Életkor regresszió és időutazás a titkos űrprogramokban

A Kozmikus Közzététel március 22-i epizódjában (1) Corey Goode az életkor regresszióról és az időutazási technológiákról beszélt, melyeket...

A Kozmikus Közzététel március 22-i epizódjában (1) Corey Goode az életkor regresszióról és az időutazási technológiákról beszélt, melyeket 20 éves szolgálata során használtak a különböző titkos űrprogramokban. Átfogóan részletezte a folyamatot, melyet szabványos működési eljárásként használtak sok ezer besorozott személy esetében ezekben a programokban, akik aztán visszatértek a "normális" polgári vagy katonai életbe a toborzásuk eredeti idejében, az emlékeiket törölve.

Nem ez az első alkalom, hogy Goode a fizikai életkor regresszióról és időutazásról osztja meg a tapasztalatait, melyeket a titkos űrprogramokban használtak. Egy 2015. április 14-i e-mail interjúban írta le először nyilvánosan elég hosszasan a "20 és vissza" szabványos működési eljárást, melyet a titkos űrprogramban alkalmaztak. (2)

Beszámolója össze lett hasonlítva egy másik állítólagos titkos űrprogram informátor, Randy Cramer kijelentéseivel, aki közel azonos élekor regresszió és időutazási folyamatról beszélt, mint Goode. Goodehoz hasonlóan Cramer is azt állítja, hogy a folyamat 2007-ben történt meg vele egy titkos holdbázison, az úgynevezett Hold Műveleti Parancsnokságon.

Michael Salla rendkívül népszerű "Bennfentesek felfedik a titkos űrprogramokat és a földönkívüli szövetségeket" című könyvében Goode és Cramer tanúvallomásait egy másik informátor, Michael Relfe állításaival hasonlítja össze, aki elsőként állította, hogy megtapasztalta a "20 és vissza" eljárást az egyik titkos űrprogramban. Relfe leírta, hogy 1976-tól 1996-ig szolgált, mielőtt végrehajtották rajta az életkor regressziót és visszautazott az időben. Vallomása először 2000-ben jelent meg nyilvánosan a "The Mars Records" című két kötetből álló könyvében. (3)

Goode beszámolója az életkor regresszió és időutazási "20 és vissza" eljárásról a Kozmikus Közzététel március 22-i epizódjában további információkat nyújt ahhoz képest, amiről korábban ő és más informátorok már tájékoztattak. Legutóbbi vallomása ezért nagyon hasznos annak megértésében, ami úgy tűnik, hogy egy szokásos eljárás volt, melyet a titkos űrprogramok alkalmaztak.

Goode leírta a folyamatot a 20 éves szolgálati idejének végén, amikor először kikérdezték, majd aláirattak vele egy titoktartási megállapodást, és biztosították, hogy gondoskodni fognak róla, miután visszatért. Számos előnyt is ígértek neki, mint például ösztöndíjat, pénzügyi visszatérítést stb. Goode elmondta, hogy a neki tett ígéretek egyikét sem tartották be. Ez megegyezik Relfe és Cramer állításaival azzal kapcsolatban, amit megígértek nekik, mielőtt alávetették őket az életkor regressziónak.

Goode leírta, hogyan rögzítették őt fizikailag két hétre, miközben különböző gyógyászati termékeket használtak nála. A Kozmikus Közzététel ezen epizódjában annak ábrázolása volt látható, ahogy Goode a fizikailag rögzített állapotban kinézett. Goode leírta a két hét eltelte utáni ébredését, amikor kába volt, de már 20 évvel fiatalabb.


Lényeges, hogy amikor felébredt, a fizikai környezet teljesen más volt, mivel 20 évet visszautazott az időben arra az időpontra, amikor először kezdte meg a szolgálatot a titkos űrprogramban. Leírja, hogy ezután újra kikérdezték, a meglévő emlékeit először törölték ki, majd végül képernyő emlékeket ültettek be. Goodet ezután csupán néhány perccel azutánra szállították vissza, hogy először felvették 1986-ban a 17. születésnapja előtt.

Goode elmondta, hogy a "20 és vissza" szolgálatra toborzott emberek között voltak civilek, ahogy az ő esetében, vagy az amerikai hadsereg katonái, akiket titokban vettek fel a rendes katonai szolgálati idejük alatt. Ez összhangban van Relfe azon állításával, hogy 1976-ban vonult be az USA Haditengerészetéhez, és ezt követően titokban vették fel egy titkos űrprogramba.

Hazatérve, miután véget ért a "20 és vissza" szolgálata Relfe azt mondja, hogy azt követően befejezte a hat éves szolgálatát a haditengerészetnél, majd 1982-ben kitüntetéssel leszerelt. Relfe rendelkezik azzal a dokumentummal, amely megerősíti a katonai szolgálatát, de eddig még nem hozta nyilvánosságra.

Goode beszámolt arról, hogy miután a "20 és vissza" szolgálat után 1986-ba visszatért, tizenhat évesen ébredt fel eléggé összezavartan, majd néhány hét múlva az emlékeinek nagy részét elkezdte visszanyerni.

Goode azt mondja, hogy egyike volt azon kis csoportnak, akiknél az emlékeket törlő technológia egyszerűen nem működött az ismételt erőfeszítések ellenére sem. A 2015-ös interjúban kitért arra is, hogy miért döntött úgy, hogy nem beszél másoknak az emlékeiről, mivel ez káoszt okozott volna számára és azoknak a beavatkozását váltotta volna ki, akik titokban felügyelték őt. Leírta, hogy másokat, akik visszanyerték az emlékeiket akár újra elrabolták, és újból kitették a memória törlési folyamatnak, megfélemlítették őket, hogy hallgassanak, vagy eltüntették őket.


Goode elmondta, hogy sokan mások, akik befejezték a szabványos "20 és vissza" szolgálatot, és azt követően átestek a memória törlési folyamaton, elkezdték visszanyerni az emlékeiket 20 évvel később, amikor a "normális életükben" ez az idő eltelt. Nagyon fontos itt megjegyezni, hogy Relfe és Cramer is megtapasztalta ezt a "teljes emlékezést", miután eltelt 20 év a titkos űrprogramban eltöltött szolgálatukat követően.

Ebben a szakaszban érdemes feltenni a kérdést, hogy milyen bizonyítékok léteznek, melyek alátámasztják Goode hihetetlen állításait az életkor regresszió technológiák létezéséről, melyeket a "20 és vissza" szabvány eljárás során alkalmztak? Eddig két, egymástól független informátor, Relfe és Cramer vallomása áll rendelkezésre, akik azt állítják, hogy közel azonos folyamatot tapasztaltak meg.

Michael Salla a "Bennfentesek felfedik a titkos űrprogramokat és a földönkívüli szövetségeket" című könyvében elemezte az egyes állításokat és megállapította, hogy nem keresztezik egymást a tanúvallomások, és mindegyik egy valóban független beszámoló, amit felidéztek arról, ami a 20 éves szolgálatuk során velük történt. Bár a tanúvallomásaik impozánsak, és segítenek alátámasztani Goode emlékeit, úgy tisztességes, ha elmondjuk, hogy perdöntő bizonyítékok még nincsenek.

Ez a helyzet azonban változni látszik a legújabb informátor, William Tompkins megjelenésével, aki dokumentumokkal támasztotta alá részvételét különböző Amerikai Haditengerészeti és repülőgépipari vállalati projektekben, melyek összefüggésben álltak a titkos űrprogramokkal. "Selected by Extraterrestrials" című könyvében Tompkins számos dokumentummal támasztja alá hihetetlen állításait.

A Tompkinssal folytatott privát interjúkban leírta az életkor regresszió technológiák fejlesztését az egyik repülőgépipari vállalatnál, amelynél dolgozott. Tompkins azt mondja, hogy amíg a TRW-nél tevékenykedett 1967-től 1971-ig, életkor regressziós technológiákat kezdtek fejleszteni az Északi földönkívüli csoport információi alapján, akik az Amerikai Haditengerészet Solar Warden űrprogramjának kifejlesztésében is segítettek.

Tompkins elmondta, hogy a TRW-nél ő is segített az életkor regressziós technológiák fejlesztésében, felhasználva szakértelmét a rendszerfejlesztésben, segítve a koordinációt a különböző csoportok és osztályok között, melyek titokban részt vettek a projektben. Tompkins gyógyászati jellegűnek írta le ezeket a technológiákat, ami összhangban van Goode, Cramer és Relfe vallomásival, akik kijelentették, hogy több gyógyszeripari termék beinjekciózásán estek át.

Kapcsolódó cikk: Vezető repülőgéptervező is alátámasztja a titkos amerikai haditengerészeti űr hadiflotta létezését

Tompkins jelenleg a TRW-nél szerzett tapasztalatairól ír, valamint részvételéről az életkor regressziós technológiák kifejlesztésében, amely önéletrajzának második kötetében jelenik meg. A TRW-t a Northrop Grumman vette át 2002-ben, mely vállalat Tompkins szerint első helyen vett részt a mai titkos űrhordozók és harci csoportok megépítésében.

Fontos megjegyezni, hogy a Northrop Grumman most is részt vesz életkor regressziós technológiák fejlesztésében azon személyzet számára, akiket a titkos űrprogramokba vettek fel. Tompkins szerint az életkor regresszió azon kiválasztott technológiák csoportjába tartozik a szabad energia és az antigravitáció mellett, amelyeket a tervek szerint a következő néhány évben hoznak nyilvánosságra az Amerikai Haditengerészet által szentesített közzétételi kezdeményezés részeként, amely 2001-ig, ha nem régebbre nyúlik vissza.

Corey Goode a március 22-i Kozmikus Közzététel epizódban részletesen ismertette azokat a technológiákat, melyeket a "20 és vissza" eljárások során használtak a titkos űrprogramokban szolgáló személyzet esetében. Relfe és Cramer korábbi informátorok vallomásai szintén megerősítik és feltárják ezt a szabvány működési eljárást. Végül Tompkins vallomása vet fényt az életkor regressziós technológiák fejlesztésének történelmi kutatására, és azokra a titkos tervekre, hogy hamarosan nyilvánosságra hozzák ezeket a korábban szigorúan titkos információkat.

(1) - http://www.gaia.com/video/age-regression-and-time-travel-technology
(2) - http://exopolitics.org/recruitment-covert-service-for-secret-space-programs/
(3) - http://www.themarsrecords.com/wp/

Exopolitics


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,658,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1197,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10859,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9659,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,367,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Életkor regresszió és időutazás a titkos űrprogramokban
Életkor regresszió és időutazás a titkos űrprogramokban
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEmW-PcarFbT3G7pzNL2x_MeJRkjiN-Dp24xKyq1K2sJ1idgHcrA7W2_rL-UuJECxaKnM66DB_Dt_pmImsv0J84bcEK9qq_ZcnKFcAtOEURTLUFwOKZXMLZpC0XU2o2NXYZg9gTmRkOmwv/s1600/titkos+%25C5%25B1rprogram+michael+salla+corey+goode+david+wilcock+ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+%25C3%25A9letkor+regresszi%25C3%25B3s+id%25C5%2591utaz%25C3%25A1s+technol%25C3%25B3gia+video+antigravit%25C3%25A1ci%25C3%25B3-ingyen-energia-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEmW-PcarFbT3G7pzNL2x_MeJRkjiN-Dp24xKyq1K2sJ1idgHcrA7W2_rL-UuJECxaKnM66DB_Dt_pmImsv0J84bcEK9qq_ZcnKFcAtOEURTLUFwOKZXMLZpC0XU2o2NXYZg9gTmRkOmwv/s72-c/titkos+%25C5%25B1rprogram+michael+salla+corey+goode+david+wilcock+ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+%25C3%25A9letkor+regresszi%25C3%25B3s+id%25C5%2591utaz%25C3%25A1s+technol%25C3%25B3gia+video+antigravit%25C3%25A1ci%25C3%25B3-ingyen-energia-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/03/eletkor-regresszio-es-idoutazas-titkos.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/03/eletkor-regresszio-es-idoutazas-titkos.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy