A Hold mesterséges, és az aszteroida-övben elpusztult bolygóról származó menekültekkel érkezett

A titkos űrprogram informátora, Corey Goode szerint volt egyszer egy " Szuper Föld " az aszteroida-övben ember kinézetű óriásokk...

A titkos űrprogram informátora, Corey Goode szerint volt egyszer egy "Szuper Föld" az aszteroida-övben ember kinézetű óriásokkal, akik egy pusztító galaktikus háborúban vettek részt, mely megsemmisítette a bolygójukat. Goode a Kozmikus Közzététel sorozat legutóbbi epizódjában azt állítja, hogy sok óriás menekült el a pusztulás elől egy mesterségesen létrehozott hold segítségével, melyet 500.000 évvel ezelőtt küldtek Föld körüli pályára. (1)

Goode elmondta, hogy azok az okos eszközök, melyekhez 20 évnyi különböző titkos űrprogramokban eltöltött szolgálati ideje alatt hozzáférése volt 1987-től 2007-ig, két magyarázatot adtak a Hold mesterséges jellegére. Az egyik az volt, hogy egy természetes üreges hold, a másik szerint ez egy hatalmas keringő űrállomás.

Goode ezt követően elmondja, hogy a Szuper Földről menekültek hullámokban kezdtek érkezni a Földre abban az időszakban, amikor a korábbi bolygójuk elpusztult. Az egyik ilyen hullámmal érkezett a Hold, amely tele volt menekültekkel.

A menekültek Földre érkezése fegyveres konfliktust eredményezett az előrehaladott őshonos emberi csoportokkal, melyek korábban a Föld belsejébe menekültek a felszíni kataklizmák elől, és akik a felszíni túlélőknek segítettek újjáépíteni a társadalmat. A korábbi epizódokban Goode elmondta, hogy ezek a szakadár "Belső Földi" csoportok egészen 18 millió évre nyúlnak vissza az időben, akik olyan hatalmas üregekben élnek, mint az USA Texas állama, és fejlett űrhajókkal rendelkeznek.

Ráadásul különböző földönkívüli csoportok kolóniákat hoztak létre a Föld felszínén, ahol hosszú távú genetikai kísérletek kezdődtek Goode, és Alex Collier kontakta szerint. (2) A különböző földönkívüli csoportok érkezése és a felszíni emberiségen végzett genetikai manipulációik korábban konfliktust eredményeztek a Belső Földi civilizációk és a felszíni földönkívüli ember hibrid kolóniák között.

A Hold érkezése a menekültekkel, mely fejlett technológiát birtokolt azzal fenyegetett, hogy felborítja a kényes erőegyensúlyt, melyet a Földön már elértek a Belső Földi és a felszíni civilizációk között. Voltak ezt követő katonai ütközetek a Belső Földi civilizációk, a földönkívüli látogatók és a Szuper Földről menekültek között a Holdon, Goode szerint.

Ezeknek az ősi csatáknak a bizonyítékai azok az óriási kristály kupolák, hatalmas tornyok és szögletes struktúrák a Holdon, melyeknek Goode maga is közvetlen szemtanúja volt, miközben a Hold felszíne felett repült el. Goode meghökkentő állítását támasztja alá Richard Hoagland kutatása, aki széles körű elemzést végzett a NASA számos Hold felvételén, melyek következtetése szerint hatalmas üveg/kristály struktúrák maradványait tárták fel az egész Holdon.

http://indavideo.hu/video/Uveg_strukturak_a_Holdon

Goode hihetetlen állításait a Hold történelméről egy két részes sorozat ismerteti a Kozmikus Közzététel szériában, mely a Szuper Földről szól, amely egyszer a Nap körül keringett az aszteroida-öv régióban. Az előző részben az került megvitatásra, hogy a Mars hogyan volt egyszer a Szuper Föld körül keringő hold. (3)

A Marson abban az időben elegendő víz és oxigénben dús légkör volt, amely nagyszámú lakosságnak adott otthont a felszínen. Az események, melyek a Szuper Föld pusztulásához vezettek, ugyancsak kiirtották a felszíni lakosság nagy részét a Marson, és eltávolították a légkör zömét azon információk szerint, melyeket Goode szolgálati ideje alatt olvasott az okos eszközökön. A Szuper Föld pusztulásának ereje hajtotta a Marsot a jelenlegi planetáris pályára.

Goode és Wilcock eszmecseréje a Szuper Föld pusztulásáról megdöbbentő történelmi tényeket tár fel, melyek nagyon hasznosak a valódi galaktikus történelmünk megértése szempontjából. Tehát ott volt egy Szuper Föld, amely egy titáni csatában elpusztult, melynek eredményeként az egyik holdját Föld körüli pályára küldték, és egy másikat a Mars jelenlegi pályájára?

Az első nagy tudós, aki komolyan vizsgálta annak lehetőségét, hogy az aszteroida-öv egy korábbi bolygónak a maradványai, Dr. Thomas Van Flandern, aki az Amerikai Haditengerészeti Obszervatórium vezető csillagásza volt. Több tudományos cikket írt, melyekben papírra vetette a "felrobbant bolygó hipotézist", amely azt sugallta, hogy több aszteroida-öv a Naprendszerünkben bolygók megsemmisüléséből eredt, melyek egészen a Naprendszer kezdetéig nyúlnak vissza:

"Összegezve mindezen bizonyítékokat erősen utalnak két eredeti bolygóra közel ahhoz, ami most a fő aszteroida-öv: a hipotetikus "V bolygó", és a "K bolygó". Ezek valószínűleg gázóriás bolygók voltak jelentős méretű holdakkal, mint a Mars, mielőtt felrobbantak. Vannak utalások két további aszteroida-övre, valószínűleg két másik bolygó felrobbanásának eredményeként ("T bolygó" és "X bolygó") a Neptunuszon túl. És rendelkezünk utalásokkal két extra méretű gázóriás bolygóról, az "A bolygóról" és a "B bolygóról", melyek közel a Naprendszer kezdetén robbantak fel." (4)

Van Flandern javaslatában kidolgozta, hogy a Mars az aszteroida-övben elpusztult bolygó egyik holdja volt egykor:

"A fentiek összefoglalják azon bizonyítékokat, hogy a Mars nem egy eredeti bolygó, hanem egy már felrobbant bolygónak a holdja volt, amely elfoglalja ezt a hozzávetőleges pályát. Ezen pontok közül sok annak a várt következménye, hogy egy hatalmas bolygó robbant fel a közelében, ezáltal szenvedett súlyos károkat a robbanás felé néző félteke, illetve maradt viszonylag sértetlen a védett félteke. Különösen fontos e tekintetben az a tény, hogy a Mars egyik fele tele van kráterekkel, míg a másik felén gyéren találhatók kráterek. Sőt, a kéreg vastagsága láthatólag megnövekedett az egyik féltekén akár 20 kilométerrel, ami fokozatosan elvékonyodik a félteke határaihoz közel."

Van Flandern felrobbant bolygó hipotézise tudományosan alátámasztja Goode azon állításait, hogy a Hold és a Mars is a Szuper Föld két korábbi holdja volt.

Ha Goode állításai helytállóak, akkor a Hold érkezése előtt mintegy 500.000 évvel a Földnek nem volt holdja. Valóban vannak történelmi bizonyítékok a Hold kései érkezésére a Földhöz. Immanuel Velikovsky számos történelmi utalást talált a Hold előtti kultúrákra a Földön, melyek némelyikéről a következőket írta:

"Az az időszak, amikor a Föld hold nélküli volt, talán a legtávolabbi emlékezete az emberiségnek. Démokritosz és Anaxagorasz azt tanították, hogy volt idő, amikor a Földnek nem volt holdja. Arisztotelész írta, hogy Árkádiának Görögországban, mielőtt a hellének lakták, a pelaszgok voltak a lakosai, és hogy ezek a bennszülöttek már azelőtt elfoglalták ezt a földet, mielőtt egy hold lett volna az égen a Föld felett; ezért nevezték őket proszeléneknek."

A rodoszi Apollóniosz említést tett arról az időről, "Amikor nem volt még minden égitest az égen, amikor a Danai és Deukalion fajok létrejöttek, és csak az árkádiaiak éltek, akikről azt mondták, hogy a hegyekben laktak, és makkal táplálkoztak, mielőtt még lett volna egy hold."

Plutarkhosz írta A római kérdésekben: "Ott voltak az árkádiaiak Evander követői, az úgynevezett Hold előtti nép." (5)

Goode kinyilatkoztatásai egy Szuper Földről és a katasztrofális eseményekről, melyek a pusztulását követték, megrázóak. Ha így van, márpedig Dr. Van Flandern kutatásai és további független bizonyítékok is erre utalnak, akkor Goode kinyitotta az ajtót ahhoz, hogy jobban megértsük a Föld, a Hold, a Mars és a Naprendszer valódi történetét.

Goode és Wilcock Kozmikus Közzététel sorozata további meglepetésekkel és felvilágosítással szolgál, miközben sok szempontból felfedik azt a galaktikus történelmet, melyet a titkos űrprogramok tártak fel, melyek első alkalommal teszik lehetővé, hogy ezen adatok nagy része megjelenhessen a közvélemény számára Goode és más informátorok személyén keresztül.


(1) - http://www.gaia.com/video/who-built-moon
(2) - http://www.bibliotecapleyades.net/esp_galacticdiplomacy_02.htm
(3) - http://www.gaia.com/video/super-earth
(4) - http://www.metaresearch.org/solar%20system/eph/eph2000.asp
(5) - http://www.varchive.org/itb/sansmoon.htm

Exopolitics
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A Hold mesterséges, és az aszteroida-övben elpusztult bolygóról származó menekültekkel érkezett
A Hold mesterséges, és az aszteroida-övben elpusztult bolygóról származó menekültekkel érkezett
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQgGrPHSBIESJiQIrUzWrnQDe0_kufzg8WsuHSgMcjHUqHz6e0UozpAzkIRSJ8TpcYstWqLptTnAYgNpOsWpv5e-YV84v4R8ockoTNGaT7sdo2eLiEgCjPOP_q2-RiinRME2SKBkNQJzY2/s1600/hold+mars+f%25C3%25B6ld+naprendszer+szuper+f%25C3%25B6ld+corey+goode+michael+salla+mesters%25C3%25A9ges+%25C3%25BCreges+aszteroida-%25C3%25B6v+felrobbant+bolyg%25C3%25B3+vide%25C3%25B3+%25C3%25BCveg+krist%25C3%25A1ly+strukt%25C3%25BAra-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQgGrPHSBIESJiQIrUzWrnQDe0_kufzg8WsuHSgMcjHUqHz6e0UozpAzkIRSJ8TpcYstWqLptTnAYgNpOsWpv5e-YV84v4R8ockoTNGaT7sdo2eLiEgCjPOP_q2-RiinRME2SKBkNQJzY2/s72-c/hold+mars+f%25C3%25B6ld+naprendszer+szuper+f%25C3%25B6ld+corey+goode+michael+salla+mesters%25C3%25A9ges+%25C3%25BCreges+aszteroida-%25C3%25B6v+felrobbant+bolyg%25C3%25B3+vide%25C3%25B3+%25C3%25BCveg+krist%25C3%25A1ly+strukt%25C3%25BAra-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/03/a-hold-mesterseges-es-az-aszteroida.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/03/a-hold-mesterseges-es-az-aszteroida.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy