csökken. Egy fiatal helyi férfi tartott velük, aki jól ismeri a területet. Olyan kereső eszközökre támaszkodott, amelyek alkalmasak az elektromágneses aktivitási pontok megtalálására, ami az eltemetett tárgyak esetében ígéretesnek bizonyult.

Kathy szkeptikus oldala azon tűnődött, hogy vajon a helyiek jöttek ki ide, és titokban eltemették a tárgyakat, hogy fellendítsék a jövedelmező turisztikai üzletet? Miután látta, hogy milyen munkával jár a feltárási folyamat, gyorsan elvetette ezt a gyanút.

Mélyen lévő fa gyökereken kellett áthatolniuk, amelyek több száz évesek lehettek. A gyökerek alatt pedig sziklával találkoztak. A kísérőjük ismét használta az ingáját, és még mindig meg volt győződve arról, hogy a tárgyak mélyebbre vannak eltemetve.

Sikerült az alapkőzeten átjutniuk és még mélyebbre ásni a kemény földben, amikor előbukkant egy homokkő tábla sarka. Kathy odahívta a csapat több tagját, akik futva érkeztek.

Gondosan kiemelték a 12x18 centiméteres kőlapot, amely egy lényt ábrázolt, aki egy furcsa megjelenésű űrhajót irányít. Megtisztították a kőlemezt, és további lények rajzait találták a másik oldalán. Furcsa energia vette körül a kőtáblát. Kathy mobiltelefonja teljesen megbolondult a közelében. A magnetométere megnövekedett energiamezőt regisztrált. A kérdés, hogy ki temette el és miért?


Még három kőből készült táblát fedeztek fel az ásatáson. Mindegyiknek más alakja volt: egy téglalap alakú, egy másik trapéz, sőt még egy hornyolt is volt köztük. Úgy tűnt, hogy mindegyik illeszkedik egymáshoz, mint egy kínai kirakós játék. Kathy kíváncsi volt arra, hogy ezekből a táblákból vajon hány darab létezett, melyek lehet, hogy egy nagyobb kirakósnak a részei lehettek. És vajon milyen célt szolgáltak ezek a kövek?

Ojuelos város lakói azt állítják, hogy több mint 80 éve találták meg ezeket a furcsa idegen tárgyakat először. Ugyanakkor a mexikói kormány nem nyilatkozik a hitelességükkel kapcsolatban, és inkább elfordítja a fejét. A téma egyszerűen túl ellentmondásos. De ez nem akadályozta meg a független kutatókat abban, hogy megpróbálják őket tudományosan is hitelesíteni.

Kathynek sikerült beszélnie az Ojuelos leletek karbon kormeghatározásával foglalkozó Oleg Elistratov orosz kutatóval. Elistratov saját költségén vitt magával néhány leletet az ország legkiemelkedőbb radikarbon vizsgálati létesítményébe, az Arizonai Egyetem tesztlaborába.


A köveken nehéz kormeghatározást végezni, de az Elistratov által vizsgált kőtárgyak közül négynél egy ragasztószerű anyagot talált. Ezt a fajta szerves anyagot viszont tesztelni lehetett öt különböző radiokarbon vizsgálattal. Az Arizonai Egyetem laboratóriumának eredményei azt mutatták, hogy a ragasztószerű anyag legalább 8500–9500 éves.

Továbbá vizsgáltak kerámia agyag tárgyakat is, amelyek a becslések szerint legalább 3500 évesek voltak. Néhány esetében kimutatták, hogy több mint 900 éve temették el őket, ami azt jelezheti, hogy régebbi emlékek reprodukciói. De néhány hat évvel ezelőtt Ojuelosban előkerült homokkő tábla egyértelműen több ezer éves.

Kathy bevont egy távolbalátó és intuitív szakértői csapatot, hogy még többet megtudjanak a rejtélyes tárgyak eredetéről. Az egyes eredmények egybehangzónak bizonyultak, ami nem csak megdöbbentő, hanem egyben lenyűgöző is volt.


Az ezekhez a tárgyakhoz és a kő táblákhoz kapcsolódó lények a Hattyú csillagkép egyik bináris csillagától származnak. A Deneb, a konstelláció legfényesebbb csillaga, ami időszámításunk előtt 15000-ben a sarkcsillagnak számított. Ezt a csillagot azonban a csillagászok csak 1798-ban fedezték fel.

A Hattyú csillagképből érkezett lények megszállták a Földet, különösen a közép- és dél-amerikai atlanti-óceáni helyszíneket, az atlantiszi harmadik és utolsó felfordulás utáni káosz közepette, ami egy hatalmas planetáris özönvizet eredményezett. Abban az időben ezek a lények, valamint az idérkező különböző inzterdimenzionális fajok lehetőséget láttak abban, hogy elfoglalják ezt a bolygót.

Az Ojuelos de Jalisco területen számos nagy energia örvény található. Ennek az idegen fajnak a fejlett elektromágneses technológiái lehetővé tették, hogy belépjenek ezekbe az interdimenzionális portálokba, és könnyen tudtak jönni-menni.


A mexikói portálok a Tűzgyűrű elektromágneses jellege miatt intenzívek. Ez igaz Mexikó partjainak többségére Dél-Amerika felé. Ez megmagyarázhatja, hogy a katonai és kereskedelmi pilóták miért jelentenek onnan sok UFO tevékenységet.

A köveken található szimbólumok és írások a Hattyú csillagép lényei által használt nyelv, valamint néhány atlanti-óceáni szimbólumnak a kombinációi. Ezek a lények drákó és reptilián természetűek. Nem egy óriás faj, hanem kisebb, szürkés lények. A vezetőik magasak, és általában kerítésszerű maszkot viselnek, és néha szárnyakkal ábrázolják őket. Ez a faj körülbelül 1000-2000 évig lakott a Földön, mintegy 12000 és 14000 évvel ezelőtt.

Magukat úgy hívták, mintha azt mondták volna, hogy "Ticahacan," de nyelvüket leginkább csettintések és sziszegések alkották, és inkább "kígyó" jellege volt. Ez az oka annak, hogy a Mexikóváros közelében található ősi piramist Teotihuacan-nak nevezik. Az ősök azt állították, hogy nem ők nevezték el, hanem azok, akik régen előttük érkeztek. Azt állítják, hogy Teotihuacan azt a helyet jelenti, "ahol az emberek istenekké válnak."


Gyakran lehet látni, hogy ezek az idegen tárgyak egy bolygót ábrázolnak három holddal, ami a bolygórendszerük jellemzője.

Azért jöttek a Földre, hogy utódokat nemzzenek. Megpróbáltak párosodni az emberekkel, de nem voltak sikeresek. A legtöbb gyermek csecsemőként halt meg, vagy halva született. A tárgyaik az ő teremtés mítoszuk történetét írják le.

A leletek egy részén egy kis idegen teremtmény látható, ahogy kiszabadul a szájukból. Miközben több mint 1000 éven keresztül próbálták tökéletesíteni a hibrid kísérleteket, mindenféle módszert használva, sikertelennek bizonyultak.

Sok kő a teremtés mitológiájukról beszél. Egyes tárgyak valójában nagyon régi másolatok, nem eredeti példányok. A jelenetek olyan eseményeket ábrázolnak, amelyeket sok évezreden keresztül ismertek vagy beszéltek róluk sok dél-amerikai kultúrában.

A medáloknak kinéző tárgyak valójában sírjelek, amelyeket a halottakkal együtt temettek el, hogy azonosíthassák őket. Ezeken az ő történetük áll saját idegen nyelvükön, hogy honnan jöttek, kik voltak és mi történt velük. Sokat a halott csecsemőik ágyain vagy szarkofágján helyeztek el.




A középkorban az 1500-1600-as években ezek a lények ismét megpróbálták visszatérni a Földre, de ismét elűzték őket. A mítoszaik nagy része az azték és a maja kultúrákkal keveredett.

Az első csoport rokonai a 19. század végén visszajöttek, amikor a portál valahogy újra aktiválódott. Még ma is itt vannak.

Úgy tűnik, hogy a világon több kormány is együttműködik velük titokban. Ezek az idegenek felelősek mások mellett az elrablásokért. Miután a kormányok megállapodtak abban, hogy együttműködnek velük technológiáért cserébe, meg tudták kerülni a "szabad akarat" záradékot. Következésképpen az Intergalaktikus Szövetség nem avatkozhat be.

Ezek a lények azonban nem barátságosak és szellemileg nem fejlődtek. Kevésbé érdeklik őket a Földön szerzett emberi tapasztalatok. Megpróbálják elérni az emberi faj pusztulását, és tönkreteszik a környezetünket, hogy a lakhatóbbá tegyék a saját fajuk számára.

Dr. Kathy J. Forti

A jövőbeni szándékaik azt mutatják, hogy a 26. században a Földdel való kölcsönhatásuk olyan nagy problémává válik, amellyel foglalkozni kell. Úgy tűnik, hogy ezek a lények azért vannak itt, hogy valamit megoldjanak és korrigáljanak a saját jövőbeli idővonalukban, ami a bolygónk pusztulásához vezet. Eddig nem sikerült ezt megvalósítaniuk, de még mindig próbálkoznak.

Ezeket a "vezető" köveket külön helyeken temették el nagyon jó okból, mivel kommunikálhatnak egymással. Soha nem szabad újra összeilleszteni őket. A távolbalátók eredményei azt mutatják, hogy befolyásolhatják a hullámzó elektromágneses hologramot, amely megnyit egy meglévő portált, felerősíti azt, ami több lény és hajó érkezését teszi lehetővé.

Nem meglepő, hogy a sötét erőket úgy manipulálják, hogy ezeket az eredeti kőtáblákat újra összehozzák. Nagyon ajánlott a táblák újbóli eltemetése, lefagyasztása vagy megsemmisítése, hogy soha ne aktiválódjanak újra. A projekt keretében összegyűlt távolbalátók emlékeztetni akarnak mindenkit arra, hogy nagyon jó oka van annak, hogy az Antarktisz egyszer zöld és termékeny földje újra megfagyott. Ott is megtalálható az eltemetett idegen technológia. Sajnos, néhányat már véletlenül újra aktiváltak a több kormány által végzett kutatások során. (1)

(1) - https://www.trinfinity8.com/unearthing-ancient

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Ősi idegen tárgyakat fedeztek fel Mexikóban, melyeket lehet, hogy jobb lett volna nem megtalálni
Ősi idegen tárgyakat fedeztek fel Mexikóban, melyeket lehet, hogy jobb lett volna nem megtalálni
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgi6zsZ2pzMCRpQjzvPftVQbuXXX5j0J9stdGthdrFffYlWgjIxkzDIiDjxz8xv5AfqQMXRLQPGspTjgIwtLRcTnzTLEUJEP-NV30A2AawmiL_d2LVURKc1-3PUihzXFhrQjChfurh62Ik/s1600/Ojuelos+mexik%25C3%25B3+r%25C3%25A9g%25C3%25A9szet+idegen+t%25C3%25A1rgyak+lelet+t%25C3%25B6rt%25C3%25A9nelem-f%25C3%25B6ld-teremt%25C3%25A9s-ember-hibrid-atlantisz-%25C5%2591si-technol%25C3%25B3gia-port%25C3%25A1l-%25C3%25A1br%25C3%25A1zol%25C3%25A1s-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgi6zsZ2pzMCRpQjzvPftVQbuXXX5j0J9stdGthdrFffYlWgjIxkzDIiDjxz8xv5AfqQMXRLQPGspTjgIwtLRcTnzTLEUJEP-NV30A2AawmiL_d2LVURKc1-3PUihzXFhrQjChfurh62Ik/s72-c/Ojuelos+mexik%25C3%25B3+r%25C3%25A9g%25C3%25A9szet+idegen+t%25C3%25A1rgyak+lelet+t%25C3%25B6rt%25C3%25A9nelem-f%25C3%25B6ld-teremt%25C3%25A9s-ember-hibrid-atlantisz-%25C5%2591si-technol%25C3%25B3gia-port%25C3%25A1l-%25C3%25A1br%25C3%25A1zol%25C3%25A1s-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/02/osi-idegen-targyakat-fedeztek-fel.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/02/osi-idegen-targyakat-fedeztek-fel.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy