Katonai bennfentesek megerősítik, hogy több ezer földönkívüli él közöttünk

Miközben a tudományos közösség továbbra is azon gondolkozik, hogy vajon létezik-e intelligens földönkívüli élet az exobolygókon, melyeket...


Miközben a tudományos közösség továbbra is azon gondolkozik, hogy vajon létezik-e intelligens földönkívüli élet az exobolygókon, melyeket hatalmas galaxisunkban eddig felfedeztünk, a katonai bennfentesek nyilvánosság elé lépnek és felfedik, hogy a nemzetek kormányai egy elképesztő igazságot rejtegetnek. A földönkívüliek, akik úgy néznek ki, mint mi, nem csak szerte a galaxisban léteznek, hanem több tízezren szivárogtak be közénk, mint munkatársak, tanárok, orvosok, humanitáriusok stb.

Emery Smith és Corey Goode azt állítják, hogy olyan magas besorolású földönkívüli programokban dolgoztak, amelyeket az Egyesült Államok és más katonai erők irányítanak, amelyek transznacionális vállalatok felügyelete alatt állnak.

Smith azt mondja, hogy emberi kinézetű földöníkvüliekkel találkozott, miközben szigorúan titkos létesítményekben dolgozott, mint például a Kirtland Légierő Bázis, a Sandia Nemzeti Laboratórium, a Los Alamos Nemzeti Laboratórium és más katonai létesítmények.

A népszerű online "Kozmikus közzététel" interjú sorozatban Smith azt mondja, hogy miközben ezen létesítményekben dolgozott, olyan emberi kinézetű földönkívüliekkel találkozott, akiket a mai emberektől nem lehet megkülönböztetni. Az augusztus 7-i epizódban a következőket válaszolta arra a kérdésre, hogy élnek-e közöttünk földönkívüliek:

"Nos, a földönkívüliek is figyelnek bennünket és nézik a dolgokat a Földön. Itt vannak, hogy információkat gyűjtsenek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem robbantjuk fel a Földet, vagy öljük meg egymást.

Tehát itt vannak, hogy információt szerezzenek, és megtapasztalhassák az emberi életet, ami elég előnyös, olyan, mint egy nyaralás a számukra.

Ez egy nagyon érdekes tudományos munka egy földönkívülinek. Egyfajta megtiszteltetés, hogy ide jöhetnek, hogy köztünk élhetnek és dolgozhatnak csakúgy, mint egy normális emberi lény, és valójában kölcsönhatásban állni az emberi lényekkel. Ez olyan, mint egy univerzális békehadtest." (1)



Azt mondja, hogy azon kívül, hogy találkozott ilyen földönkívüliekkel a különböző vállalatok által az Egyesült Államok katonai létesítményeiben működtetett titkos projektekben, nemrégiben arról is tudomást szerzett, hogy akár 100 ezren is élhetnek a bolygón.

Az elmúlt interjúkban Smith elmondta, hogy a szöveti mintákat vett az elhunyt emberi kinézetű kereső földönkívüliek testéből, és olyan élő idegenek mellett dolgozott, akik elhunyt társaik boncolásában vettek részt. Az augusztus 7-én készült interjúban Smith további leírást adott arról, hogy mit tudott meg azokról a földönkívüliekről, akik beszivárogtak az emberi civilizációba.

Smith elmondta, hogy 1997 körül hagyta ott a titkos programot, amikor rájött, hogy a felboncolt földönkívüliek teste még mindig meleg volt. Gyanúsnak találta, hogy némelyikük csak éppen, hogy meghalt, valószínűleg megkínozták és meggyilkolták őket a programokat irányító vállalatok.

Goode tapasztalatai eltérőek voltak, de nagyon összhangban álltak azzal, amit Smith leírt. Goode azt mondta, hogy egy "Behatoló, elfogó és kihallgató programban" szolgált, ahol egy titkos csapat tagja volt, amelynek feladata az volt, hogy elfogja és kihallgassa az emberiség közé behatoló földönkívülieket.

Az augusztus 7-i interjúban David Wilcock kérdésére válaszolva arról beszélt, hogy a földönkívüliek engedéllyel jönnek-e a Földre vagy sem:

Corey: Mindkettő. Néhányan olyan távolabbi csillagrendszerekről származnak, amelyek nagy figyelmet fordítanak arra, hogy mi folyik itt, beleértve a csillagrendszerek Dracok általi meghódítását is. Így embereket küldhetnek egy kis felderítésre.

Emery: Így van.

Corey: És amikor ide érkeznek, és engedély nélkül belépnek, ha elkapják őket, egyáltalán nem jó nekik.

Emery: Valóban nem, ez igaz.

Corey: Valójában van egy olyan program, amelyben részt vettem, a "Behatoló, elfogó és kihallgató program". És sok más fajba is belefutottunk, amelyek engedély nélkül voltak itt.


Goode és Smith ezután annak leírásával folytatta, hogy az emberi kinézetű földönkívüliek hogyan voltak képesek elvegyülni a világ társadalmaiban:

Corey: Ami érdekes volt, hogy a "Behatoló, elfogó és kihallgató programban" az általunk feldolgozott lényeknek csak 10-15%-a volt az, amit "idegen kinézetűnek" neveznénk.

Emery: Így van.

Corey: A legtöbben nagyon emberiek voltak. És nem használtak semmit, hogy embernek nézzenek ki. Emberek voltak ... csak egy másik bolygóról. És általában olyan országokat választottak, ahol a legvalószínűbb, hogy beolvadhatnak. Mint ahogyan vannak polinéz kinézetűek is.

Emery: Így van. Az északiak és a többiek.

Goode egy olyan földönkívüli példáját írta le, aki bejutott egy cégbe, és egy évtized alatt felső vezetői pozícióba került:

Corey: És ott voltam, amikor néhányan - magas rangú vezetőként - kijöttek egy magas épületből a nap közepén.

Delta hullámmal mindenkit átvizsgáltak, bementek, behatoltak a tetőn, kivitték őt és elvitték kihallgatásra. Már több mint egy évtizede volt a Földön, beolvadt, személyazonosságot csinált magának, és éppen egy magas pozícióban volt egy vállalatnál.

David: Hűha!

Emery: Igen, felkészítik ezeket a földönkívülieket, hogy ide jöjjenek a bolygóra, valamit csinálnak velük genetikailag, beoltják őket, mint ahogy mi tesszük, hogy elviseljék a frekvenciát, hogy túléljenek itt, és bizonyos eljárásoknak teszik ki a testüket, hogy megemészthessék az ételeinket és ehhez hasonló dolgokat.

Érdemes rámutatni, hogy a közelmúltban elhunyt repülőgépmérnök, William Tompkins azt állította, hogy az 1950-es és 1960-as években északi földönkívüliekkel dolgozott együtt, akik beszivárogtak olyan amerikai vállalatokba, mint a Douglas Aircraft Company, a North American Aviation stb., akik segítettek az amerikai haditengerészetnek kifejleszteni a titkos űrprogramot.

Goode azt mondja, hogy a "Behatoló, elfogó és kihallgató" program brutális lehet a elfogott földönkívüliek számára.
[post_ads_2]
Azt mondja, hogy azokat, akiket elfogtak, de olyan embernek látszó csoportokhoz tartoztak, akik engedélyt kaptak arra, hogy a Földön legyenek, szabadon engedték a megállapodásokban foglaltak szerint. Azok, akik engedély nélkül tartózkodtak itt, kegyetlenül kihallgatták, és átkerültek egy transznacionális vállalati csoporthoz, az úgynevezett Interplanetáris Vállalati Konglomerátumhoz (ICC).

Néhányan azok közül, akiket átadtak az ICC-nek, végül meghaltak, és ahhoz hasonló titkos létesítményekben vizsgálták őket, ahol Emery is dolgozott.

Smith és Goode beszámolói nagyon összhangban voltak egymással, és különböző perspektívából mutatták meg a hasonló, titkos eljárásokat, melyek során a földönkívüli látogatókkal foglalkoztak. A legfontosabb kérdés az, hogy az információik igazak-e, vagy sem?

A katonai és foglalkoztatási történeteiket alátámasztó dokumentumok mellett Smith és Goode nem szolgáltattak megdönthetetlen bizonyítékokat, hogy igazolják állításaikat. Azonban másokkal is interakcióba léptek az emberi kinézetű földönkívüliek, akik beszivárogtak az emberi társadalmakba, és engedélyezték nekik, sőt bátorították őket, hogy fényképezzék le az űrhajóikat.

Az egyik példa JP, a névtelen forrás, aki találkozott emberi megjelenésű földönkívüliekkel az Egyesült Államok Légierejével (USAF) kötött titkos megállapodások részeként. Azt mondja, hogy találkozott velük Tampa, Orlando és Florida távoli helyszínein, ahol USAF egyenruhát viseltek és kommunikáltak vele. Fényképeket is készített az űrhajóikról, melyek korábban már nyilvánosságra kerültek.


Kétségtelen, hogy a legjelentősebb információ Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnöktől származik, aki azt mondta, hogy titkos dossziét kap az elnök a köztünk élő emberi kinézetű földönkívüliekről és egy nemzetközi szervezet figyeli a nem evilági látogatókat:

"A nukleáris kódokkal ellátott aktatáska mellett az ország elnöke különleges 'titkos' mappát kap. Ez a mappa a bolygónkat látogató idegenekről szóló információkat tartalmazza... Ezeket a jelentéseket az a titkos ügynökség készíti, amelyik az országunkban tartózkodó földönkívüliek feletti ellenőrzést végzi. ... Nem mondhatom meg, hogy hányan vannak, mert az pánikot okozhat."



A Medvegyev által leírt "speciális titkosszolgálat" nagyon hasonlít Goode "Behatoló, elfogó és kihallgató" programjához, amelyet a Fekete ruhás emberek című filmekben fikcionálva láthatunk.

Robert Dean, aki az amerikai hadseregben főtörzsőrmesteri rangot ért el azt mondja, hogy 1964-ben, amikor az Európai Szövetséges Hatalmak Legfelsőbb Parancsnokságán (SHAPE) állomásozott, egy Kozmikus Szigorúan Titkos értékelést olvasott el, amely leírja a köztünk élő földönkívülieket.

"Volt egy olyan embercsoport is, aki annyira hasonlítottak hozzánk, hogy az admirálisokat és a tábornokokat tényleg az őrületbe kergette, mert meghatározták ezeket embereket, és többször is látták őket, kapcsolatba léptek velük ... Ezek az emberek annyira hasonlítottak hozzánk, hogy ha egy repülőgépen vagy egy étteremben melletted ültek, soha nem lehetet megmondani a különbséget. És mivel a katonaság elsősorban paranoid volt, ez egy kicsit zavarta a tábornokokat és az admirálisokat. Az a tény, hogy ezek az intelligens lények napi kapcsolatban vannak velünk, fel-le járnak a SHAPE folyosóin, és sétálnak a Pentagon folyosóin. Istenem, még pár embernek az is felderengett, hogy ezek a fickók akár a Fehér Házban is ott lehetnek! Természetesen, ahogy mondtam, az akkori évek paranoiája valóban felrázta a dolgokat egy kicsit."

Korábban, az 1950-es években a híres kapcsolattartók, mint George Adamksi, Howard Menger és Daniel Fry azt mondták, hogy találkoztak olyan emberi kinézetű földönkívüliekkel, akik a segítségüket kérték az emberi társadalomba való beszivárgáshoz. Miközben a nagyközönség és az UFO kutatók széles körben nevetségessé tették az ilyen állításokat abban az időben, Smith és Goode elmondták, hogy ez már évtizedek óta folyamatban van, és több tízezer nem evilági látogatóról van szó.

David: Nos, korábban beszéltünk erről, Corey, de azt hiszem, fontos megismételni. És tudom, hogy nincsenek igazán konkrét adatok, de van bármi értelme annak, hogy hány jóváhagyott bevándorló van ezen a bolygón, akik nem innen származnak, és akik elvegyültek a társadalmunkban?

Corey: Így volt... A 90 -es években sokan, sok tízezren... úgy értem, sok ezren voltak.

Emery: 100 ezer volt ez a szám, amit nemrég kaptam az elmúlt hat hónapban.

Corey: Igen. És valószínűleg kisebb szám volt, amikor én benne voltam... És minden országban voltak. Közismert volt, hogy integrálták őket.

Smith és Goode beszámolója lenyűgöző perspektívát nyújt arról, hogy mi is folyik valójában a Földön, amikor a földönkívüliek létezéséről van szó, akik megkülönböztethetetlenek a mai emberektől. Emellett arról is beszéltek, hogy más nem emberi kinézetű földönkívüliek miként vegyülhetnek el a fejlett technológiák használatának segítségével, és mi történik velük, ha olyan programok, mint például Goode "Behatoló, elfogó és kihallgató" programja felfedezi őket.

Míg a tudósok spekulálnak és vitatkoznak a galaxis távoli területein felfedezett exobolygókon található földönkívüli élet lehetőségéről, elképesztő belegondolni, hogy ez idő alatt több ezer emberi kinézetű földönkívüli lépett kölcsönhatásba velünk már évtizedek óta itt a Földön, és szivárogtak be a társadalmainkba az egész világon. (2)

(1) - https://www.gaia.com/video/aliens-home-earth
(2) - https://www.exopolitics.org/military-insiders-confirm-thou


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,342,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,41,állatvilág,596,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1503,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,461,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,60,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,48,baleset,32,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,285,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,792,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,158,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,54,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,37,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,423,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,193,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,5,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,657,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,782,földrengés,94,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,27,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,1,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,116,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1710,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,4,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,301,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,24,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,25,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,269,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,240,környezetvédelem,199,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,267,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,4,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,81,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,173,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,94,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,391,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,750,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,2,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,110,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,932,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,684,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,220,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,174,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,85,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,96,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1325,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,48,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,58,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1171,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,113,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,781,tudomány,1192,túlnépesedés,9,túlvilág,143,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,884,UFO felfedés,101,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10839,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,252,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,42,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,659,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,162,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9639,videojáték,17,Vietnam,17,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,367,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,86,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Katonai bennfentesek megerősítik, hogy több ezer földönkívüli él közöttünk
Katonai bennfentesek megerősítik, hogy több ezer földönkívüli él közöttünk
https://1.bp.blogspot.com/-RQ3a9bnxtG4/W23a1-KM5qI/AAAAAAAAvgI/yug_OHd5PL83fi2wydcwNKhR4TSZ9nNWgCLcBGAs/s1600/emberi%2Bkin%25C3%25A9zet%25C5%25B1%2Bf%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek%2Bidegen%2Bl%25C3%25A9ny%2Bvideo%2Bcorey%2Bggode%2Bemery%2Bsmith%2Bdokumentumfilm%2Boroszorsz%25C3%25A1g%2Bamerika-2018-%25C3%25BAj%2Bvil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-RQ3a9bnxtG4/W23a1-KM5qI/AAAAAAAAvgI/yug_OHd5PL83fi2wydcwNKhR4TSZ9nNWgCLcBGAs/s72-c/emberi%2Bkin%25C3%25A9zet%25C5%25B1%2Bf%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek%2Bidegen%2Bl%25C3%25A9ny%2Bvideo%2Bcorey%2Bggode%2Bemery%2Bsmith%2Bdokumentumfilm%2Boroszorsz%25C3%25A1g%2Bamerika-2018-%25C3%25BAj%2Bvil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/08/katonai-bennfentesek-megerositik-hogy.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/08/katonai-bennfentesek-megerositik-hogy.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy