David Adair egy olyan fúziós hajtóművet tervezett, ami négy másodperc alatt 8600 kilométeres sebességre gyorsult

David Adair-t már kamaszkora előtt lenyűgözték a sugárhajtóművek. Mire 11 éves lett, megépítette első rakétáját, és 17 éves korában állít...


David Adair-t már kamaszkora előtt lenyűgözték a sugárhajtóművek. Mire 11 éves lett, megépítette első rakétáját, és 17 éves korában állítólag úttörő szerepet töltött be egy új típusú hajtómű kifejlesztésében, amely nem folyékony és nem is szilárd tüzelőanyagot használt, hanem elektromágneses fúziót.

Ettől a ponttól kezdve magára vonta a kormányügynökök figyelmét, de nem csak az ügynökökét, hanem magas rangú, 51-es körzet szintű katonai ügynökök érdeklődését is. Azt mondja, hogy munkáját később elismerte Stephen Hawking és Werner von Braun, de fiatalkorában a katonasággal folytatott kapcsolatának története titkos katonai bázisokat és náci tudósokat is magában foglalt.

Kicsoda David Adair?

Adair azt mondja, hogy csodagyerek volt, amikor az asztrofizikára és a rakétakutatásra került sor, és szórakozottan átolvasta az összes releváns szakirodalmat, amelyet a helyi könyvtárban találhatott. Az ő története szerint, amikor egy helyi könyvtáros észrevette, hogy az asztrofizikai szövegek hibás adatait kijavította, le volt nyűgözve és több száz könyvet rendelt neki.


Adair az űrutazás szerelmese lett, és kriogén folyadékokkal működő rakétameghajtó rendszereket tervezett. Végül ez egy újfajta rendszer létrehozásához vezetett, amit korábban még soha senki nem csinált meg, az elektromágneses fúziós hajtóműhöz. Ezzel a hajtóművel elmondása szerint a rakétája nulláról 8654 km/h-ás sebességre mindössze négy másodperc alatt gyorsul fel.

Adair elnyerte "A mérnöki terület legkiválóbbika" díjat az Egyesült Államok Légierejétől, és a helyi újságokban is szerepelt. Azt mondja, hogy a díj megszerzése után szövetségi finanszírozást kapott az Oktatási Minisztérium Nemzeti Tudományos Alapítványától, köszönhetően John Ashbrook kongresszusi képviselőnek.


Ezen a ponton az anyját megijesztette az a figyelem, amit Adair a különböző katonai ügynökségektől kapott, amíg Curtis LeMay tábornok meg nem nyugtatta őt, aki elkerülhetetlen kapcsolatnak bizonyult Adair számára. Adair állítása szerint néhány évvel később a haditengerészet felvette őt, hogy olyan mechanizmusokat tervezzen, amelyekkel át lehet alakítani a repülőgépek turbinás hajtóműveit.

A 17 éves korában megtervezett rakéta után Adair a White Sands Rakéta Tesztelő Létesítménybe került Új-Mexikó déli részén, hogy tesztelje a rakétáját. Azt mondták neki, hogy indítsa el egy kiszáradt tómederben konkrét koordinátákról Nevadában. A Groom Lake tómeder egy ismeretlen katonai bázis volt, amit ma 51-es körzetnek neveznek. Adair kilövése zökkenőmentesen zajlott, majd ejtőernyőkkel szállt le a nevadai tesztterületen, és szinte azonnal készen állt arra, hogy újra felhasználják, amire még Elon Musk is féltékeny lett volna.

Adair azt mondja, hogy közvetlenül a Groom Lake-i bázisra szállították, ahol fekete öltönyös kormányzati ügynökökkel találkozott, és megmutattak neki egy földalatti létesítményt, ahol hasonló jellegű hajtómű volt. A rakéta nem hasonlított semmire, amit valaha is látott, és úgy tűnt, hogy kilyukadt.

Azt mondta, azon tűnődött, miért kérte a légierő, hogy javítson meg egy olyan motort, amelyet ők terveztek, és ami sokkal jobb volt, mint az övé. De a további vizsgálat után gyorsan megértette, hogy a dolog idegen eredetű, és azt állítja, hogy valójában egy élő szervezet volt, amelyet csak telepatikusan lehetett irányítani. Amikor elkezdett kérdéseket feltenni, a kormányügynökök rájöttek, hogy nem olyan naiv, mint ahogy feltételezték.
[post_ads_2]
A baljós szándék

Adair azt állítja, hogy az egyik ügynök, akivel az 51-es körzetben találkozott, az egykor hírhedt náci rakétatudós, Arthur Rudolph volt. Azt is megjegyezte, hogy szándékukban állt a rakétáját felhasználni egy első csapáshoz a hidegháború idején. A katonai összeesküvésben részt vett LeMay tábornok is, aki segített Adairnek, hogy megkapja a támogatást a rakéta megépítéséhez.

Háborús uszítóként volt ismert, akinek egy hihetetlenül kísérteties katonai stratégiája volt. Hitt abban az elképzelésben, hogy nukleáris hadviselés esetén egy sikeres csapásnak képesnek kell lennie arra, hogy egy egész nemzetet eltöröljön a Föld színéről, ellenkezőleg kölcsönös lenne a pusztítás.

LeMay létrehozta a Stratégiai Légiparancsnokság programot, hogy képes legyen egyszerre ledobni arzenáljának 80 százalékát. A kölcsönös pusztítás elkerülése érdekében a hadseregnek első csapásmérő képességgel kellett rendelkeznie. Tehát Adair szerint LeMay-t az a hihetetlen sebesség érdekelte, amelyet a fúziós meghajtású rendszerrel lehetett elérni.

Adair azt mondja, hogy miután felismerte a hadsereg szándékát, valamilyen módon szabotálni kellett a rakétáját, hogy ne használhassák nukleáris robbanófej hordozására. Gyorsan végiggondolta a lehetőségeket és egy ravasz dolgot használt. Adair azt mondja, hogy grafit zsírt gyűjtött össze, hogy kémiai reakciót okozzon a deutériummal, a fúziós reakcióhoz szükséges izotópokkal, amelyeket a rakéta belső működése tartalmazott.


Ez a taktika működött és egy hatalmas robbanást okozott. Adair szerint az ideges Rudolph azzal fenyegetőzött, hogy életének hátralévő részében bebörtönözi őt a bázisra, arra kényszerítve őt, hogy ott maradjon és folytassa munkáját, miközben azt mondja a családjának, hogy egy rettenetes balesetben halt meg. LeMay tábornok azonban megmentette őt és megengedte neki, hogy hazatérjen. Adair elmondta, hogy Rudolphnak nagyon kevés tekintélye volt a náci múltja miatt.

Rengeteg kép és újságcikk látszik megerősíteni Adair eredményeit és az Egyesült Államok Légierejétől kapott díját, de miért nem folytatta tovább ennek a technológiának a fejlesztését? Állítólag egy olyan céget vezetett, amely hasonló technológiákat fejlesztett ki Intersect, Inc. néven, de a vállalat már vagy megszűnt vagy törölték az internetről.

Jelenlegi weboldalát ennek a történetnek a bemutatására szentelte, ahol fényképes bizonyítékok is találhatók, amelyek úgy tűnik, hogy alátámasztják történetét, hogy részt vett ezekben a programokban és a hadsereg is felvette őt. (1)

Továbbá dokumentumokkal rendelkezik a kongresszussal folytatott levelezéséről egy régi Titan rakéta megszerzésével kapcsolatban, bár nem mondja meg, hogy megkapta-e használatra vagy sem. Adair azt is megemlítette, hogy egy bizonyos ponton megpróbált tanúskodni a Kongresszus előtt az 51-es körzettel kapcsolatban szerzett tapasztalatairól.

A bennfentesek és azok, akik azt állítják, hogy hozzáférést kaptak az 51-es körzethez, gyakran igen furcsák és állításaik hihetetlenek, szóval mi is származik ebből a történetből és másokéból? Akár igaz Adair története, akár nem, érdemes vitát folytatni róla, de feltételezhető, hogy ha valami igazság van mögötte, a kormány valószínűleg megpróbálja eltorzítani vagy elrejteni mindazt, amit titokban akar tartani. Lehet, hogy ez az egyik ilyen eset? (2)

(1) - https://www.americasfallfromspace.com/
(2) - https://www.gaia.com/lp/content/david-adair
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,140,agy,358,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,2,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,47,állatvilág,611,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1533,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,468,angyal,12,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,31,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,101,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,37,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,63,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,201,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,36,Barbados,1,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,11,betegség,683,beton,2,Bhután,3,Biblia,98,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,1,Brazília,84,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,152,Ciprus,5,Costa Rica,9,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,300,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,37,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,34,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1109,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,808,éghajlat,179,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,288,Einstein,86,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,106,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,163,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,16,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,40,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,63,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,166,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,40,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,17,Észtország,10,étel,201,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,288,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,332,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,24,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,20,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,107,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,669,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,793,földrengés,98,Fönícia,1,Franciaország,201,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,23,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,148,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,16,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,68,grafén,12,gravitáció,40,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,259,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,158,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,474,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,123,halálközeli élmény,50,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,10,hipnózis,11,hírek,1724,hírszerzés,3,hit,20,Hold,275,holdbázis,25,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,8,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,6,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,91,idegen lény,414,idegen technológia,313,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,60,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,192,indián,18,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,71,intuíció,8,invázió,2,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,178,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,274,járvány,356,játék,7,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,61,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,52,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,131,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,94,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,642,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,41,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,45,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,105,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,621,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,276,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,27,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,162,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,54,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,125,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,424,Lemúria,3,Lengyelország,60,létezés,8,Lettország,1,levegő,71,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,24,madarak,1,magány,13,mágia,8,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,176,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,220,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,20,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,133,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,66,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,241,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,146,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,261,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,205,napszél,20,naptár,1,NASA,397,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,349,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,51,Nostradamus,11,növények,277,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,90,okkultizmus,5,okostelefon,42,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,70,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,451,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,115,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,423,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,124,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,3,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,76,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,11,rákbetegség,159,rakéta,2,reaktor,2,recept,1,régészet,958,reiki,1,reinkarnáció,36,rejtélyek,708,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,225,repülő autó,6,repülő humanoid,3,rezgés,19,robot,32,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,84,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,52,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,109,spiritualitás,377,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,60,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,13,szellemek,86,szellemváros,2,szem,60,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,57,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,44,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,99,tarot,1,társadalom,147,távolbalátás,31,technológia,1349,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,246,teremtés,43,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,464,természetfeletti,61,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,99,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,23,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1199,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,120,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,789,tudomány,1228,túlnépesedés,9,túlvilág,150,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,906,UFO felfedés,105,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,408,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11075,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,672,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,14,űrtechnológia,235,űrutazás,167,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,265,valóság,47,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,44,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9869,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,242,vitamin,21,víz,377,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,15,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,5,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: David Adair egy olyan fúziós hajtóművet tervezett, ami négy másodperc alatt 8600 kilométeres sebességre gyorsult
David Adair egy olyan fúziós hajtóművet tervezett, ami négy másodperc alatt 8600 kilométeres sebességre gyorsult
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxDa0-FjwKrycVv3zSHQoLEraykc8srlBsSOnlKpODLGhMOC9T1n9GOrdevIdWbj_PfPZWDqeS0mmc8b8_xRt4ocrthXuX9F6H84A4FuHqdm_SAcj3jmJ4CM_K1mnssDRp-fScOXjh9OI/s1600/david-adair-51-es+k%25C3%25B6rzet+f%25C3%25BAzi%25C3%25B3s+rak%25C3%25A9ta+meghajt%25C3%25A1s+idegen+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+technol%25C3%25B3gia+video-titkos-%25C5%25B1rprogram-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxDa0-FjwKrycVv3zSHQoLEraykc8srlBsSOnlKpODLGhMOC9T1n9GOrdevIdWbj_PfPZWDqeS0mmc8b8_xRt4ocrthXuX9F6H84A4FuHqdm_SAcj3jmJ4CM_K1mnssDRp-fScOXjh9OI/s72-c/david-adair-51-es+k%25C3%25B6rzet+f%25C3%25BAzi%25C3%25B3s+rak%25C3%25A9ta+meghajt%25C3%25A1s+idegen+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+technol%25C3%25B3gia+video-titkos-%25C5%25B1rprogram-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/09/david-adair-egy-olyan-fuzios-hajtomuvet.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/09/david-adair-egy-olyan-fuzios-hajtomuvet.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy