Az Ufók és az Akasa-krónika

Minden megőrződik az időben. Mindennek lenyomata van. Ami valaha volt, van és lesz, az mind nyomot hagy valamiben, amit a régiek úgy hívt...


Minden megőrződik az időben. Mindennek lenyomata van. Ami valaha volt, van és lesz, az mind nyomot hagy valamiben, amit a régiek úgy hívtak, hogy Akasa-krónika. Az Akasa a mindent betöltő űr, az éter indiai neve. László Ervin óta tudjuk, hogy az étert miniatűr örvények trilliói töltik ki, és ezek az örvények időtlen időkig megmaradnak. Minden tárgy, sőt minden gondolat ilyen örvényeket kelt, amiket akkor is ki tudunk mutatni, amikor az illető tárgy már nincs jelen.

Végeztek is ilyen kísérletet, ahol egy kamrába tett DNS mintát lézerrel megvilágítottak, és a létrejövő elektromágneses hullámminta a DNS eltávolítása után is megmaradt! Ha ez igaz, akkor lehetséges a replikáció is! Helyezzünk el egy tárgyat ebben a kamrában, és világítsuk meg a megfelelő lézerrel, majd a holografikus sugártér kialakulása után vegyük ki a tárgyat. Ezután juttassunk megfelelő atomokat ebbe a sugártérbe, és azok a holografikus minta szerint fognak elhelyezkedni! Ezáltal létrejön a tárgy pontos másolata, amit az eredetitől semmilyen módszerrel nem lehet megkülönböztetni!

Gyanítható, hogy az első másolt tárgyak gyémántok lennének, hiszen a gyémánt nem egyéb, mint tiszta szén, bárhol rendelkezésre áll, korlátlan mennyiségben! A klónozás is igen egyszerű lenne ezzel a módszerrel, elég a kívánt DNS-t, sejtmagot másolni, utána abból korlátlan számú egyed készíthető.

Persze lehet, hogy az egymást követő másolások során mégiscsak létrejön egyfajta fáradási jelenség, ami miatt nem lehet a másolatok számát tetszőlegesre növelni. Kell egy önjavító kód is. Állítólag most fedezték fel, hogy a lótuszban ilyen öregedésgátló anyag van, valami L-izoaszpartil-metiltranszferáz. Hát akkor igaz a tibeti mantra: ÓM MANI PADME HUM: A drágakő a lótuszban rejlik!

Ha minden megőrződik az Akasa-krónikában, akkor onnan elő is lehet hívni. Már a Jurassic Park is erről szólt: a jurakori borostyánba zárt szúnyog annak idején a dinoszauruszok vérét szívta, így a testében talált vérben megtalálható a dinoszauruszok teljes genetikai kódja. Nincs más dolgunk, mint a megfelelően preparált sejtmagba beültetni ezeket, és az ebből kifejlődő embriókat a megfelelő anyaméhbe helyezni. Így valódi dinó-bébik születnek, amiket aztán fel lehet nevelni.

De az Akasa-krónika ennél még sokkal többet is tud! Mert nemcsak a Földön valaha élt lények mintáit lehet lehívni belőlük, hanem bármilyen lényt, amely az Univerzum bármely pontján létrejött, vagy létre fog jönni! És akkor semmi akadálya annak, hogy a távoli galaxisokban élő ufonautákat is klónozzuk! És ha ez lehetséges, akkor lehet, hogy már meg is történt! Valóban, az emberiség őstörténete tele van olyan beszámolókkal, ahol Isten vagy istenek embert teremtettek a maguk képére és hasonlatosságukra! Gondoljunk csak a Bibliára. Vagy vegyük elő Henoch könyvét és lapozzunk bele! Íme, ezt olvashatjuk:

(Hamvas Béla előszava)

"Henoch könyve az első emberiség pusztulásának, az özönvíznek előzményeiről szól. A próféta elmondja, hogy az Angyalok, a Felvigyázók egy része Azazel főangyal vezetése alatt az eget elhagyta, és az emberek leányaival meg nem engedett viszonyt kezdett. A szerelmi viszonyból óriás lények születtek, akik az emberek minden javát felemésztették, bűnt bűnre halmoztak, erőszakos tetteket követtek el annyira, hogy a föld segítségért az éghez kiáltott.

Henochnak angyali hírnök jelent meg, aki megparancsolta, hogy menjen a bukott Felvigyázókhoz, és közölje velük az Ég Urának az ítéletét. A Felvigyázók megrémültek, és megkérték Henochot, hogy a nevükben írjon az éghez könyörgő iratot és eszközöljön számukra bocsánatot. Henoch ezt megtette, a pusztaságba ment és ott hangosan felolvasta. Az ég angyalai elragadták, felvitték a szellemek birodalmába és az Úr színe elé állították.

A Királyok Királya lángoló tűzpalotájában a könyörgésre élőszóban válaszolt, és lényegében elutasította azt. Ezután az ég angyalai Henochot körülvezették a túlvilági birodalmakon, a tűzországon, a szelek kamráján át. Látta az oszlopokat, amelyek az eget tartják, a világ legkülső részét, az angyalokkal szemtől szembe állt, látta a káoszt, az Ítélet Csarnokát, az üdvösség fáját és az igazság kertjét."


Na, hát nem olyan, mint egy mai ufó-eltérítés korabeli leírása? Szó esik az égi idegenek és a földi lányok frigyéről, a hibrid lényekről (óriások) és Henoch elragadásáról. Netalán az égiek űrhajón vitték őt fel? És látta a Földet felülről, kívülről. A tüzes palota minden bizonnyal elektromos fénnyel volt kivilágítva. Tűz és jég paloták, így nevezhetnénk New York felhőkarcolóit esti kivilágításban, Henoch szemével nézve.

Az Ég Ura vízözönt bocsátott a Földre, nem kevés hatalma lehetett, ha ezt meg tudta tenni! Egy másik verzió szerint azért lett a vízözön, mert a Hold akkor csapódott a Földhöz (szó szerint is, mert súrolta a Földet) és az is lehet, hogy a Holdat az idegenek hozták magukkal, mert az volt a bázisuk (és ma is az, mert nem véletlenül ebrudaltak ki minket onnan úgy harmincegynéhány évvel ezelőtt! Nem véletlen, hogy mindmáig nem történt több Holdutazás!)

Visszatérve az Akasa-krónikához, ezeknek az eseményeknek is nyoma van benne, és a látnokok látják is! Érdekes utalások vannak az Arvisurában is. Ha nem legyintünk rá, hogy á, ez csak mítosz, hanem komolyan vesszük, akkor nagyon érdekes történet bontakozik ki előttünk. A dogonoktól kezdve a maorikon át a majákig minden népnek megvan a maga mítosza, és ezek egyáltalán nem tűnnek ujjból szopott sztoriknak. Honnan tudtak a dogonok a Szíriusz B kísérőjéről, vagy a Jupiter 4 nagy holdjáról? Kiknek készültek a Nazca-vonalak, a leszállópályák, és a csak repülőről látható óriási rajzolatok?

De nem is ez az igazi kérdés, mert az eddigiekből világos a válasz, hanem az az igazi nagy kérdés, hogy kik és miért akarnak módszeresen eltüntetni minden nyomot, ami az ősi múlt ködébe vész? Amikor az európaiak felfedezték Amerikát (nem ők voltak az elsők!), első dolguk volt elpusztítani minden ősi indián feljegyzést, kódexet. Csak remélni lehet, hogy valahol a hegyekben eldugva mégiscsak fennmaradt valami a régi tudásból, és hogy ezt nem gátlástalan kincskeresők fogják először megtalálni.

Mindenesetre amit tudunk a majákról, aztékokról, toltékokról, az több mint elegendő ahhoz, hogy lássuk: ők is kapcsolatban álltak a földönkívüliekkel! Cortezről és bandájáról azt hitték, hogy maga Tollas Kígyó tért vissza, ezért nem tanúsítottak ellenállást. Ugyanígy a polinéz bennszülöttek is visszavártak valakiket. Sajnos helyettük a keresztény hittérítők jöttek, és csaknem teljesen eltörölték a régi kultúrát, hogy helyette szifiliszt és alkoholt adjanak. Az ősöket megörökítő szobrok pogány bálványokká lettek minősítve. A régi dalok, táncok, rituálék mint paráznaság, szintén be lettek tiltva. Csak nemrég lett ez a tilalom feloldva, de gyanítható, hogy miért: mert mint turisztikai látványosság kemény bizniszek forrása lett!

Ha viszont az Akasa-krónikában minden megőrződik, akkor mégis van egy módszer arra, hogy az elveszett tudást visszaszerezzük! A kronovizor is valami ilyesmi, nem csoda, hogy tiltott dolog, és az első példányt szétszedték. Ám titkos helyeken még működhet belőle néhány. De nem is vagyunk technikai eszközökre utalva. Bizonyos meditációs módszerek szintén alkalmasak arra, hogy bepillantást nyerjünk az Akasa-krónikába. A regressziós hipnózis is egy jó módszer. A Titkok Kamrájának a kulcsa itt van a zsebünkben.

A látásszeánsz egy nagyon egyszerű módszer, és bárki csinálhatja. (A kapcsolatfelvétel egyszerű módja). Ezzel a módszerrel az Akasa-krónika is hozzáférhető. Lehet, hogy bizonyos kemikáliák segítenek ebben, de az Agykontroll bevett módszerei is sokat használnak. A Scientific Remote Viewing, azaz a Tudományos Távollátás épít a Transzcendentális Meditációra és a testenkívüliség-élményre is. Szóval sok módszer van amit már egyszerű emberek is megtanulhatnak, és akkor már nem azt mondják, hogy hiszem, ha látom, hanem ezt: hiszem, mert látom! A vakhitet felváltja a tudás és az átélés. Mert mi más adhat bizonyosságot, mint a személyes tapasztalat?

Persze az ufó és az eltérítés-élmény ma már sok millió ember személyes tapasztalata. Eljön még az az idő, amikor ezeket az embereket végre komolyan is veszik? És akkor megértjük, hogy az emberiség történelme egészen másként zajlott, mint ahogy ma tanítják. A vallás és a tudomány újra szoros egységet fog alkotni. Az ember ráébred igazi önvalójára. Visszafogadja végre száműzött isteneit, és felismeri helyét a nagy Univerzumban.

Kristóf Miklós



Könyvajánló


Akasa-krónika
Hogyan olvasd a lélek feljegyzéseit?

Linda Howe - Juliette Looye

A könyv azoknak a lelkeknek az ösvényét világítja be, akik szeretnék minél alaposabban megismerni az univerzum titkait. Az Akasa-krónika olyan tudati dimenzió, amely az egyes lelkekről és az útjukról készült rezgés-feljegyzéseket tartalmazza. Tudástár, ahol megtalálható minden, amit az összes lélek a létezése során valaha gondolt, mondott és tett - valamint minden jövőbeni lehetősége. Egyfajta kozmikus internet. És most Linda Howe könyvének köszönhetően bárki, aki tudatos elkötelezettséggel keresi és terjeszti az Isteni Fényt és gyógyítást, hozzáférhet a bölcsesség, intuíció és iránymutatás ezen tárához. Ez a könyv az első olyan munka, amely valóban megtanít egy adott módszert az Akasa-krónika olvasására, lépésről lépésre mutatja be a szerzőnek már bevált gyakorlatokat és meditációkat. A kötet elolvasásával választ kapunk többek között az alábbi kérdésekre: Hogyan léphetünk be az Akasa-krónikába? - Mire figyeljünk az Akasa-olvasás során? - Milyen szabályokat kell betartanunk? - Milyen típusú kérdéseket érdemes föltennünk? - Kik a Krónika Urai, a Mesterek és a Tanítók? - Milyen viszonyban vannak az angyalok és a szellemi vezetők az Akasa-krónikával? - Mi a különbség az Akasa-krónika és az intuíció között? - Hogyan használjuk az Akasából származó információkat gyógyításra? Az Akasa-krónika feladata az, hogy információval lásson el minket, feltárja az igazságot, és támogatást nyújtson, s így mindannyian teljesebb és boldogabb életet élhessünk.
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az Ufók és az Akasa-krónika
Az Ufók és az Akasa-krónika
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgr5btwwRTPGrvE-6Zs5QRaZuJaeVU12m6pyDfp-wLywV41ZSNUugpFe-Iht12Bukg__APFoieb9x3WeG8xXgwn1fiWaP7ij-hlal8kZE4eRf9NuDvs99cXMCtpsrT3CjgIhySGYO3Q7zw/s640/fel%C3%A9bred%C3%A9s+megvil%C3%A1gosod%C3%A1s+tudatoss%C3%A1g-akasa-akasha-kr%C3%B3nika-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgr5btwwRTPGrvE-6Zs5QRaZuJaeVU12m6pyDfp-wLywV41ZSNUugpFe-Iht12Bukg__APFoieb9x3WeG8xXgwn1fiWaP7ij-hlal8kZE4eRf9NuDvs99cXMCtpsrT3CjgIhySGYO3Q7zw/s72-c/fel%C3%A9bred%C3%A9s+megvil%C3%A1gosod%C3%A1s+tudatoss%C3%A1g-akasa-akasha-kr%C3%B3nika-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpeg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/09/az-ufok-es-az-akasa-kronika.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/09/az-ufok-es-az-akasa-kronika.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy