A titkos űrháborúk leállnak, ahogy a földönkívüli közzétételi tervek haladnak előre - 2. rész

A titkos űrháborúk leállnak, ahogy a földönkívüli közzétételi tervek haladnak előre - 1. rész folytatása - http://ujvilagtudat.blogspot....


A titkos űrháborúk leállnak, ahogy a földönkívüli közzétételi tervek haladnak előre - 1. rész folytatása - http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/a-titkos-urhaboruk-leallnak-ahogy.html#.VXxuf7ZSnEQ

Kérdések Corey Goode-hoz a Titkos Űrprogram konfliktusokkal és az emberi rabszolga-kereskedelemmel kapcsolatban - 2015. május 29-30.

5. Hogyan fog a közzétételi folyamat kibontakozni a közeljövőben? Dokumentumok nyilvánosságra hozásával, mint a Wikileaks/Snowden NSA akták; még több informátor lép elő; a világ prominens vezetői lépnek fel kulcsfontosságú kérdésekben; több Gömb Szövetség észlelés lesz, vagy a Titkos Űrprogramok/földönkívüliek landolnak, vagy valamilyen más eljárás?

Jelenleg egy dezinformációs háború folyik, melyre hónapokkal ezelőtt figyelmeztettem. Miután az Összeesküvés/Illuminátus rájött, hogy az "Isteneik" elárulták őket, saját csoportjaik kezdtek egymás ellen fordulni. Elkezdték aktiválni eszközeiket, melyek már mélyen beépültek ufológus területen, hogy elkezdjenek konfliktusokat okozni, amikor lehetőség kínálkozott. Eltértek a nyilvánosságra hozatal akadályozásának pozíciójától a nyilvánosság kondicionálása érdekében egy valamilyen jövőbeli hamis adatközlés irányába, hogy megpróbálják irányítani a nyilvánosságra hozatal narratíváját. A dolgok számukra olyan riasztó mértékben kezdenek kiszivárogni, hogy a legjobb hírszerzési embereiket kezdik ráállítani az informátorok lejáratására, miközben a lehető legtöbb embert próbálják összezavarni egy hamis narratívával, ami látszólag áldozatokká, sőt bizonyos esetekben hősökké teszi őket. A céljuk egy szabályozott közzététel, amely lehetővé teszi számukra, hogy továbbra is hatalmon maradjanak, és fenntartsák a pénzügyi rabszolga rendszerüket, és megakadályozzák, hogy kitudódjanak az emberiség ellen elkövetett bűntetteik. Nem értik, hogy nincs rá mód, hogy összetörjék Pandora nyitott szelencéjét. Ha egyszer nyitva van, minden démon kirepül belőle, hogy mindenki láthassa.

A fehér kalaposok (nem nagyon szeretem ezt a kifejezést) által összegyűjtött információk mennyisége, valamint a közelmúltban az Összeesküvés/Illuminátus dezertőrök által átadott adatok, akiket bevettek a "Nem evilági tanúvédelmi programba", elég meghökkentők. Ez az információ már a Földi bázisú szövetség és a Titkos Űrprogram Szövetség kezében van (akiknek nem azonosak a céljaik). Amint mindent kidolgoztak, ezeket az információkat online adattárolókon és 24/7 tévéadásokon keresztül tervezik nyilvánosságra hozni. Ez fog történni egy bizonyos ponton, és független lehet, vagy egy reakció az Összeesküvés/Illuminátus által irányított közzétételi kísérletre. Ez magában foglal globális bíróságokon folyó tárgyalásokat is egy bizonyos ponton. Megbeszéléseket folytattam vezetőkkel a tömeges letartóztatásokról, és nem voltak biztosak a logisztikájában, hogyan lehet ekkora műveletet végrehajtani. Ezt még a Titkos Űrprogram Szövetség erőforrásaival is nagyon nehéz dolog lenne egyetlen óriási műveletben kivitelezni. Amint a macska kinn van a zsákból, az Összeesküvés/Illuminátus mindenféle hamis zászlós káoszt idézne elő, hogy megakadályozza, vagy lassítsa a folyamatot. Ez az, ami eddig megakadályozta a tömeges letartóztatásokat. Ez olyasmi, aminek a kidolgozása folyik, és egyesek úgy vélik, hogy a Gömb Szövetség segítséget nyújthat az egyenlet egy részéhez, ha a lakosság többsége már felébredt és tisztában van az ezen csoportok által elkövetett bűncselekményekkel. Néhányan úgy gondolják, hogy egy bizonyos ponton mentesítenék a Gömb Szövetséget, hogy közvetlenül is beavatkozhasson, és segítsen összegyűjteni a bűnözőket a tárgyalásokra (Ebbe beletartoznak a különféle földönkívüli és szakadár civilizációk, akik csapdába estek a Földön).

A Gömb Szövetség eddig világossá tette, hogy nem azért vannak itt, hogy megmentsenek minket, és hogy nekünk kell megmentenünk magunkat. Nem láttam semmit, ami arra a gondolatra késztetne, hogy közvetlenül be fognak avatkozni, vagy sem. Rendelkeznek egy elsődleges irányelv típusú normával, melyet követnek. Igaz, hogy a negatív erők akciói nyithatnak némi mozgásteret a pozitív erők számára, hogy többet tegyenek. Azt tudom, hogy egy bizonyos ponton, amikor az energetikai változások bekövetkeznek, és átváltozunk egy 4. dimenziós civilizációvá, ezek a negatív vibrációjú emberek és lények nem léteznek a mi valóságunkban. Együtt eltűnhetnek a valóságunkból. Van egy csomó elmélet különböző kutatóktól és forrásoktól, de ezek csak elméletek, nem számít, hogy mennyire buzgón hisznek bennük. Nem foghatunk fel mindent teljesen, és egyik forrás sem tudja az összes választ, hogy mi fog történni. Bárki, aki magát gurunak vagy mindentudó forrásnak mutatja kerülni kell, a Kék Avianok és a Gömb lények üzenete szerint.

6. Ön azt állította, hogy a Gömb Szövetséggel folytatott tárgyalások során a Fehér Szárnyas Draco vezetők biztonságos áthaladást kívántak ki a Naprendszerből, és készek voltak feláldozni Draco katonákat és más alárendeltet, de az ajánlatukat elutasították. Mi a jelenlegi státusza ezeknek a Draco vezetőknek, és milyen szerepet fognak játszani a Föld jövőjéről folyó tárgyalásokban?

Igen tudom, hogy ezt már érintettem az előző kérdések során. Ez volt a leginkább zavaró és szörnyű találkozó, amin megkértek, hogy vegyek részt. Az első egy föld alatti helyre volt beütemezve. Váratlanul felvettek, ahogy a Gömb Szövetség szokott szállítani engem. Az egyik kék/indigó gömb lény megjelent a szobámban, odasüvített a mellkasomhoz körülbelül fél méterre, mielőtt hirtelen nagyobbá vált, és a gömb középpontjában lebegtem. Elvitt egy hatalmas gömbhöz, ami általában fáziseltolásban van. Egy szoba materializálódik, és leraknak ott, ahol a Kék Avianok vannak jelen. Közölték velem, hogy a reggeli Draco Szövetség konferenciát törölték, és egy holografikus jelenetet mutattak nekem, amikor ezek a hüllő lények telepatikusan kommunikálnak egymással távolról, és megvitatják azokat a szörnyű dolgokat, melyeket a Gömb Szövetség küldötteivel (velem) fognak csinálni. Ettől nagyon ideges lettem, és hazatértem. Megdöbbentem, amikor másnap kapcsolatba lépett velem a Titkos Űrprogram Szövetség kapcsolatom, aki azt mondta, hogy ismét lesz egy találkozó. Dühös voltam, hogy őszinte legyek. Volt néhány nagyon kellemetlen álmom, amit előző éjszaka láttam. Tárgyalni tudtam arról, hogy váltsanak egy felszíni helyre, és megengedték, hogy magammal vigyek négy magas rangú katonai személyt a Titkos Űrprogram Szövetségtől. Még mindig nagyon bizonytalan voltam, hogy részt vegyek-e ezen a konferencián. Ennek a találkozónak a részleteiről egy e-könyv fog készülni, amit éppen David Wilcock rak össze.

Miközben ezen a találkozón voltam a 4 méter magas Fehér Hüllő Királlyal, először megpróbált követelni tőlem, és megfélelmlíteni, hogy behódoljak. Nem tudom hogyan és miért, de egy furcsa feljogosító érzés fogott el, és a Kék Avianok nevében beszéltem. A "Király" láthatóan ideges volt, hogy nem csúsztam a lábainál, ahogy az emberek esetében hozzászokott. Ő egy nagyon erős lény, és oly módon kommunikált telepatikusan, amit még sohasem tapasztaltam a telepatikus kommunikációt használó lényeknél. Úgy tűnt, hogy egy erős, átható energiát küld, amely áttört a frontális halántéklebenyemen. A kommunikációjában azt mondta nekem, hogy ha a Gömb Szövetség hagyja az összes "Királyt" elhagyni a Naprendszert, akkor feladják az összes alacsonyabb kasztba tartozó hüllőt, szövetségest és emberi követőt, akik a felszíni struktúrát irányították. Amikor szóban megismételtem az ajánlatát, miközben válaszoltam neki, az emberek, akik ott voltak, akik őt bemutatták nekünk, és akik maguk a "200-ak Tanácsaként" mutatkoztak be, láthatóan megdöbbentek és megrendültek. Történt még pár dolog azon az ülésen, és akkor mindannyiunkat bezsúfoltak egy liftbe egy bezárt kereskedelmi épületben, ahol a találkozóra sor került, és elindultunk a tető kiindulási ponthoz, ahová érkeztünk (egyszer a tetőn elkezdtem ellenőrizhetetlen módon remegni a rémisztő megpróbáltatástól). Nem sokkal ezek után, hogy sok más Összeesküvés/Illuminátus csoport kezdett hallani erről a találkozóról, elkezdtek pánikba esni, és káoszba süllyedni. Beletelt egy kis időbe, hogy felépüljek ebből a találkozóból, napokig fájt a fejem és hányingerem volt. Mielőtt teljesen rendbe jöttem, részt vettem az emberszerű "Szuper Föderációs Konferencián" , ahol a "200-ak Bizottságának" tagjai is részt vettek rotációban mint földi küldöttek. Ez volt az, amikor meghallották, hogy a "Király" kérését megtagadta a Gömb Szövetség. A dolgok onnantól kezdve egyre inkább lejtőre kerültek, és egyre több káoszhoz vezetett az egykori laza szövetséges Összeesküvés/Illuminátus csoportok között.

7. Azt állították, hogy a legtöbb Összeesküvés/ICC/Draco föld alatti bázist az USA-ban és másutt a világon már elpusztították a Titkos Űrprogram Szövetség akciói. Ez pontos?

Nem. Volt számos föld alatti bázis, amelyeket elpusztítottak az elmúlt 15 évben a megütköző földönkívüli csoportok (néhányukat pozitívnak tartanánk, de a Gömb Szövetség továbbra is úgy véli, hogy csak egy kis százalékuk "napirend orientált"). Volt jó néhány föld/tenger alatti "Nagykövetség", város és bázis, melyeket elpusztítottak az egykor laza szövetségesek. Ez felgyorsult egy kicsit az elmúlt hónapokban, és sok földrengés, ami történt, ezen negatív erők közötti csata eredménye volt. Némelyikük katonai sötét műveleti csoportok és különböző felszíni nemzetek polgárait keresték, hogy segítsenek nekik az egymás közötti konfliktusokban. Ez az, ahol néhány megtévesztő "Ősi Földi Szakadár Civilizáció" (akik emberek) jöttek be, akik meggyőzték a korábban említett csoportokat, hogy ők pozitív földönkívüliek, és azért vannak itt, hogy megmentsék az emberiséget. A felszíni embereket manipulálják katonai eszközökkel és éteri energiákkal, hogy bosszút álljanak az ellenségeiken (más ősi szakadár civilizációk csoportjai, különböző földönkívüli és Összeesküvés irányította Titkos Űrprogram eszközök és személyek). Nagyon kevés katonai tevékenység volt a Föld bázisú vagy Titkos Űrprogram alapú szövetség erői részéről. Ezek jelentős részét az Összeesküvés csoportok okozták időjárás módosító/földrengés technológiákkal a még mindig meglévő ellenségeikkel szemben, mivel azok világűrbe telepített fegyvereit javarészt már elpusztították. Mindez nem látszik az Összeesküvés irányította hírekben, de teljes a káosz ezen csoportok között.

8. Azt mondta, hogy a Draco hüllőket nagyrészt kényszerítették a bolygó elhagyására, és az Összeesküvés/Illuminátus vérvonal családok azok, melyek akadályozzák a szabad energia technológiák és a földönkívüli élet nyilvánosságra hozását, és a jelenlegi globális pénzügyi rendszer megreformálását. Ez egy pontos leírás a jelenlegi planetáris helyzetre?

Nem. Van egy folyamatban lévő hatalmas dezinformációs kampány, hogy ellenőrizzék az aktuális események, és végül a nyilvánosságra hozatal narratíváját. Ezek az Összeesküvés csoportok szeretnék nyilvánosságra hozni bizonyos nem evilági lények létezését (legtöbbször földönkívülinek álcázott csoportok), és miután elolvassák, hogy mit válaszol a lakosság, döntik el, hogy mi mást hozzanak nyilvánosságra. Azt gondolják, hogy visszazárhatják "Pandora szelencéjét", és csak egy kevés dolgot tesznek közzé, és továbbra is elrejtik az emberiség ellen elkövetett bűncselekményeiket, és bizonyos technológiákat, melyek miatt összeomlik a pénzügyi rabszolga rendszerük. Ezek az emberek a végsőkig harcolnak. Képesek voltak arra, hogy elejét vegyék bizonyos csoportjaik feledésbe merülését oly sok alkalommal, hogy sokan vannak, akik meg vannak győződve arról, hogy újra megtehetik. Ahogy a reptiliánoknak és más negatív földönkívülinek, akik elmenekülnek a bolygóról. Minden Draco és más földönkívüli, akik a Földön voltak, vagy bázisokon máshol a Naprendszerben, mielőtt a Gömb Szövetség a "földi lezárást" és a "külső korlátot" fel nem állította, még mindig itt vannak. Ők nem menekültek vagy távoztak el. Ők és az emberi elit azt tervezték, hogy rég elmennek a Naprendszerünkből, mielőtt ezek a dolgok elkezdődnek. A "Programban" mindenki egészen biztos volt abban, hogy a mostani események 2018 és 2023 közötti időablakban következnek be. Senki sem számított rá, hogy a Gömb Szövetség tevékenysége megváltoztatja a menetrendet.

9. Leírt két közelmúltbeli katonai műveletet, melyet a Titkos Űrprogram Szövetség hajtott végre az Összeesküvés/ICC/Draco erők részéről elkövetett mészárlások eredményeként, és azonnali hatályú karmikus hatással járt az ezekben a tevékenységekben részt vett szövetségi vezetők célzott formában történő meggyilkolása során. Tudna többet mondani arról, hogyan működnek ezek a karmikus folyamatok, tekintettel az Összeesküvés/ICC/Draco bolygón elkövetett visszaéléseinek és irányításának hosszú történetére, ahol az "igazságos háború" elvei úgy tűnhet, hogy elnézőbbek a Titkos Űrprogram Szövetség ilyen szélsőséges fellépéseit illetően a korábbiakhoz képest.

Elég sokat elárultam erről a korábbi kérdések során, de kitérek rá, amennyire csak lehet. Amint már leírtam, a "kozmikus energiák szökőárja" ömlik át a Naprendszerünkön, amely azonnali karmikus kisüléseket okoz, akár pozitívak, akár negatívak. Ezek az energiák látható változásokat hoznak létre az emberek körül. A normális esetben negatív emberek egyre inkább azok lesznek (gyakran kiteszik magukat ennek, és emiatt önpusztítóak), és a pozitív és szerető emberek egyre inkább nagylelkűvé válnak az idejükkel, készségeikkel és pénzükkel a rászorulók irányába.

Sajnos néhány újabb ICC és egyéb dezertált ember jött a Titkos Űrprogram Szövetséghez teljesen eltérő etikával és elgondolásokkal arról, hogyan érhető el a győzelem. Néhányan úgy döntöttek, hogy a Marson és a Földön található bázisokat amilyen gyorsan csak lehetséges, megsemmisítenek. Senki épeszű nem volt hajlandó megtámadni bármelyik bázist a Holdon a hatalmas válaszcsapás miatt azon többi faj részéről, akiknek szerződés szerint nagykövetségeik vannak ott. Ez csak nem történt meg.

Ezeknek az új dezertőröknek támadható és időben érzékeny hírszerzési információi voltak két bázisról, melyekkel kapcsolatban a Titkos Űrprogram Szövetség néhány tagja meg volt győződve, hogy a Tanács jóváhagyása nélkül járhat el. Ennek eredménye volt egy támadás egy létesítmény ellen a Marson, mely kapcsolódott egy kolónia támogató rendszerhez. Ez az egész létesítmény megsemmisült több mint negyed millió ártatlan családdal együtt, akik a szomszédos telepen voltak rabszolgamunkán. Összehasonlítva ez olyan volt, mint Japán bombázása a 2. Világháború végén. A második kisebb volt egy tenger alatti létesítmény ellen (Karolinánál az USA-ban), melyet a Draco-k működtettek, de egy együttes emberi művelet volt. Több száz elrabolt ember volt ebben a létesítményben, akiken kísérleteztek, és akiket kiirtottak a bázissal együtt. Az elmúlt hetekben volt egy sor ICC betolakodó által végrehajtott támadás, melyek elértek néhány dezertőrt. Ezek a támadások azokat a személyeket és vezetőket célozták, akik részt vettek a két támadásban. Amikor volt egy korábbi találkozó, ezek az emberek nem értettek egyet azzal, hogy ezek atrocitások voltak, és szerintük ez együtt jár a folyamatban lévő háborúval, és sajnálatukat fejezték ki a járulékos károk miatt. Soha nem kértek bocsánatot azért, amit tettek, és végül mindez utolérte őket karma formájában.

A legutóbbi találkozókon ezt azzal magyarázták, hogy a Titkos Űrprogram Szövetség Tanácsát, akik nemtetszésüket fejezték ki, a Gömb Szövetség nem figyelmeztette (akik nem avatkoznak be a szabad akaratunkba, vagy okoznak karmikus következményeket.) Elég sok kárt szenvedtek a bizalmi kapcsolatok a dezertőr csoportok és a Titkos Űrprogram Szövetség csoportjai között. Történt több megbeszélés a két atrocitást követően azonnal néhány hónappal ezelőtt a harci érintkezés szabályait illetően. A Kék Avianok kérték, hogy ne legyen több nagyszabású támadás az ICC infrastruktúra ellen, és a Titkos Űrprogram Szövetség Tanácsa és a Gömb Szövetség egy tervről tárgyalt ezen infrastruktúra érintetlenül hagyásáról, és a nyilvánosságra hozatal utáni Földnek történő átadásáról. Amint a teljes nyilvánosságra hozatali esemény megtörténik, további tervek fognak hatályba lépni, hogy megszüntessék a rabszolgamunkát ezeken a bázisokon, és hogy őket rehabilitálhassa néhány megbízható szövetséges.

Exopolitics

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A titkos űrháborúk leállnak, ahogy a földönkívüli közzétételi tervek haladnak előre - 2. rész
A titkos űrháborúk leállnak, ahogy a földönkívüli közzétételi tervek haladnak előre - 2. rész
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKZF9a5vlETcXfAVhvpedXYA5Z1TBYemnbxp0sXASm49VHBV0g4hLICeXqZGepefnPMs8LmYTFq9p0TYW2zjjSpsXtcmaVXD90im-kVV0znd2eSiTGwLYGT7FirNt7cxpIWKo9n_DnwSTI/s640/corey+goodey+GoodETxSGtitkos+%25C5%25B1rprogram+f%25C3%25B6ld+naprendszer+%25C3%25B6szeesk%25C3%25BCv%25C3%25A9s+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKZF9a5vlETcXfAVhvpedXYA5Z1TBYemnbxp0sXASm49VHBV0g4hLICeXqZGepefnPMs8LmYTFq9p0TYW2zjjSpsXtcmaVXD90im-kVV0znd2eSiTGwLYGT7FirNt7cxpIWKo9n_DnwSTI/s72-c/corey+goodey+GoodETxSGtitkos+%25C5%25B1rprogram+f%25C3%25B6ld+naprendszer+%25C3%25B6szeesk%25C3%25BCv%25C3%25A9s+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/06/a-titkos-urhaboruk-leallnak-ahogy_13.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/06/a-titkos-urhaboruk-leallnak-ahogy_13.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy