A földönkívüli manipuláció befejeződött, ami 1000 éves szabadságot biztosít az emberiség számára

Földönkívüli fajok egy csoportjának történelmi beavatkozása, akik hosszú távú genetikai kísérleteket hajtottak végre az emberiségen, a vé...


Földönkívüli fajok egy csoportjának történelmi beavatkozása, akik hosszú távú genetikai kísérleteket hajtottak végre az emberiségen, a végéhez ért Corey Goode, a titkos űrprogram informátora szerint. Ennek eredményeként és a kapcsolódó "galaktikus diplomáciai" fejleményeknek köszönhetően azt mondja, hogy az emberiség hamarosan ezer év folyamatos és békés fejlődésbe fog kezdeni, mint a galaktikus közösség teljesen autonóm tagja.

Goode nemrégiben adott ki egy kiterjedt beszámolót a földönkívüliekkel, a Belső Föld entitásaival és a titkos űrprogrammal kapcsolatos legújabb tapasztalatairól egy közös cikkben, amelyet a New York Times legkelendőbb szerzőjével, David Wilcockkal együtt írt. Bár a Goode által közölt információk első olvasatra úgy tűnhetnek, mint egy sci-fi űropera, de a Kozmikus Közzététel Gaia TV interjúsorozata Wilcockkal több százezer nézőt vonzott, és elkötelezett követői meg vannak győződve állításainak valódiságáról. (1)

Saját kutatásom során, amit Goode állításaival kapcsolatban végeztem 2015 márciusától, nem találtam bizonyítékot csalásra vagy megtévesztésre. Ehelyett számos bizonyíték támasztja alá állításait, amelyek számos cikkben részletesen bemutatásra kerültek és szélesebb körben egy 2015-ben kiadott könyvben olvashatók, amely a bizonyítékok fényében alaposan vizsgálja állításait, valamint megerősíti a tanúvallomását.

A legutóbbi példa azon közvetett bizonyítékokra vonatkozik, amely Goode kiterjedt földalatti létesítményekről szóló állításait illeti a Holdon, ahol nagy bázisokat építettek titokban. 2017-ben a tudósok megerősítették a hatalmas lávacsövek létezését a Holdon, amelyek nagyvárosok építését teszik lehetővé. A Hold barlangjainak mérete elég nagy ahhoz, hogy nagyobb városok is elférjenek bennük, amint azt az alábbi ábrán is szemléltetjük, hogy például Philadelphia könnyen beférne az egyikbe.

Kapcsolódó cikkek: https://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/titk


Legutóbbi beszámolójában Goode azt tárgyalja, hogy elvitték a Holdra, ahol átutazott a lávacsövek hálózatán.

Goode és Wilcock közös cikkében jelentős mennyiségű információ található, amely több, mint 10 ezer szóból áll. Tekintettel a kiterjedt anyagra, a vitathatatlanul legjelentősebb eseményre összpontosítunk, amely a földönkívüli konzorciumot, a "Szuper Föderációt" tárgyalja, amely arra kényszerült, hogy véget vessen a hosszú távú genetikai kísérleteinek.

Ha valaki el szeretné olvasni a Goode beszámolójában felvetett egyéb kérdéseket, az látogassa meg Wilcock legutóbbi cikkét a Divine Cosmos weboldalon. Valamennyi idézet Goode és Wilcock közös cikkéből származik.

Goode azzal kezdi, hogy leírja, miként vitték el a Szuper Föderáció találkozójára:

"Az egyik ilyen álomállapot kommunikációban azt mondták, hogy a következő napokban részt kell vennem egy sor találkozón a Szuper Szövetséggel és a 'Szaturnuszi Tanáccsal'.

2017 december 16-án szombaton, nem sokkal hajnali 3:30 után egy kék gömb jelent meg a szobámban. Felkeltem és felöltöztem a szép ruhámba, amelyet előző éjszaka tettem az ágyam mellé.

Aztán szembenéztem a gömbbel és kijelentettem, hogy készen állok az útra."

Goode leírta, hogy a Jupiter közelében lévő temporális anomáliába került, ahol egy nagy diplomáciai intézmény található, ahol a Szuper Szövetség rendszeres Közgyűlését tartja. Korábban arról beszélt, hogy különböző szerepekben vesz részt a Föld küldöttségének részeként a közgyűlésben.

A beszámolóban Goode az új szerepét tárgyalja, ahol az egész Közgyűlés előtt a Gömb Lények Szövetsége, a nemrégiben érkezett, magasabb sűrűségű földönkívüliek csoportjának (6.-9.) szóvivőjeként beszélt, amelynek képességei és technológiái messze meghaladják a földönkívüliek azon csoportjáét, amely hosszú távú genetikai programokat hajtott végre a Földön.

"Kezdtem egy kicsit remegni, amikor rájöttem, hogy csak szeretnék túllenni rajta. Azt gondoltam magamban, hogy 'Kész vagyok'. Közvetlenül mögöttem állt Tear-Eir és az Arany Háromszög Lény , nagyon hasonlóképpen, mint akkor, amikor először megjelentek velem a Titkos Űrprogram Szövetség előtt a Hold Műveleti Parancsnokságon."

Goode korábban Tear-Eirt egy 6. sűrűségű lényként írta le, aki 2013 óta a mentora, és kinevezte őt, hogy játsszon fontos szerepet a Gömb Lények Szövetsége küldötteként a Hold Műveleti Parancsnokságon 2015 márciusában, egy emberi űrprogramokból álló konzorcium, a Titkos Űrprogram Szövetség előtt.

Goode azt állítja, hogy egy rendes állampolgár kinevezése, hogy képviselje a Gömb Lények Szövetségét diplomáciai tárgyalásokon a nagyobb űrhatalmakkal és földönkívüli csoportokal egy naprendszerben már többször megtörtént a helyi csillag klaszter 52 csillagrendszerében.

Úgy tűnik, hogy ezt a diplomáciai formulát arra használják, hogy felszámolják a szokásos hatalmi különbséget, amikor a bolygó hétköznapi polgárainak akaratát figyelmen kívül hagyja a planetáris elit és földönkívüli pártfogóik. Goode minden bizonnyal jó választásnak tűnik, mint küldött, mivel van egy közös kapcsolat, mivel sokan nézik a interjúit.

Goodet a Gömb Lények Szövetsége választotta ki, hogy legyőzzék ezt a hatalmi egyenlőtlenséget a Földön, és bolygónk normális állampolgárai szót kapjanak a jövőjükről folytatott diplomáciai tárgyalásokon:

"Tear-Eir szólt hozzám, és azt mondta: 'Mindent pontosan ismételj el, ahogyan közlöm veled', és egyetértően bólintottam. Akkor ismét a küldöttséghez fordultam, és beszélni kezdtem.

Aztán a következő szavakat mondtam: 'Üdvözöljük önöket a végtelen teremtő szeretetében és fényében', amikor Tear-Eir és az Arany Háromszög lény tenyerét előre tette és meghajoltak. Én utánoztam azt, amit ők tettek. Úgy éreztem, ez nagyon megfontolt, mégis szeretetteljes energia áradt Tear-Eirből ..."


Aztán megnevezték a különböző lényeket és, hogy honnan érkeztek. Majd Tear-Eir elkezdte megvitatni a kozmikus megállapodásokat azon programokat felsorolva, amelyeket a hosszú idők során elvégeztek vagy megszakítottak. Úgy tűnik, hogy a helyi csillagcsoportban lévő 52 csillag mindegyike hasonló programokon ment keresztül.

Tear-Eir ezután bejelentette, hogy a Szuper Szövetség tudta, hogy hamarosan feloszlik, ahogyan a komikus törvények szerint számtalan más csillagrendszerben is megtörtént.

Tear-Eir továbbá kijelentette, hogy hamarosan két további Őrző Faj érkezik a Kék Avianok és az Arany Háromszög Lények helyére. Ezen a ponton az új Őrzők irányítják a Super Szövetséget megszilárdítva vagy megszüntetve ezeket a programokat.

Goode ezután leírja, hogy heves földönkívüli tiltakozás történt a Közgyűlésen, akiket később emlékeztettek a Gömb Lények Szövetsége (más néven Őrzők Csoportja) birtokában lévő felsőbbrendű technológia erejére, amelyet korábban katonai körülmények között használtak:

"Tear-Eir akkor azt mondta, hogy 'emlékszem a Ponce-rendszerre'. Volt egyfajta katonai konfliktus a Szuper Föderációs Csoportok és a Őrző csoport között, amely egy hasonló helyzetet teremtett egy távoli csillagrendszerben, régen.

Az incidens jelentékenyen hatott a jelenlévőkre, kivéve a földi küldöttséget és engem. A küldöttek visszatértek a helyükre, és vártak rám, hogy újra beszéljek hozzájuk."

Amit Goode a következőkben leír, egy burkolt fenyegetés a Gömb Lények Szövetsége részéről, ami alapvetően arra kényszerítette a Szuper Szövetséget, hogy elfogadja azokat a feltételeket, amelyeket megállapítottak. Így folytatta:

"Aztán Tear-Eir kijelentette: 'Az emberiségnek sok mindent le kell küzdenie. Ebben az új szakaszban ez a tanács hamarosan feloszlik.

Az emberiség 'kozmikus családja' segíti őket a gyógyulásban és saját genetikai és szellemi növekedésük irányításában.

Ez a tanács részt vesz a Földön megtestesült tagjai révén addig, amíg az emberiség kéri, hogy távolítsák el őket.

Az emberiség hivatalos helyet kap egy új Szuper Szövetségi tanácsban.

Ezen kozmikus családtagok tapasztalataikat a programok részeként felhasználva segítenek a tanácsnak a további folyamatban lévő programokban ebben a Galaxisban.'"


Nem sokkal később a "Gonzales" álnéven ismert amerikai haditengerész tiszt, aki szorosan együttműködött Goodeval az űrben történt találkozói során 2015 óta, a fejlődés jelentőségéről beszélt:

"Azt mondta: 'Tudod mit jelent ez?' Ránéztem és azt mondtam: 'Az emberiséget nem fogja irányítani és nem fog rajta kísérletezni több tucat földönkívüli faj, akik azt hiszik, hogy istenek?'

Elmosolyodott és azt mondta: 'Ők a mítoszaink istenei .... De igen. És ez azt jelenti, hogy a Galaktikus Szövetség, melynek része a Gömb Lények Szövetsége, most támogat minket a Draco Birodalomban.

Nem fogják eltávolítani őket nekünk, hanem olyan támogatást nyújtanak, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kitakarítsuk a saját házunkat. Igazából csak a mesterséges intelligencia fenyegetéssel kell küzdenünk, amíg egy sor szoláris események ki nem takarítja őket a Naprendszerből.'"

Goode-t ezután tájékoztatták egy 1000 éves galaktikus energia anomáliáról, amely lehetővé teszi a példátlan emberi evolúció és fejlődés korszakát:

"Megdöbbentem és azt mondtam: 'A Gömb Lények Szövetsége nem erőszakos; hogyan fognak szembeszállni a hüllőkkel?' Azt mondta: 'Azt hiszem, meg kell néznünk, hogyan játsszunk együtt. A szoláris események sorozata után a Dracot energetikailag kivonják ebből a rendszerből.

Egy nem kompatibilis energia fog áradni a Napból mintegy ezer éven át.

Sok hüllő megpróbál majd elrejtőzni a Földön az időbeli mezőkben és mélyen a Földön belül erősen árnyékolt bázisokon, ahogyan tették a korábbi ciklusok során.

Az emberek feladata lesz eltávolítani őket a saját búvóhelyeikről.

Ez idő alatt a Draco nem lesz képes visszatérni a rendszerbe.'

Megkérdeztem: 'Miért csak ezer évig?' Gonzales rám nézett és azt mondta: 'Bibliainak hangzik, nem igaz?'

'A Föld egy Szuper Kapu közelében van. Ezek nagyon különlegesek. Az egyetlen alternatíva, hogy megakadályozzák a rendszerhez való hozzáférést, amelyhez közel van a szuper kapu. Miután az emberiség átesett a nyilvánosságra hozatalon és a szoláris eseményeken, a hüllők kevés veszélyt fognak jelenteni.'

Megkérdeztem: 'Ki kezeli ezt az energiamezőt az ezeréves időszakban?'

Azt állította: 'Az ezer éves energiamezők a kozmikus háló ciklusainak és energiaáramának természetes részei.'

Azt állította, hogy információi szerint ez az ezer éves ciklus 'nem olyasvalami, amit a Galaktikus Szövetség eszközei hoztak létre'."

Goode nem adott cáfolhatalan bizonyítékot, melyek alátámasztanák az állításait. Eltekintve néhány közvetett bizonyítéktól és a bennfentesek, például a közelmúltban elhunyt William Tompkins, Dr. Pete Peterson és mások megerősítő tanúvallomásaitól, akik ismertek David Wilcock számára, úgy tűnik kevéssé támasztják alá hihetetlen állításait.

A cáfolhatatlan bizonyítékok hiánya azt eredményezte, hogy a kritikusai azt állítják, hogy Goode egy csaló, és ez szélsőséges formájában ellene és legközelebbi munkatársaival szembeni karaktergyilkossághoz vezetett. Ugyanakkor két legismertebb kritikusának gondos vizsgálata azt mutatja, hogy szándékosan kihagyták és elferdítették a Goode szakmai hátterét alátámasztó fontos háttéradatokat. Ez nem bizonyítja Goode állításainak valódiságát, csak azt, hogy a hiteltelenítésére vagy leleplezésére irányuló állandó erőfeszítések nem meggyőzőek.

Goode bizonyságtétele úttörőnek számít, és amíg nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy tévesen ábrázolja vagy alakítja az eseményeket, megérdemli, hogy komolyan vegyük, tekintettel az ügyet övező erős érdeklődésre és növekvő rajongótáborára. Ha beszámolója pontos, amiben továbbra is sokan hisznek, akkor olyan bolygóközi diplomáciai találkozókon vehetett részt, amelyek közvetlenül befolyásolják az emberiség jövőjét, és egy példátlan 1000 éves szabadságot jelentenek a földönkívüli beavatkozástól. (2)

(1) - https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1225-abr-legacy
(2) - http://exopolitics.org/has-extraterrestrial-manipulation-ended-mak


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,293,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,162,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,303,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,318,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,69,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,940,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1329,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1179,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,785,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,888,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,400,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10901,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,664,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9699,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A földönkívüli manipuláció befejeződött, ami 1000 éves szabadságot biztosít az emberiség számára
A földönkívüli manipuláció befejeződött, ami 1000 éves szabadságot biztosít az emberiség számára
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFQuFTjZezKLy3S4mFQnvwpotH2-7x7pZTtN4o1_DxhX_1hpvYU8NIqfeEpLPWL9EugGPXxKyiojmD9lL-tTLJmSiVUecb9JgmvbV0RJk6gGpFVZ2meL3IMtyAhgx8bu5hn64w_Fgi_28/s1600/corey+goode+idegenek+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+g%25C3%25B6mb+l%25C3%25A9nyek+sz%25C3%25B6vets%25C3%25A9ge+ufo+f%25C3%25B6ld+h%25C3%25BCll%25C5%2591+reptili%25C3%25A1n+genetikai+k%25C3%25ADs%25C3%25A9rlet+video+hold+sci-fi-film-dokumentumflm-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFQuFTjZezKLy3S4mFQnvwpotH2-7x7pZTtN4o1_DxhX_1hpvYU8NIqfeEpLPWL9EugGPXxKyiojmD9lL-tTLJmSiVUecb9JgmvbV0RJk6gGpFVZ2meL3IMtyAhgx8bu5hn64w_Fgi_28/s72-c/corey+goode+idegenek+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+g%25C3%25B6mb+l%25C3%25A9nyek+sz%25C3%25B6vets%25C3%25A9ge+ufo+f%25C3%25B6ld+h%25C3%25BCll%25C5%2591+reptili%25C3%25A1n+genetikai+k%25C3%25ADs%25C3%25A9rlet+video+hold+sci-fi-film-dokumentumflm-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/01/a-foldonkivuli-manipulacio-befejezodott.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/01/a-foldonkivuli-manipulacio-befejezodott.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy