Edgar Cayce szerint az arktúrusziaké az egyik legfejlettebb civilizácó az egész galaxisban

Edgar Cayce azt mondta a tanításaiban, hogy az arktúruszi az egyik legfejlettebb civilizáció ebben a galaxisban. Az ő ötödik dimenziós ci...


Edgar Cayce azt mondta a tanításaiban, hogy az arktúruszi az egyik legfejlettebb civilizáció ebben a galaxisban. Az ő ötödik dimenziós civilizációjuk a Föld jövőjének prototípusa. Energiája az emberiség érzelmi, szellemi és lelki gyógyítójaként működik. Egyben egy olyan energia átjáró, amelyen keresztül az emberek a halál és újjászületés során áthaladnak.

Úgy működik, mint egy állomás a nem fizikai tudat számára, hogy hozzászokjon a testiséghez.

James J. Hurtak műve, "A tudás könyve - Énok kulcsai" egy középutas programozási központként írja le, amelyet az univerzum fizikai testvériségei használnak a galaxisnak ezen a végén a "fizikaiakkal" végzett számos kísérletkör irányítására.

Az Arcturus maga a legvilágosabb csillag az Ökörhajcsár csillagképben, ami körülbelül harminchat fényévre van a Földtől.

Néhány érdekes információ található Norma Milanovich "Mi, az arktúrusziak" című könyvében, ami mindenkinek nagyon ajánlott. Az összes földönkívüli civilizáció közül leginkább az arktúrusziak társadalma összpontosít legjobban az élet minden területén az isteni megvalósítás útjára.

Az arktúrusziak azt tanítják, hogy az ötödik dimenzióban való élet legfontosabb alkotóeleme a szeretet. A negativitást, a félelmet és a bűntudatot le kell küzdeni és szeretetre és fényre kell cserélni.

Az arktúrusziak szoros kapcsolatban állnak a felemelkedett mesterekkel, akiket a Mindenki Testvériségének hívnak. Továbbá szorosan együttműködnek azzal, amit Galaktikus Parancsnokságnak neveznek. Az arktúrusziak az univerzumban a csillaghajóikon utaznak, amelyek az egész világegyetemben a legfejlettebbek.

Az egyik oka annak, hogy a Földet nem támadták meg a háborúzó negatív földönkívüliek, mert a civilizációik félnek az arktúrusziak fejlett csillaghajóitól. Hajóik a legkorszerűbb technológiákat képviselik, messze túlmutatnak mindenen, amit eddig ismerünk. Az egyik csillaghajót, amely a Föld körül kering, a görög istennő után Athéné Csillaghajónak nevezik.

Az arktúruszi társadalmat a vének irányítják, akiket az Arcturus népe tisztel a fejlett tudásukért, bölcsességükért és rendkívül magas rezgési frekvenciáikért. Minél magasabb valakinek a rezgési frekvenciája, annál közelebb van a Fényhez, vagy a Lélekhez, vagy Istenhez.

Az arktúrusziak fizikai értelemben alacsonyak, körülbelül 1-1,2 méter magasak és karcsúak. Nagyon hasonlítanak egymásra, amit örömmel fogadnak, mert eltörli a földi társadalmakra annyira jellemző kicsinyességet a kinézettel kapcsolatban.

Az arktúrusziak a leginkább szerető és nem ítélkező lények, amit el tudunk képzelni.

✔ A bőrük zöldes színű.

✔ Nagyon nagy, mandula alakú szemük van.

✔ Csak három ujjuk van.

✔ Képesek a tárgyakat az elméjükkel mozgatni, és teljesen telepatikusak.

A táplálékforrásuk egy pezsgő folyadék, amely az egész lényüket erősen élénkíti.

A szemük sötétbarna vagy fekete. Fő látószervük valójában a telepatikus természetük, nem a fizikai szemük. A hallás érzékelésük meghaladja a telepatikus természetüket is. Továbbá rendelkeznek azzal az adottsággal, hogy a fejük hátsó részén is képesek érzékelni.

Az átlagos élettartamuk 350-400 év. Magasan fejlett lelki természetük lehetővé tette számukra, hogy elkerüljék az öregedést, hiszen képesek legyőzni az időt és a teret. Megszakítják az életet, amikor a létezésüket meghatározó szerződés lejár. Az arktúrusziak között nincsenek betegségek, már évszázadokkal ezelőtt megszűnt.

Az arktúruszi rendszerben nincsenek szélsőséges hőmérsékletek. Civilizációjuk olyan, amely meghaladta a dualitást és az egységben él. Az arktúrusziak foglalkozását az egyének rezgési frekvenciája és az aura színeik határozzák meg. Például azok esetében, akik a gyerekek gondozásáért felelősek, az ibolya színnek kell dominánsnak lennie az aurájukban, mert csak a legbölcsebb lelkek foglalkozhatnak a fiatalokkal.

Ugyanez igaz azokra, akiknek megengedett a szülés.

Őket megvizsgálják és tesztelik az aurás és rezgési frekvenciájuk alapján, és amikor a vének kiválasztják, hogy arktúruszi gyermeket szüljenek, az emberek csodálatos folyamaton mennek keresztül. A résztvevő rezgése hetedik dimenziós frekvenciára emelkedik a születési folyamat során, hogy biztosítsák a legfejlettebb lelkek érkezését. (A hetedik dimenziós frekvencia egy felemelkedett mesteré.)

A reprodukció egy megtiszteltetés az arktúruszi társadalomban és az egyik leginkább elismert foglalkozás. A tényleges reprodukciót nem fizikai értelemben hajtják végre, mint ahogy azt a Földön értjük. Az arktúrusziak esetében ez egyfajta elme kapcsolaton keresztül történik, amelyben a férfi és női energiák tökéletesen kiegyensúlyozottak. E szaporodási folyamaton keresztül valamilyen elektronerő áramlik a két lényen keresztül, és létrehoz egy másik lényt, amely a kapcsolat másolata.

Az új életformát ezután egy speciális helyiségbe viszik, amely a megfelelő rezgési frekvenciákat bocsátja ki, amíg a lény készen áll az arktúruszi családba való beilleszkedésre. Az arktúruszi társadalomból származó sok lény más bolygókra kerül, mert a nagy tanács egy nagyszerű cselekedetként rendelte el ezt.


Az arktúrusziak között nincs verseny

Minden gondolatot, szót, tettet és terméket azon képessége alapján ítélik meg, hogy közelebb visz-e az Isteni rezgéshez. Ha nem, az arktúrusziak számára nem is létezik. Egy személy rezgési frekvenciája közvetlen kapcsolatban áll a teste, az érzelmei, a gondolatai, a cselekedetei és alkotásai feletti uralommal. Az arktúrusziak teljes mértékben elsajátítják az önmaguk ezen aspektusai feletti uralmat.

Kifejlesztették azt a képességet, hogy meghaladják az egót, a szeparatív, alacsonyabb, félelem alapú énjüket. A siker csak a fényfrekvencia mértéke alapján ítélhető meg. Vannak olyan gépek, amelyek folyamatosan ellenőrzik a vibrációs frekvenciákat, amelyeket a bolygójukon minden egyes ember manifesztál.

Ha az egyik arktúruszi visszajelzést kap arról, hogy nem felel meg a saját fejlődési céljainak, akkor a vének azonnal tanítókat küldenek, hogy segítsenek az egyénnek.

Az arktúruszi csillaghajók

Az arktúruszi csillaghajók a legjobbak az egész univerzumban. Olyan kristályok hajtják őket, amelyek nem a bolygójukról származnak, hanem a Tejúton lévő más bolygókról, amelyeket nem fedeztek fel a földi tudósok. Ezek a kristályok úgy működnek, hogy fényenergiát vezetnek a Nagy Központi Napból.

Az arktúrusziak azt mondják, hogy már nem használnak számítógépeket, mert régóta nincs rá szükségük. Vannak más rendszerek, amelyek sokkal fejlettebbek. A csillaghajó egyik része az Arcturus replikációja. Lehetőséget biztosít arra, hogy a személyzet bármely tagját visszajuttassa az Arcturusra az éteri testében. Ez segít megerősíteni és fiatalítani a legénység tagjait, akik hosszú ideig távol vannak otthonuktól, amikor áthaladnak az univerzumokon.

A Föld frekvenciája az arktúrusziak számára nagyon durva az ötödik dimenziós rezgésük miatt.

Az arktúrusziak nem esznek, de képesek energiát fogyasztani. Az arktúrusziak hetente csak egyszer alszanak rövid ideig, de számukra szent időnek számít a lélek utazás és a magasabb tudatosságokhoz való kapcsolódás.

Az arktúruszi csillaghajó másik szobájában egy teljes adatbank található, amely a földi és más bolygók életének minden aspektusát tartalmazza. Az arktúrusziak képesek a telepatikus képességeik és az idegrendszerük segítségével befogadni az információt. Ez a folyamat hasonlít az étel elfogyasztásához, de ez energia szinten történik. Képesek százszor gyorsabban asszimilálni az információt, mint egy átlagos ember a Földön.


Az arktúruszi hajón van egy szoba, amely erősíti a belépő emberek rezgését, így nem fogják túlterhelni őket a Föld legerősebb rezgései. Az arktúrusziak képesek utazni az időben. Vannak kompjaik, amelyek gömb alakúak, melyeket arra használnak, hogy aktiválják a Földön lévő energiapontokat és rácsokat, amik évszázadokon át nyugalmi állapotban voltak.

Az arktúrusziak azóta dolgoznak a Földön, mióta az élet először megjelent a bolygón. Sok bázisuk van a Földön, és három bázissal rendelkeznek a Holdon. Sok bázisuk a Földön a hegyek belsejében található. Az arktúrusziak fizikailag is megnyilvánulhatnak, de éteri állapotban is létezhetnek, így a fizikai anyag nem akadályozza őket.

A csillaghajóban van egy párologtató szakasz, amely azonnal képes eltüntetni bármely személyt vagy tárgyat. Egy személy esetében csak akkor használják, ha meghalt. Ebben a gépben az a csodálatos dolog, hogy bármi, amit elpárologtatott, a jövőben a hajó adatai alapján újra létrehozható.

Álom állapotban sokan kerülnek az arktúruszi hajókra, ahol dolgoznak rajtuk és segítenek nekik, de az arktúrusziak soha nem sértik meg egy személy szabad választását, ahogy a Szürkék teszik.

Az arktúrusziak azért vannak itt, hogy segítsenek az embereknek bejutni a valóság negyedik és ötödik dimenziójába, és a rezgési frekvenciáik növelésében. Ők a felsőbb tudat őrzői és védelmezői az univerzumban.

A bolygó minden országában ott vannak, és bázisaik vannak az egész univerzumban. Itt vannak, hogy tanítsák az emberiséget, de nehezen jutnak dűlőre a kormányokkal és a hadseregekkel, akiket elsősorban a katonai technikák érdekelnek, nem pedig a lelki megvilágosodással foglalkoznak.

Az arktúrusziak még nagyobb kapacitással segíthetnek, mint most, de az Egyesült Államokat és a világot irányító emberek annyira materialisták és egoisztikusan orientáltak, hogy ellenállnak e hihetetlenül fejlett lények segítségének.

Ehelyett az Egyesült Államok kormánya megállapodott a Szürkékkel, akik nagyon önző lények, akiket csak a saját kapzsi céljaik érdekelnek. (1)

(1) - https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Edgar Cayce szerint az arktúrusziaké az egyik legfejlettebb civilizácó az egész galaxisban
Edgar Cayce szerint az arktúrusziaké az egyik legfejlettebb civilizácó az egész galaxisban
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW9qpwDs5eGvgQupF2D3kwoEoOgrTa8nNfBZtHs8sN-bfW3x5OHK5i0Ynmnm87g6uCIly2kK7enoITvFM1pGZtaaV8S9gY461Zq88IqQEmhM9sJH8yyU7kGKT3hc4NDOkll4E5XtOwxZc/s1600/arkt%25C3%25BArusziak+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+fejlett+idegen+l%25C3%25A9ny+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+video+technol%25C3%25B3gia+univerzum+%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3+csillaghaj%25C3%25B3+emberis%25C3%25A9g-%25C3%25B6t%25C3%25B6dik-dimenzi%25C3%25B3-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW9qpwDs5eGvgQupF2D3kwoEoOgrTa8nNfBZtHs8sN-bfW3x5OHK5i0Ynmnm87g6uCIly2kK7enoITvFM1pGZtaaV8S9gY461Zq88IqQEmhM9sJH8yyU7kGKT3hc4NDOkll4E5XtOwxZc/s72-c/arkt%25C3%25BArusziak+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+fejlett+idegen+l%25C3%25A9ny+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+video+technol%25C3%25B3gia+univerzum+%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3+csillaghaj%25C3%25B3+emberis%25C3%25A9g-%25C3%25B6t%25C3%25B6dik-dimenzi%25C3%25B3-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/02/edgar-cayce-szerint-az-arkturusziake-az.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/02/edgar-cayce-szerint-az-arkturusziake-az.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy