8 jele annak, hogy valami nagyobbra vagy hivatott ezen a bolygón

" Azért vagy itt, hogy képes legyél a világegyetem isteni céljának feltárására. Ez az, amiért olyan fontos vagy. " - Eckhart To...


"Azért vagy itt, hogy képes legyél a világegyetem isteni céljának feltárására. Ez az, amiért olyan fontos vagy." - Eckhart Tolle

Már egészen fiatalon tudtam, hogy nagy dolgokra vagyok rendelve. Már nagyon korán tudatában voltam, hogy a társadalmi korlátok, az "erkölcsi kötelezettségek" és a szabályok nem igazán jelentenek semmit. Lehetek bárki, és tehetem azt, amit akarok.

Aztán elém került néhány útakadály, vagy talán csak az élet fekvő rendőrei. Folyton többet akartam, de találkoztam a félelemmel, a kétséggel, kihívást jelentő helyzetekkel, és a nemet mondókkal. Szerencsére sosem adtam fel a hitem. Mindig is tudtam, hogy lehetséges a látomásaim szerint élni, és hogy olyan naggyá váljak, amilyen szerettem volna lenni. Időbe telt, hogy összehangoljam a hitem a bennem lévő igazsággal, de megérte.

Ezzel biztosan nem vagyok egyedül. Ezen a bolygón nyüzsögnek az olyanok, mint mi, akik valami mást akarnak, akik tudják, mi mindenre képesek. Néhányan közülünk teljesen ebben élnek, mások a tánc közepén járnak, és vannak olyanok, akik egy lépést tesznek előre, majd kettőt hátra, és vannak, akik még csak most kezdenek ráébredni arra a felismerésre, hogy ez a tudás mindvégig bennük volt, és itt az ideje, hogy tegyenek valamit. De nem számít, hol tartasz, ne félj! Gyakran azt hisszük ezekről a dolgokról, hogy csak úgy az utunkba kerültek, de valójában támogatnak bennünket az utazásban. Hogy bebizonyítsam neked, összeállítottam azt a 8 jelet, ami valószínűleg arra utal, hogy valami nagyobbra vagy hivatott.

1. Nehezen dolgozol másokkal

Született vezető vagy, és ezt te is tudod. Vagy talán mégsem tudod. De akárhogy is, nem vagy benne olyan dolgokban, melyek nem katalizálnak nagy változást. Úgy érzed megakadtál, hogy másoknak dolgozz. Szabadságot, rugalmasságot, kreativitást és kiteljesedést akarsz és úgy érzed, ezt nem érheted el teljes mértékben, ha másoknak dolgozol. Tudod, hogy a jövőképed ér valamit, és minden adottságod használata az egyetlen módja, hogy teljesen elégedett légy.

2. Hajlamos vagy elodázni dolgokat, amikor igazán ihletett vagy

Nos, hívhatod magad halogatónak. Van olyan dolog, hogy önszabotáló halogatás, de ha valami nagyobbra vagy hivatott (van egy sanda gyanúm, ha ezt olvasod, akkor az vagy), még akkor is halogatod, amikor úgy gondolod, hogy meg kell tenned valamit, mert azt gondolod, hogy ez fog eljuttatni A pontból B pontba. De mi van, ha az ihlettől gyarapszol, szemben a kötelezettséggel? Megérdemled, hogy értékelni tudd mindazt, ami igaz a számodra minden pillanatban. A félelem az, ami visszatart attól, hogy lefaragj a "meg kell tenni" listádból? Vagy azért, mert hiányában vagy az ihletnek? Ha ez utóbbi, bízom benne, hogy pontosan azt teszed ami arra inspirál, hogy olyan dolgokat tegyél, ami elvezet oda, ahol lenni szeretnél. Gyakran ez az inspiráció többet tud arról, amit gondolunk, hogy mi az igazán lehetséges.

3. Gyerekként azt gondoltad, hogy azok a felnőttek, akik felöltöznek, és elmennek dolgozni, őrültek

Valahol mélyen magadban mindig is tudtad, hogy az élet több, mint biztonságos, gyakorlatias életmódot folytatni. Tudtad, hogy sokkal nagyobb hatást tudsz gyakorolni a világra, ha a saját utadat járod, és ez az út több szabadságot, rugalmasságot von maga után, mint az őrült felnőtt-típusú élet. És most, hogy mindezt elérted, vagy esetleg még nem, mindenesetre tudod, hogy az az érzés gyerekként teljesen igaz volt.

4. Annyira szereted amit csinálsz, hogy azt ingyen is megteszed

Itt az irónia - megérdemled, hogy ismerd az értékedet, és minél többet kezdesz felszámítani a teljes értékű hozzájárulásért, amit a világért teszel, valójában annál nagyobb értéket fognak kapni azok, akiket szolgálsz. Azonban tudod, hogy a célod felé haladsz, hogy nem nagy dolog, ha szereted, amit csinálsz, annyira, hogy miközben csinálod, a pénz nem is jár a fejedben.


5. Egy álmodozó vagy... A legjobbnak látod a világot, és semmi sem állíthat meg, hogy elérd, amit szeretnél

Amikor gyerek voltam, szinte mindig "álmodozónak" hívtak. Eleinte azt hittem, hogy ez egy bók. Azt hittem, hogy "igen, ez az, akkor lehetséges, hogy a világ szerető és csodálatos legyen." Aztán a korai felnőttkor felé elkezdett másképp hatni ez a szó, mintha az emberek azt mondták volna, hogy ez valójában elérhetetlen, a világ valójában nem lehet az a csodálatos hely, amiről tudtam, hogy lehetséges. Most már kevésbé érdekel, hogy mit gondolnak rólam, vagy minek hívnak az emberek. A látomásaim és az alkotásaim kis világában élve a személyes világom gyakran jelenik meg úgy, mint ami "ideális", ahogy azt is tudom, hogy egy napon az egész világ az lehet. Szóval kit érdekel, hogy mi igaz és mi nem, ha jól érzem magam, és másoknak segítek, miközben ezt teszem? Idealistának lenni nem tesz őrültté, hanem teremtővé.

6. Nem tudod megmondani, honnan tudsz dolgokat, de néha csak "tudod"

A látnokok a vízióikat általában nem kívülről kapják, vagy amit a világ mond nekik, hogy hozzanak létre valamit. Elképzeléseiket egy belső "meghajtóból" kapják, hogy azt hozzák létre, amiről úgy érzik, hogy megfelelő a számukra. Annak a "tudása", amit meg kell teremteniük, együtt jár mindenféle dolog ismeretével. Nevezzük intuíciónak, megérzésnek. Ha valami nagyobbra vagy hivatott ebben a világban, akkor ez a tudás folyamatosan beszél, és azt kéri tőled, amit szeretne. Nagy dolgokat tenni nem egy lehetőség, amikor ez a sorsod. Legalábbis abban biztos vagyok, hogy a megérzésem ezt mondja.

7. Dolgokat érzel

A legtöbb ember, aki azt érzi, hogy valamire hivatott ezen a világon, ezt elég mélyen érzi. Talán nem tanították meg, hogy rendben van így érezni. Lehet, hogy azt tanították, hogy az érzéseid félelmetesek lesznek. Nos, hangoljuk ezt újra. Néha az érzéseink az igazságaink. A képességed, hogy nagy legyél, és hozzájárulj a világhoz, hatalmas mértékben függ az igazságodtól. Tehát engedd meg az érzéseidnek, hogy felszínre kerüljenek, és irányítsanak téged oda, ahová kell. A teremtéseid ettől függnek.

8. Frusztráltabb lehetsz, ha túl sok elképzelésed van, mintha egyetlen egy sem volna

Általában könnyen kapsz ihletet. Tény, hogy minél döbbenetesebben alakul az életed, annál ihletettebbé válsz. De néha egy kicsit rejtvény. Tudod, hogy nagy dolgokra vagy hivatott, de ha nem vagy elég óvatos, akkor megengeded magadnak, hogy megállítson mindaz a dolog, amit szeretnél létrehozni anélkül, hogy bármit is tennél. Légy hálás, hogy tele vagy fantasztikus ötletekkel. Ha nem tudod hol kezdd, vagy mire összpontosíts, kérj támogatást. De ne engedd meg a rengeteg víziónak, hogy a belső látásod útjában legyen.

"Ne félj a nagyságtól. Van, aki nagynak születik; van, aki naggyá teszi magát; és van, akinek tálcán kínálják a nagyságot." - William Shakespeare

Valójában úgy hiszem, hogy mindannyian nagy dolgokra vagyunk hivatottak, ha megengedjük magunknak, hogy a lelkünk szavára hallgassunk. Amikor elengedjük a "tökéletes időzítést", és felismerjük, hogy a "túl késő" nem létezik, akkor könnyebbé válik meghallani ezt a hangot.

Jordanna Eyre

Könyvajánló

Az ​élet négy célja
Hogyan találjunk értelmet és utat egy változó világban

Dan Millman

Minden ember örök kérdése, hogy miért is születtünk erre a világra. Vannak, akik szerint az egyetlen célunk az, hogy megtanuljunk szeretni, vagy hogy eljussunk a spirituális ébredésre. Mások azt mondják, hogy elsődleges biológiai célunk a családalapítás: az, hogy megtaláljuk életünk párját, és gyerekeket neveljünk. De ahogy az évet is négy évszakra osztjuk, és az iránytűn is négy égtáj található, négy alapvető cél szerint könnyen rendet teremthetünk az életünkben:

- Az első életcél központi gondolata, hogy a föld nem más, mint egy iskola, ahol a mindennapi élet különböző területei jelentik a tantárgyakat. A kapcsolatok, a munka, a pénzügyek és az egészség alapvető területein szerzett élettapasztalatok értékét az mutatja meg, hogy mennyit tanulunk általuk.

- A második életcél, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb karriert és hivatást, valamint hogy logikánk és intuíciónk segítségével megtanuljunk bölcs döntéseket hozni.

- A harmadik életcél arról szól, hogy megismerjük az életfeladatunkat, személyes utunkat. A szerző rendszerét segítségül hívva számba vesszük erősségeinket, illetve a kihívásokat, amelyekkel szembe kell néznünk utunk során.

- A negyedik életcél mintegy összefogja, kézzelfoghatóvá és könnyen kezelhetővé teszi az első hármat, hogy képesek legyünk tudatosan alkalmazni azokat a jelenben.

A Négy életcél segítségével valamennyien óriási lépést tehetünk az önismeret, az intuíció és a valódi bölcsesség terén, a könyvben olvasható életigazságok gyümölcseit pedig egész hátralévő életünkben élvezhetjük majd. Keljünk útra együtt, fedezzük fel négy alapvető életcélunkat, hogy ráleljünk életünk értelmére, és útmutatást kapjunk váltózó világunkban!
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: 8 jele annak, hogy valami nagyobbra vagy hivatott ezen a bolygón
8 jele annak, hogy valami nagyobbra vagy hivatott ezen a bolygón
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8JgnxK3cC9PWb_GxsgLxNeOPPkQZVdczSbv4WTDXetbjjRdqCIFJ0eJog-lptPqHvU2iN2pH8XUy2kFDKlNNDg_Lf0CgrP6DPhvp45zgh-u3qHqAYiyGfL-bP2zIHwbofoZtUorXNkGBi/s640/%C3%B6nismeret+elhivatotts%C3%A1g+nagyra+hivatott+lelki+fejl%C5%91d%C3%A9s+bels%C5%91+hang+intu%C3%ADci%C3%B3+meg%C3%A9rz%C3%A9s+2013-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8JgnxK3cC9PWb_GxsgLxNeOPPkQZVdczSbv4WTDXetbjjRdqCIFJ0eJog-lptPqHvU2iN2pH8XUy2kFDKlNNDg_Lf0CgrP6DPhvp45zgh-u3qHqAYiyGfL-bP2zIHwbofoZtUorXNkGBi/s72-c/%C3%B6nismeret+elhivatotts%C3%A1g+nagyra+hivatott+lelki+fejl%C5%91d%C3%A9s+bels%C5%91+hang+intu%C3%ADci%C3%B3+meg%C3%A9rz%C3%A9s+2013-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpeg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/11/8-jel-hogy-valami-nagyobbra-vagy.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/11/8-jel-hogy-valami-nagyobbra-vagy.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy