Videó mutatja, hogy egy UFO figyeli az Apollo 15-öt - Figyelmeztették az űrhajósokat, hogy hagyják el a Holdat?

Egy történelmi Apollo 15 videófelvétel egy csészealj alakú UFO-t mutat, amely egy kráter széle fölött lebeg, mely látszólag a két Holdon ...


Egy történelmi Apollo 15 videófelvétel egy csészealj alakú UFO-t mutat, amely egy kráter széle fölött lebeg, mely látszólag a két Holdon járó űrhajóst figyeli. Az Apollo 15 videó felveti annak a lehetőségét, hogy egy fejlett űrhajó követhette nyomon a küldetést.

Informátorok és űrhajósok tanúvallomásai tárták fel azt, hogy az Apollo 11 küldetést egy kráter fölött lebegő két űrhajó figyelte, miközben állítólag figyelmeztették a NASA-t. Az űrhajó földönkívüli eredetű lehetett. Egy másik érdekes lehetőség, hogy az Apollo 15 program egy szigorúan titkos űrprogram része volt, és újra csak óva intették az Apollo űrhajósait és a NASA-t a jövőbeli Hold-misszióktól.

A videóban Jim Irwin és David Scott űrhajósok vannak a Hold felszínén. Hallható, ahogy Scott kommentál, miközben Irwin-t és a környező területet filmezi. Scott végigpásztáz egy olyan területen, ahol egy fehér, lebegő csészealj alakú tárgy látszólag egy kráter pereme fölött lebeg.

Az első megjegyzése, amikor meglátta az objektumot annyi volt, hogy "Hoppá" (2:02 perc), ezután tovább pásztázott a kamerával. Scott ezt követően a kamerát a talajra fókuszálta, ami elég különös, figyelembe véve a kráternél lebegő tárgyat. A "Hoppá" megjegyzése, és az azonnali tovább pásztázás azt sugallja, hogy szándékosan igyekezett nem az UFO-ra fókuszálni.

Ennek ellenére a kamera többször is mutatja az objektumot megállás, illetve ráfókuszálás nélkül. Mindenesetre kíváncsivá teszi a nézőt, hogy miért hagyta figyelmen kívül a furcsa, fehér objektumot.



Scott viselkedése felveti annak a lehetőségét, hogy utasították arra, hogy ne vegyen tudomást az UFO-ról, és helyette az ártalmatlan holdi tájképet filmezze. Kíváncsi filmező viselkedése talán az Apollo programra vonatkozó NASA-nak küldött figyelmeztetések következménye lehetett?

Egy lehetséges válaszra derülhet fény az 1969-es Apollo 11 holdraszállással kapcsolatos eseményekből. Az Apollo 11 holdmodul érkezése után a Hold felszínén volt egy állítólagos rádióadás Neil Armstrongtól egy titokzatos két perces rádiócsend során. Az adásban Armstrong azt mondta, hogy hatalmas UFO-k lebegnek a horizonton, figyelve a Holdon járó űrhajósokat.

Timothy Good, az Above top secret (1988) írója szerint CB-rádió kezelők URH jeleket fogtak az Apollo 11-től a NASA houstoni központjába, és a következő üzenetet csípték el, melyet a NASA óvott a nyilvánosságtól:

Irányítóközpont: Mi van ott? Irányítóközpont hívja az Apollo 11-et.

Apollo 11: Ezek a csöppségek hatalmasak, uram... óriásiak... oh, Isten, el se hinné! Én mondom önnek, vannak más űrhajók is odakinn... a kráter szélének túlsó oldalán sorakoznak fel... a Holdon vannak és figyelnek minket. (Above top secret 384. o.)

Maurice Chatelain, nyugalmazott NASA kommunikációs mérnök, aki segített kidolgozni az Apollo Hold-missziók során használt kommunikációs rendszert, 1979-ben azt mondta, hogy Armstrong észlelését a két UFO-ról egy holdi kráter fölött a NASA szándékosan tartotta vissza a médiától és a közvéleménytől: "A találkozás köztudomású volt a NASA-ban, de eddig senki sem beszélt róla."

Timothy Good szerint Dr. Vlagyimir Azhazha-nak, a Moszkvai Egyetem fizika és matematika professzorának abban az időben szintén tudomása volt a titkos Armstrong rádióadásról:

"Neil Armstrong továbbította az üzenetet az irányítóközpontnak, miszerint két nagy, titokzatos tárgy nézte őket, miután leszálltak a holdmodul közelében. De az üzenete soha nem került a nyilvánosság elé, mert a NASA cenzúrázta azt." (Above top secret 384. o.)

Akkor a NASA végül miért szüntette be az Apollo programot, ha fejlett űrhajók már ott voltak, és figyelték a leszállásokat? A válasz Armstrong szerint, ahogy azt egy NASA szimpóziumon egy meg nem nevezett professzor közvetítette, a következő:

Professzor: Mi történt valójában az Apollo 11-el odakinn?

Armstrong: Hiheteten volt... persze mindig is tudtuk, hogy fennáll a lehetősége... a tény az, hogy figyelmeztettek bennünket. Soha nem merült fel ezután egy űrállomás vagy egy holdváros kérdése.

Professzor: Hogy érti, hogy "figyelmeztettek"?

Armstrong: Nem mehetek bele a részletekbe, csak annyit mondok, hogy a hajóik messze felülmúlták a miénket mind méretben, mind technológiában - Hatalmasak voltak!... és fenyegetőek... Nem, nincs szó egy űrállomásról.

Professzor: De a NASA-nak voltak más küldetései az Apollo 11 után?

Armstrong: Természetesen - A NASA elkötelezett volt abban az időben, és nem kockáztathattak egy pánikot a Földön... De ez tényleg egy gyors szenzáció volt, aztán újra vissza. (Above top secret 186. o.)

Ha a NASA-t valóban figyelmeztették a Holdon, majd az azt követő küldetéseken, mint az Apollo 15, akkor csak mint PR-fogásként mentek továbbra is előre, hogy elkerüljék a "pánikot a Földön" az emberes Hold-missziók idő előtti megszüntetése miatt.

A csészealj alakú UFO, amit az Apollo 15 legénysége vett filmre, egy fejlett űrhajó lehetett, ami figyelemmel kísérte a küldetést, és egy határozott figyelmeztetést adott a NASA-nak, hogy vessen véget a programnak? Ha igen, akkor az UFO földönkívüli eredetű lehetett, vagy van egy másik, hagyományosabb magyarázat?

A közelmúltban két informátor nyilvánosan is felfedte titkos űrprogramok, és holdbázisok létezését. Randy Cramer és Corey (más néven GoodETxSG) mindketten azt állítják, hogy őket először egy titkos bázisra vitték a Holdra 1987-ben 17 évesen, ahol külön-külön kezdték el 20 éves szolgálatukat a nekik megfelelő űrprogramokban. A titkos holdbázist Hold Műveleti Parancsnokságnak hívták, és azt állították, hogy olyan személyzet használja, amely titkos űrprogramokhoz tartozik, és földönkívüli űrhajók látogatják. Egy e-mail-ben Corey azt állítja, hogy a Hold Műveleti Parancsnokságot az 1950-es évek vége felé kezdték el építeni egy elhagyott holdbázis felett. Ha Corey és Randy tanúvallomásai pontosak, akkor a Hold Műveleti Parancsnokság már működött az Apollo holdraszállások során 1969-től 1972-ig.
[post_ads_2]
Cramer szerint 2014 elején parancsokat kapott a katonai elöljáróitól az Amerikai Tengerészgyalogos Hadtest titkos ágán belül, hogy fedje fel a titkos űrprogramok létezését, melyek a Holdon, a Marson és a Naprendszerben másutt is működnek. 2014 szeptemberében Corey nyilvánosan napvilágra hozta azon állítását, miszerint földönkívüli látogatók egy viszonylag új csoportjával vette fel a kapcsolatot, akik szeretnék megkönnyíteni a titkos űrprogramok és az idelátogató földönkívüli élet nyilvánosságra hozatalát. Corey azt állítja, hogy az egyik titkos űrprogram, a "Solar Warden" része a titkos űrprogramok és az idelátogató földönkívüliek szövetségének, hogy felfedjék az igazságot a világ számára. Állításai közül a legmeglepőbb többek között az, hogy ennek az űrszövetségnek 5-7 ősi emberi civilizáció is tagja, akik saját, működő űrprogrammal rendelkeznek.

Az Apollo 15 videó egy csészealj alakú UFO-ról a Holdon megcáfolhatatlan bizonyíték lehet arra, hogy fejlett űrhajók kísérték figyelemmel a holdraszállásokat. Scott furcsa viselkedése valószínűleg a kapott utasítások eredménye lehet, ami az Apollo 11 asztronautáinak küldött figyelmeztetésből adódott. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy az Apollo 15 videón látható, és az Apollo 11 küldetés során titkosított Armstrong üzenetben hivatkozott hajók nem is földönkívüli eredetűek voltak, hanem az egyik titkos űrprogramhoz tartoztak, akik nem szerették volna, ha a NASA egy állandó jelenlétet alapoz meg a Holdon. A NASA, mint elsősorban polgári ügynökség jelenléte azzal fenyegetett, hogy az egyik vagy esetleg több titkos űrprogram és/vagy földönkívüli civilizáció tevékenységét felfedik a Holdon. Ez különösen akkor valószínűsíthető, ha például a Hold Műveleti Parancsnokság már működött.

Kapcsolódó cikk: Egy informátor többféle titkos űrprogramról számol be, melyek összefüggésben vannak az új idegen látógatókkal

A NASA-t 1969-ben figyelmeztették, hogy ne folytassa az Apollo programot, és a későbbi leszállások űrhajósainak elmondták, hogy ne filmezzenek le semmit, ami felfedheti a mesterséges struktúrákat a Holdon, vagy a fejlett űrhajókat, melyek az utolsó Apollo küldetéseket követték nyomon. Egy dolog világos az Apollo 15 felvételen, hogy egy UFO jelenik meg, amely figyeli a Holdon tevékenykedő űrhajósokat. A fő kérdés azonban az, hogy az UFO földönkívüliekhez, egy szigorúan titkos űrprogramhoz, vagy egy ősi emberi civilizációhoz tartozott?

Exopolitics
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Videó mutatja, hogy egy UFO figyeli az Apollo 15-öt - Figyelmeztették az űrhajósokat, hogy hagyják el a Holdat?
Videó mutatja, hogy egy UFO figyeli az Apollo 15-öt - Figyelmeztették az űrhajósokat, hogy hagyják el a Holdat?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEie9mbAlLW9M5ypqInPNpMW5gKQGkQhO27HOy0yNIgy2ZiW3Y81qLI1VK0CUJsXdg3eoXSoO-Kig7xuoV703gQ79o6uZNccVUgjYx-rTjJYmSNZSTSfPJ5qevajrFFrq5zmMpyEi-jUMhkx/s640/ufo+apollo+15+hold+holdrasz%C3%A1ll%C3%A1s+f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli+titkos+%C5%B1rprogram+nasa-%C5%B1rhaj%C3%B3-cs%C3%A9szealj-2015-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEie9mbAlLW9M5ypqInPNpMW5gKQGkQhO27HOy0yNIgy2ZiW3Y81qLI1VK0CUJsXdg3eoXSoO-Kig7xuoV703gQ79o6uZNccVUgjYx-rTjJYmSNZSTSfPJ5qevajrFFrq5zmMpyEi-jUMhkx/s72-c/ufo+apollo+15+hold+holdrasz%C3%A1ll%C3%A1s+f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli+titkos+%C5%B1rprogram+nasa-%C5%B1rhaj%C3%B3-cs%C3%A9szealj-2015-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/05/video-mutatja-hogy-egy-ufo-figyeli-az.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/05/video-mutatja-hogy-egy-ufo-figyeli-az.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy