Nukleáris rakétatámadás történt Hawaii ellen, amelyet egy titkos űrprogram akadályozott meg?

Szombat délelőtt január 13-án a Hawaii-szigetek lakói vészhelyzeti üzenetet kaptak, amely figyelmeztette őket egy érkező ballisztikus rak...


Szombat délelőtt január 13-án a Hawaii-szigetek lakói vészhelyzeti üzenetet kaptak, amely figyelmeztette őket egy érkező ballisztikus rakétára, és az üzenet mindenkit arra utasított, hogy keressen fedezéket. A Honolulu környéki lakosok attól tartva, hogy a nukleáris támadás várhatóan földig rombol mindent, az életükért futottak a távolabbi Oahu területekre, a legrosszabbra számítva.

Ez az üzenet jelent meg az emberek mobiltelefonján helyi Hawaii idő szerint reggel 8:07-kor:


Majd 38 perc elteltével, miután rémület söpört végig a Hawaii-szigetek egész területén, a lakosságot a vészhelyzeti riasztó rendszer értesítette, hogy téves volt a riasztás.


Valaki a helyi állami hatóságok szerint a rossz gombot nyomta meg. Úgy gondolták, hogy a lakosságot megnyugtatja, ha a felelős személyt áthelyezik. Az üggyel kapcsolatos vizsgálatot David Ige, Hawaii kormányzója indította el.

A főáramú média figyelme kizárólag a Hawaii állami hatóságokra összpontosított, elmagyarázva, hogy a probléma egy rossz gomb megnyomása miatt történt. Az események hivatalos időbeli adatai szerint az Egyesült Államok Csendes-óceáni Parancsnoksága a Hawaii állami hatóságokat arról értesítette 8:10-kor, hogy semmilyen rakéta kilövés nem történt.

A helyi hatóságok ezután többféle módon tájékoztatták a nyilvánosságot arról, hogy a ballisztikus rakétajelzés téves riasztás volt. De csak 8 óra 45 perckor, 38 perccel a kezdeti riasztás után adtak ki egy második vészhelyzeti üzenetet a Nyilvános Figyelmeztető és Vészhelyzeti Rendszeren keresztül, amelyben bejelentették a hibát.

A hosszú késedelem a figyelmeztetés és annak visszavonása között, amit a Hawaii lakosok kaptak, vajon egy egyszerű de példa nélküli tévedés volt az állami hatóságok részéről, vagy valami más történt?

A Hawaii nagy szigeten a hurrikánok, a szökőár, a gyors áradások és a lávafolyamok miatt folyamatosan adnak ki vészhelyzeti riasztásokat. A szirénák rendszeresen megszólalnak a hónap elején, hogy teszteljék az ilyen típusú eseményekre kiépített riasztási rendszert, és újabban egy esetleges észak-koreai nukleáris rakétatámadás miatt is.

A pusztító események és azok következményeinek rendszeres előfordulása miatt hozták létre a rendszert, amelyre valóban nagy szükség van, amikor időről időre pontos információkkal szolgál a Hawaii lakosok számára a potenciálisan életveszélyes körülmények között.


A lakosok rendszeresen kapnak újabb információkat a sürgősségi riasztásban leírt kezdeti esemény után. Tehát nagyon nehéz elhinni azt a magyarázatot, hogy a kezdeti téves riasztásra vonatkozó frissítés kiadása 38 percet vett igénybe.

Annak a valószínűsége, hogy a ballisztikus rakéta figyelmeztető jelzés egy egyszerű hiba, amit egyetlen személy okozott, még tovább gyengíti a hihetőségét. A Public Intelliegnce Blog egyik írója rámutat arra, hogy a rendszert úgy tervezték meg, hogy megakadályozza pontosan az ilyen hibát:

"Nincs 'gomb', amelyet véletlenül meg lehet nyomni. Jelenleg öt hibabiztos eljárás van a Hawaii Vészhelyzeti Kezelő Rendszerben, az utolsó egy két kulcsos rendszer, mint amilyen az amerikai rakéta silók és az amerikai nukleáris rakéta tengeralattjárók esetében használatos. Két kulcs, egymástól 2 méter távolságra, melyhez két külön személynek kell egyidejűleg megadni a pozitív jelzést." (1)

Ezért kell fontolóra venni az elfogott nukleáris rakétatámadásról szóló alternatív média tájékoztatást, mivel egy másik forgatókönyvet mutat be, amely jobban illeszkedik az adott szombat reggel eseményeinek sorrendjébe.

Az első alternatív híradás január 13-án kelent meg az Operation Disclosure blogon:

"Hawaii partjainál a Csendes-óceánon rakéta kilövést észleltek.

A kilövés ugyanazon anomáliától ered, melyet előző nap január 12-én észleltek.

A rakétát azonnal elfogták és megsemmisítették.

Az anomáliáról kiderült, hogy egy nukleáris lopakodó tengeralattjáró.

A nukleáris lopakodó tengeralattjárót hamarosan megtalálták és elpusztították." (2)

Január 16-án a Public Intelliegnce Blog írója azt állította, hogy a Hawaii esemény egy elfogott nukleáris rakéta támadás volt. Miután elmagyarázta, hogy a vészhelyzeti riasztási rendszert úgy tervezték meg, hogy megakadályozza az állami hatóságok által hangoztatott emberi hibákat, a következőket írta:

"Egy rakéta volt. Valószínűleg egy a Mély Államhoz hűséges, esetleg izraeli vagy német személyek irányítása alatt álló tengeralattjáróról lőtték ki. A rakétát nem Észak-Koreából, vagy az észak-koreai erők lőtték ki. A rakétát elfogták. Aztán elkezdődött az eltussolás."

Egy további alternatív hírmédia forrás, amely megerősíti a Hawaii ellen elkövetett rakétatámadás meghiúsításának legfontosabb aspektusait, a veterán újságíró és ortopéd sebész, Dr. Dave Janda volt. Egy rádiós interjúban arról beszélt, amit egy "Mély szintű forrás" - aki soha nem tévedett az elmúlt években, amióta ismeri - mondott neki a Hawaii rakéta eseményről:

"Amit ez a forrás elmondott nekem, az az volt, és még egyszer mondom, hogy soha nem tévedett ez a forrás, hogy valóban egy rakétát lőttek ki. A rakétát az Egyesült Államok rakétaelhárító programja lőtte le ... Ez egy tengeralattjáróról kilőtt rakéta volt, és ... egy kínai tengeralattjáró volt ... Ez egy renegát frakció volt a kínai hadseregen belül, amelyik felelős volt a tengeralattjáróért, amely kilőtte ezt a rakétát, sőt a kínai haditengerészet hajója volt az, Hszi Csinping támogatásával (Kína jelenlegi elnöke), amely aztán megsemmisítette a tengeralattjárót." (3)


Ha a fenti forgatókönyv ténylegesen megtörtént, akkor értelemszerű, hogy egy figyelmeztető jelzést adtak ki a kezdeti rakétaindítás után. Aztán, miután a rakétát elfogták, a helyi és szövetségi hatóságokat haladéktalanul tájékoztatták, mindössze három perccel később.

A további 35 perc valószínűleg annak a "rövid időnek" volt köszönhető, amely a rakétaindító rendszer megtalálásához és likvidálásához vezetett, ami valószínűleg egy tengeralattjáró volt, hogy megakadályozzák a további rakéták elindítását. Teljesen világos, hogy azt követően adtak ki további vészhelyzeti üzenetet a Hawaii lakosok számára, miután elhárították a nukleáris támadást és megtalálták a tengeralattjárót.

Ami még hitelesebbé teszi ezt az alternatív forgatókönyvet az, hogy számos UFO volt látható Hawaii felett 31 perccel a második sürgősségi riasztás után. A fotókon olyan UFO-k látszanak, amelyek olyan fejlett technológiával rendelkeznek, melyek az amerikai légierő által működtetett egyik titkos űrprogramhoz tartoznak, amely elszakadhatott a Mély Állam irányításától.


Egy másik magyarázat az, hogy az űrjárművek földönkívüli eredetűek és egy több évtizedes hosszú távú politikát követnek titokban, hogy megakadályozzák a nukleáris fegyveres incidenseket, amint azt a szerző, Solaris Modalis állította, aki a fotókat szolgáltatta. (4)

Bár a földönkívüli beavatkozás is lehetséges, valószínűbb, hogy az amerikai légierő által működtetett titkos űrprogram rendkívül fejlett technológiájára volt mindössze annyiban szükség, hogy beavatkozzon, hogy megakadályozza a tervezett hamis zászlós támadást. A fotók mindkét esetben megmagyarázhatják, hogyan lőtték le az érkező ballisztikus rakétát.

Ha az alternatív forgatókönyvünk helyes, ez számos kritikus "ki", "miért" és "hol" kérdést vet fel. Ami a "ki kérdést" illeti, mindkét alternatív hírforrás egy lopakodó tengeralattjáróra utal, amely ballisztikus nukleáris fegyver technológiával rendelkezik.

Nyilvánvaló, hogy ezt csak egy olyan nemzet vagy szervezet tehette meg, amelynek ellenőrzése alatt nukleáris ballisztikus fegyverekkel felszerelt tengeralattjárók vannak. A jelentésekben a legvalószínűbb bűnösnek a Mély Államot nevezik, esetleg egy nemzetet használva fel megbízottként, hogy Észak-Koreát hibáztathassák a hamis zászlós eseményért.

Ami a "miért kérdését" illeti, erre lehetséges válasz Trump elnök december 21-i végrehajtási rendelete, amely az Egyesült Államokban és világszerte az emberi jogok megsértésében és korrupcióban részt vevők pénzügyi eszközeit fagyasztja be. A Mély Állam és a megbízott csoportok túlélését jelentő források elvágásával az amerikai hadsereg, amely a Trump elnökség mögött áll, pénzügyi háborút jelentett be a Mély Állam ellen.

Továbbá, a guantánamói katonai börtönről szóló 2017. december végén megjelent alternatív híradások, melyek szerint a Mély Állam VIP személyeinek befogadására készítik fel, akiket az Egyesült Államok Speciális Erői tartanak fogva, szintén jó okként szolgálhattak a Mély Állam számára, hogy cselekedjen.

Kapcsolódó cikk: Trump végrehajtási rendelete a mély államot célozza és ajtót nyit a teljes nyilvánosságra hozatal előtt

Nagyon is lehetséges, hogy a Mély Állam azzal reagált ezekre a legutóbbi fejleményekre, hogy nukleáris fegyveres támadást indított Hawaii ellen, ahol az Egyesült Államok katonai eszközei a világon a legnagyobb koncentrációban vannak jelen. Ha igen, akkor szerencsés, hogy a támadást megakadályozták és a bűnösök megfizettek érte, amiben valószínűleg a titkos űrprogramhoz tartozó antigravitációs űrhajók is részt vettek.

Mindez felveti azt a kérdést, hogy várhatóak-e újabb "hamis zászlós" támadások a Mély Állam részéről a jövőben, hogy jelentős regionális problémákat okozzanak vagy kirobbantsák a 3. Világháborút.

Január 16-án a New York Times jelentése egy másik téves riasztásra hivatkozott, ezúttal Japánban, ahol a lakosokat egy nagy televíziós műsorszolgáltató figyelmeztette, hogy keressenek menedéket egy érkező ballisztikus rakéta miatt:

"Japán közszolgálati műsorszolgáltatója kedden véletlenül figyelmeztetést adott ki, hogy Észak-Korea egy rakétát indított el, és hogy a polgárok keressenek menedéket - mindössze néhány nappal azt követően, hogy a Hawaii kormány hasonló figyelmeztetést küldött polgárainak." (5)(6)


Lehetséges, hogy a Hawaiin és Japánban történt hamis riasztások az Egyesült Államok hadserege és "nem evilági" szövetségesei által meghiúsított Mély Állam által irányított nagy hamis zászlós események első két próbálkozásai voltak?

Lehetséges továbbá, hogy ami valójában történt január 13-án (és Január 16-án Japánban), beleértve az emberi hibák főáramú magyarázatát is, fenyegetésként szolgált az amerikai hadsereg és a Trump adminisztráció számára, hogy lépjenek vissza a pénzügyi háborútól és a Mély Állam VIP tagjainak Guantánamóra szállításától.

Kapcsolódó cikk: Több forrás is megerősítette, hogy az elit tagjait Guantánamóra viszik az amerikai különleges erők

Nehéz elképzelni, hogy az Amerikai Egyesült Államok hadserege és Trump meghátrál a 2017 december végén kiadott végrehajtási rendeletet követően különösen akkor, ha valóban volt egy rakétatámadás Hawaii ellen. A Mély Állam által irányított lehetséges hamis zászlós katonai támadások ösztönzőleg hathatnak a kormányzati hatóságokra, hogy eltussolják a valóságos eseményeket, melyekre január 13-án, esetleg Japánban január 16-án reggel került sor.

A titkos űrprogram lehetséges részvétele, amely valószínűleg egyedül vagy földönkívüli segítséggel cselekszik, melynek során sikerült megakadályozni egy Hawaii és/vagy Japán elleni hamis zászlós támadást, megerősíti azt a bizalmat, hogy a hamis támadások a hagyományos katonai technológiák alkalmazásával valószínűleg nem lesznek sikeresek. (7)

(1) - http://phibetaiota.net/2018/01/defdog-there-was-a-missile-government
(2) - http://www.ascensionwithearth.com/2018/01/dark-cabal-launches-nuclear
(3) - https://www.youtube.com/watch?v=SIO4vWYtk6s&feature=youtu.be&t
(4) - https://solarismodalis.com/solaris-modalis-commentary-photographs-taken
(5) - https://www.nytimes.com/2018/01/16/world/asia/japan-hawaii-alert.html
(6) - https://www3.nhk.or.jp/news/html/20180116/k10011291261000.html
(7) - http://exopolitics.org/was-a-nuclear-missile-attack-on-hawaii-thwarted



Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,344,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,658,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,2,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,113,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,781,tudomány,1196,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10858,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,252,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9658,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,367,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Nukleáris rakétatámadás történt Hawaii ellen, amelyet egy titkos űrprogram akadályozott meg?
Nukleáris rakétatámadás történt Hawaii ellen, amelyet egy titkos űrprogram akadályozott meg?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEja6QjIBETvIQDb1H7VW0DlJBTPEjJRnL25NVlKOLRF7wBFFMUdaG1jZRmTwKpk7dioAyRYuIxT0rlOQ3cqSlt98b0DlIsazGFB_SJlRGSuCVYzzJXTU6LU4xE2EZGWqp-gqf7FVSe8nYM/s1600/hawaii+nukle%25C3%25A1ris+t%25C3%25A1mad%25C3%25A1s+rak%25C3%25A9ta+hamis+z%25C3%25A1szl%25C3%25B3s+amerika+l%25C3%25A9gier%25C5%2591+titkos+%25C5%25B1rprogram+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3+technol%25C3%25B3gia-riaszt%25C3%25A1s-video-trump-k%25C3%25ADna-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEja6QjIBETvIQDb1H7VW0DlJBTPEjJRnL25NVlKOLRF7wBFFMUdaG1jZRmTwKpk7dioAyRYuIxT0rlOQ3cqSlt98b0DlIsazGFB_SJlRGSuCVYzzJXTU6LU4xE2EZGWqp-gqf7FVSe8nYM/s72-c/hawaii+nukle%25C3%25A1ris+t%25C3%25A1mad%25C3%25A1s+rak%25C3%25A9ta+hamis+z%25C3%25A1szl%25C3%25B3s+amerika+l%25C3%25A9gier%25C5%2591+titkos+%25C5%25B1rprogram+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3+technol%25C3%25B3gia-riaszt%25C3%25A1s-video-trump-k%25C3%25ADna-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/01/nuklearis-raketatamadas-tortent-hawaii.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/01/nuklearis-raketatamadas-tortent-hawaii.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy