A kanadai kormány titokban kártérítést fizetett a CIA agymosás kísérletei során tönkretett egyik áldozat lányának

Alison Steel mindössze 4 és fél éves volt, amikor anyja élete örökre megváltozott. 1957-ben Jean Steelt felvették a montreali Allan Mem...


Alison Steel mindössze 4 és fél éves volt, amikor anyja élete örökre megváltozott.

1957-ben Jean Steelt felvették a montreali Allan Memorial Intézetbe. Az egykor boldog és energikus 33 éves nőnél mániákus depressziót és téveszmés gondolkodást diagnosztizáltak.

A következő hónapokban Steel a CIA által finanszírozott agymosási kísérletek áldozata lett, melyeket Dr. Ewen Cameron végzett. Kémiailag indukált alvásban tartották hetekig, számos elektrosokknak vetették alá, kísérleti kábítószereket próbáltak ki rajta és szalagra rögzített üzeneteket játszottak le neki megállás nélkül.

Steel elmondta, hogy anyja soha többé nem lett teljesen ugyanaz, aki korábban volt.

"Soha többé nem tudott egészséges emberként funkcionálni azért, amit vele tettek."

Most, 60 évvel Cameron kísérletei után, melyek tönkretették édesanyja életét, Alison Steel végül kiharcolta az igazságot a családjának.

A CBC News hírügynökség megtudta, hogy a szövetségi kormány teljes csendben bíróságon kívüli egyezségre jutott Steelel az idén, és 100 ezer dollárt fizetett cserébe azért, hogy a 2015 szeptemberében elindított jogi lépésektől elálljon.

Bár a titoktartási megállapodás megtiltja Steel számára, hogy maga beszéljen az egyezségről, a megállapodás léte és összege szerepelt a kormány korábbi, múlt hónapban előterjesztett legfrissebb nyilvános adataiban.

Alison Steel édesanyja, Jean fotójával

Alan Stein montreáli ügyvéd, aki az egyezségről tárgyalt azt mondta, hogy a kormány döntése Steel kártérítésével kapcsolatban reményt adhat azon betegek családjainak, akik Cameron kísérleteinek alanyai voltak, de akik esetében kezdetben megtagadták a kártérítést.

"Még mindig megvan az esélyük, ha az orvosi jelentések világosan megállapítják, hogy lényegében agymosáson estek át," - mondta Stein.

Bár a hivatalos kártérítési program több mint 20 évvel ezelőtt lezárult, Stein szerint a szövetségi kormány csendben egy maroknyi pácienssel megállapodott az elmúlt években. Azt mondta, hogy a Steellel kötött megállapodás a második eset, amikor a kormány egy korábbi betegnek kártérítést fizetett.

LSD és a CIA

A Stellel kötött egyezség a legújabb fejlemény az évtizedek óta tartó történetben, amely Cameron kísérleteivel kezdődött az Allan Memorial Intézetben az 1950-es és 60-as években.

Cameron úgy hitte, hogy a hetekig tartó kémiailag indukált alvás, a masszív elektrosokk kezelések, a kísérleti hallucinogén gyógyszerek, mint például az LSD és olyan technikák, mint a "pszichés vezetés" kombinációja, amikor szalagról játszanak le üzeneteket folyamatosan ismétlődve, újra programozhatják az elmét, megszüntethetik a kialakult agyi útvonalakat és a mentális betegségek tüneteit, például a skizofréniát. Az orvosok ezután "átrendezhetik" a betegek elméjét.

Az eljárás azonban a páciensek memóriájának nagy részét is kitörölte, és egy gyermeki elmeállapotban hagyta őket. Bizonyos esetekben a felnőttek elfelejtették az alapvető készségeket, például a fürdőszoba használatát, az öltözködést és a cipőjük megkötését.

Alan Stein montreáli ügyvéd

A kísérleteket részben a szövetségi kormány Egészségügyi és Népjóléti Minisztériuma támogatta, bár George Cooper ügyvéd 1986-os jelentése szerint a kormányzati tisztviselők nem voltak teljesen tisztában Cameron kísérleteivel.

Amit azonban a betegek és a családjaik sem tudta, hogy Cameron kísérleteit az Egyesült Államok Központi Hírszerző Ügynökségének MK Ultra programja finanszírozta. A CIA aggódott az amerikai katonák agymosása miatt, akik koreai hadifoglyok voltak, és egész Észak-Amerikában támogatták az elmekontroll kísérleteket.

1992-ben Kim Campbell konzervatív igazságügyi miniszter úgy döntött, hogy kártérítést fizetnek Cameron korábbi több tucat betegének. Jogi felelőssége elismerése nélkül, Campbell szerint a kormány 100,000 dollárt fizetett ki minden esetben "együttérző, humanitárius okokból."

Becslések szerint 70 beteg kapott kártérítést, de több száz embert utasítottak el, mivel a kormány azt mondta, hogy nem voltak eléggé "agymosottak" ahhoz, hogy kártérítési igénnyel éljenek.

Steel apja a felesége nevében kérte a kártérítést, de elutasították.

A történetet a CBC egy dokumentumfilmben is bemutatta

Csupán 2014-et írtunk, amikor a CBC televízió ismét műsorára tűzte a "Fifth Estate" című dokumentumfilmjét Cameron kísérleteiről, amikor Alison Steel úgy döntött, hogy egy újabb próbát tesz.

Konzultált Stein-el, aki 2004-ben sikeresen megnyert egy kártérítési ügyet egy korábbi beteg, Gail Kastner esetében, és 2007-ben Janine Huard egykori páciens ügyében egy peren kívüli egyezséget kötött, ezért Steel kérvényt nyújtott be, hogy hozzáférjen anyja teljes orvosi nyilvántartásához.

"Csak azt akartam bizonyítani, hogy ez történt, és igazságot akartam szolgáltatni az anyámnak," - mondta Steel.

A Steel anyjáról készült fényképek, melyek azelőttről valók, hogy bekerült az Allan Memorial Intézetbe, egy boldog, aktív embert mutattak, aki síelt, lovagolt és jól érezte magát a barátaival. Levelei egy normális, egészséges emberről árulkodtak.

Steel azonban elmondta, hogy szülei elvesztették az első gyermeküket, aki nyitott gerinccel született. Úgy tűnt, hogy édesanyja szülés utáni depressziótól szenvedett, majd maga Steel is világra jött néhány évvel később.

Az Allan Memorial Intézet

"A depresszió jeleit mutatta, és nem tudott megbirkózni vele," - mondta Steel. "És egy fiatal csecsemővel - velem, abban az időben, egy vagy két évesen - egyre nehezebb lett, ezért aggódtak."

Steel elmondta, hogy a nagyszülei, akik Montreal külvárosában, Westmountban éltek, hallottak Cameronról, és azt gondolták, hogy talán ő tudhatja a megoldást.

Az orvosi feljegyzések jól dokumentálják, hogy mi történt ezután.

"Zavarodott... de sokkal inkább együttműködő"

A Cameron által írt jelentés szerint Steelt hetekig egy kémiailag kiváltott alvásban tartották. Az első fázis 29, a második 18 napig tarott. Az alvásterápiát egy sor elektrosokk kísérte.

"Nagyon zavart és dezorientált volt, de sokkal együttműködőbb," - írta Cameron a jelentésében.

Az ápolók jegyzetei a kórlapjain részletesen leírták az ismétlődő sodium amytal adagokat, és hogy Steel hogyan járkált a csarnokban és keltett olyan érzést, mint egy fogoly: "Olyan, mintha élve eltemették volna." - mondta az egyik feljegyzés.

A fiatal Jean Steel

Steel elmondta, hogy az édesanyja egy ponton annyira zaklatott volt attól, hogy vissza kelljen mennie utólagos kezelésekre, hogy megpróbált kiugrani férje autójából Montreal belvárosában.

Steel kamasz korában kezdte felismerni, hogy az ő anyja nem teljesen ugyanolyan, mint más anyák.

"Ha beszélni akartál vele valami érzelmes dologról... nem volt rá képes," - mondta Steel. "Megfosztották az érzelmeitől. Elvették a lelkét."

Az anyja egyedül ült a sötétben, miközben kódokat és számokat írt a falakra.

"Egyszer jöttem haza, és a mennyezetet teljes egészében vörös örvénylő vonalakkal festette tele," - mondta Steel. "Fogta a tapétát, kis részeket vágott ki belőle, és az egész szobába kitűzködte."

A bíróságon kívüli megegyezéssel Steel bizonyos mértékű igazságot harcolt ki anyjának, de más betegek családjaira is gondol, akik soha nem részesültek kártérítésben.

"Úgy érzem, hogy fontos előállni mindezzel és elmondani másoknak, hogy ez történt." (1)

A Cameron kísérleteit bemutató "Fifth Estate" című dokumentumfilm alább nézhető meg.

http
(1) - http://www.cbc.ca/news/politics/cia-brainwashing-allanmemorial-mentalhealth-1.4373590

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,28,Afrika,141,agy,364,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,2,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,50,állatvilág,619,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,9,Amerika,1543,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,471,angyal,12,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,32,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,102,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,37,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,64,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,40,átok,5,atombomba,96,atomenergia,86,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,201,Ausztria,30,autizmus,18,autó,37,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,38,Barbados,1,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,13,betegség,687,beton,3,Bhután,3,Biblia,98,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,11,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,4,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,2,Brazília,85,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,152,Ciprus,5,Costa Rica,10,cukor,20,cukorbetegség,21,cunami,1,csakra,7,család,2,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,304,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,9,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,38,Dél-Amerika,2,Dél-Korea,43,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,66,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,36,DNS,329,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1111,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dszinn,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,813,éghajlat,183,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,294,Einstein,86,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,109,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos mező,1,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,7,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,213,élet a halál után,165,életcél,7,elhízás,4,elme,3,elme kontroll,76,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,60,előző élet,16,elveszett nyelv,6,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,40,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,64,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,431,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,4,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,168,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,41,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,17,Észtország,10,étel,205,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,7,Európa,290,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,40,extrém időjárás,86,ezüst,7,fa,86,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,40,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,333,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,25,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,131,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,21,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,9,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,360,filozófia,5,Finnország,37,fizika,110,fjord,1,fluorid,4,fóbia,5,fog,4,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,672,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,798,földrengés,99,Fönícia,1,Franciaország,203,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,17,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,78,gáz,23,genetika,239,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,149,globális lehűlés,70,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,17,gondolkodás,2,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,69,grafén,12,gravitáció,41,gravitációs hullám,8,Grönland,20,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,21,gyermekfejlődés,261,gyermekmunka,2,gyógyítás,349,gyógynövény,87,gyógyszeripar,160,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,476,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,126,halálközeli élmény,51,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,11,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,34,hidrogén,15,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,10,hipnózis,11,hírek,1729,hírszerzés,3,hit,20,Hold,281,holdbázis,25,holdfogyatkozás,6,holdjáró,16,Hollandia,82,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,8,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,12,Húsvét-sziget,6,hüllő,22,Hüperborea,1,idegen elrablás,91,idegen lény,422,idegen technológia,318,idegsejt,11,idézet,3,idő,60,időgép,19,időhurok,1,időjárás,87,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,61,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,196,indián,18,indigó gyerekek,11,Indonézia,41,influenza,4,információ,12,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,73,intuíció,8,invázió,2,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,59,Isten,180,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,278,járvány,355,játék,7,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,23,Jemen,10,Jézus,62,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,55,jövőbelátás,43,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,131,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,97,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,9,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,70,kiméra,3,Kína,650,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,42,kísértet,14,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,45,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,34,kommunikáció,107,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,622,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,202,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,279,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,10,Kuba,9,kultúra,27,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,kutya,1,Kuvait,8,kvantumfizika,165,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,56,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,2,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,28,légzés,13,lélek,127,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,425,Lemúria,3,Lengyelország,60,létezés,8,Lettország,1,levegő,72,levitáció,7,lézer,56,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,25,madarak,2,magány,13,mágia,8,magmatizmus,1,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,177,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,222,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,21,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,134,médium,4,megalit,38,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,162,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,67,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,247,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,147,mezoamerika,8,Mezopotámia,13,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,96,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,209,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,262,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,207,napszél,21,naptár,1,NASA,410,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,7,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,349,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,51,Nostradamus,11,növények,281,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,95,okkultizmus,5,okostelefon,42,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,199,Olmékok,5,oltás,177,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,321,önkényuralom,2,önvezető autó,34,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,74,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,455,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,72,ősi technológia,191,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,18,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,4,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,116,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,80,pénz,423,permafroszt,1,Peru,99,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,125,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,4,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,78,Puerto Rico,11,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,12,rákbetegség,159,rakéta,2,reaktor,2,recept,1,régészet,974,reiki,1,reinkarnáció,36,rejtélyek,722,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,229,repülő autó,6,repülő humanoid,3,rezgés,19,robot,35,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,86,Románia,18,Roswell,40,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,52,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,111,spiritualitás,380,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,13,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,61,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,178,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,14,szellemek,88,szellemváros,2,szem,62,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,szent grál,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,szimuláció,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,58,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,89,szökőár,13,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,44,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,4,táplálkozás,99,tarot,2,társadalom,148,távolbalátás,31,technológia,1362,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,26,tengervíz,248,teremtés,43,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,470,természetfeletti,62,természetvédelem,62,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,99,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,24,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,122,történelem,1218,törzs,2,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,123,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,793,tudomány,1251,túlnépesedés,9,túlvilág,153,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,6,tűzönjárás,1,ufo,914,UFO felfedés,106,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,409,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11209,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,257,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,679,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,15,űrtechnológia,237,űrutazás,169,űrverseny,10,üstökös,22,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,179,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,269,valóság,48,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,44,Vénusz,31,vér,45,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,10000,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,242,vitamin,21,víz,378,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,16,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,13,vulkánkitörés,89,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,5,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A kanadai kormány titokban kártérítést fizetett a CIA agymosás kísérletei során tönkretett egyik áldozat lányának
A kanadai kormány titokban kártérítést fizetett a CIA agymosás kísérletei során tönkretett egyik áldozat lányának
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjabRxBe1LAK2cF7bq8RTeElyAmSof4pa5AotzPUdl10MYevcLRFEUp3im_EXYsg46-xXIIEp_GIeP6p39asnnYpCcU19Dd21DZQqoqBNJEKATNytc4kcpUF0HHYGw2Bfa7RB9TxOrFGOU/s1600/cia+mk+ultra+agymos%25C3%25A1s+elme+kontroll+tudat+m%25C3%25B3dos%25C3%25ADt%25C3%25A1s+film+video+dokumentumfilm+k%25C3%25ADs%25C3%25A9rlet+amerika+korm%25C3%25A1ny+k%25C3%25A1rt%25C3%25A9r%25C3%25ADt%25C3%25A9s-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjabRxBe1LAK2cF7bq8RTeElyAmSof4pa5AotzPUdl10MYevcLRFEUp3im_EXYsg46-xXIIEp_GIeP6p39asnnYpCcU19Dd21DZQqoqBNJEKATNytc4kcpUF0HHYGw2Bfa7RB9TxOrFGOU/s72-c/cia+mk+ultra+agymos%25C3%25A1s+elme+kontroll+tudat+m%25C3%25B3dos%25C3%25ADt%25C3%25A1s+film+video+dokumentumfilm+k%25C3%25ADs%25C3%25A9rlet+amerika+korm%25C3%25A1ny+k%25C3%25A1rt%25C3%25A9r%25C3%25ADt%25C3%25A9s-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/11/a-kanadai-kormany-titokban-karteritest.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/11/a-kanadai-kormany-titokban-karteritest.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy