A Pápa közönségterme mögötti sötét titok, ami valójában egy hatalmas reptiliánt ábrázol

Amikor valaki először rájön, hogy a Pápa közönségtermének kialakítása valójában mit takar, az elég sokkoló élmény tud lenni. Az elit, az ...


Amikor valaki először rájön, hogy a Pápa közönségtermének kialakítása valójában mit takar, az elég sokkoló élmény tud lenni. Az elit, az okkultizmus, az illuminátusok és a tudatosság régóta folyó kutatása miatt sem lehet mellette szó nélkül elmenni.

Hallottál már a pápa audiencia csarnokáról? Más néven VI. Pál Közönségteremnek vagy a pápai közönségcsarnoknak is nevezik, ami részben Vatikánvárosban, részben pedig Rómában, Olaszországban található. VI. Pál Pápa után nevezték el, amelyet 1971-ben Pier Luigi Nervi olasz építész épített, 6,300 férőhellyel és egy bronz szoborral, amit Pericle Fazzini tervezett, és a La Resurrezione nevet kapta.

Mindez eddig elég egyszerűnek hangzik, de merüljünk bele abba, ami miatt ez az épület annyira furcsa. Kezdjük a kevésbé furcsa jellemzőivel, és haladjunk fokozatosan az egyre bizarrabb tulajdonságait sorba véve.

Építési módszer és tervezés

Az épületet Pier Luigi Nervi építész tervezte vasbetonból. Nervi az egyszerű, de praktikus formatervezési mintáiról ismert, amelyek erősek és tartósak.


A csarnok egyszerű görbülete kívülről szerénynek tűnhet, de ez az egyik része annak, amit elkezdünk megvizsgálni az épülettel kapcsolatban, és a végén mindenki látni fogja, hogy valójában miről is van szó.

Vessünk egy pillantást az alábbi képre, és hasonlítsuk össze az épület alakját a mellett látható kígyó képével! Figyeljük meg az egész formáját, a széles hátsó részét, a keskeny, lekerekített elülső részt, a középen látható szemeket, az orrlyukat az elülső oldalon és az ívelt tetőt.


Ablakok

Ahogy az már a fenti képen is látható, egy-egy ablak van az épület mindkét oldalán, amelyek szemekre hasonlítanak. Festett üvegből készültek, és az épület hosszában félúton helyezkednek el mindkét oldalon.

A szem alakjának közepén egy rést lehet látni, amely hasonlít egy hüllő szemére. Ha ez valakit még nem győzött meg, az olvasson tovább.


Talán egyetlen ablakot nézni nem a legtisztább, ezért most nézzük együtt mindkettőt.


Hirtelen kezdjük látni a dolgokat, ahogy formát öltenek - két hüllő szeme bámul a nézőre, miközben nézi a színpadot.

Pikkelyek és méregfogak

Nézzük meg újra a fenti képet - mit látunk a középpontban? Ott áll valami középen, ami egy szobornak tűnik, és mindkét oldalán két éles, hegyes méregfog. Az épület teteje és oldala pikkelyes kigyóbőrre hasonlít.

Itt van még két kép, melyekből jobban láthatóak a pikkelyek.



Most vessük össze egy kicsit jobban a dolgokat, hogy lássuk, mit is nézünk. Az alábbi képen figyeljük meg az egész épületet és a színpad elrendezését és hasonlítsuk össze a mellette lévő kígyó képével! A szemek, a forma, a pikkelyek, a méregfogak, a hüllő kinézete és érzése... mindez ott van.


A La Resurrezione szobor

A színpad közepén Krisztus szobra magasodik, ahogy egy apokalipszisből emelkedik felfelé. A szobrot Pericle Fazzini tervezte és 1977-ben került mostani helyére. Nézzük meg az alábbi képeket! Észre lehet venni valamit Jézus fején?





Szemből nehéz látni, de amikor valaki bármelyik oldalról nézi a szobrot, feltűnővé válik, hogy Jézus feje úgy néz ki, mint egy kígyóé.

Gondoljunk bele egy pillanatra: Ha csupán a szobor egyik oldala keltené egy kígyó fejének benyomását, akkor azt mondhatnánk, hogy puszta véletlen. De mindenféle szögből úgy néz ki, és az épület egésze is egy kígyóra hasonlít, így már sokkal nehezebb figyelmen kívül hagyni. Vagyis rá kell döbbennünk, hogy szándékosan úgy lett minden megtervezve, hogy így jelenjen meg.

A valóság az, hogy nyilvánvaló oka van ennek a képi megjelenítésnek.

A nagy kérdés

Fel kell tennünk a kérdést, hogy miért tervezték az épületet oly módon, mintha a pápa egy hüllő szája felől beszélne? Ha nem tesszük fel ezt a kérdést, akkor egyszerűen nem látjuk azt, ami kiszúrja a szemünket. Mert akkor nem arról van szó, hogy nincs jelen a bizonyíték, hanem arról, hogy úgy döntünk, hogy nem akarjuk látni. Hét különálló darab található a kígyó vagy a hüllő szimbólumából. Ha egy vagy kettő lenne, akkor érthető volna a szkepticizmus - vagy akár három. De amikor hét darab ilyen gyönyörűen, tökéletesen összeáll, akkor minden kétséget kizáróan tudhatjuk, hogy szándékos volt.

Mindettől függetlenül nyilvánvalóan nehéz elfogadni, de minden kemény igazság átmegy bizonyos fázisokon - először csak nevetnek rajta, aztán részben elfogadják, majd végül teljesen nyilvánvalónak tűnik. Ezzel közelebb kerültünk a harmadik részhez, amikor meg fogjuk érteni, hogy valójában ki irányítja és befolyásolja igazából a világunkat, és ezért van jelen a kígyó szimbolizmus.

A kutatások azt mutatják, hogy van egy olyan háttérhatalom, amely nagymértékben irányít bennünket - olyan emberek csoportja, akik nem amerikaiak, európaiak, oroszok, kanadaiak stb., akik a nemzetek felett állnak és irányítják egész világunkat. Régóta beszélnek arról, hogy valamiféle földönkívüli befolyásról is szó van. Persze nem a földönkívüliek összes fajáról beszélünk, hanem az egyikről, a hüllőkről. Természetesen nem minden hüllőről mondható ez el, hanem egy csoportról, mint egy embercsoportról, amely a bolygó befolyásolására törekszik.

Sokak számára ez valószínűleg bizarrul hangzik, de a lehetőségén muszáj elgondolkodni. Több bizonyíték van arra, hogy a földönkívüliek jóval valóságosabbak, mint azt bárki képzelné. Számos bizonyíték van arra is, hogy a háttérhatalom irányítja a dolgokat. Lehetséges, hogy ez a két valóság összekapcsolódik? Persze nem arról van szó, hogy a földönkívüliek, vagy akár a hüllők is "rosszak", hanem hogy talán vannak néhányan, akik a kormányainkkal dolgoznak.

Még saját kormányzati tisztviselőink is kijelentették, hogy tisztában vannak a födönkívüliek létezésével, de egyszerűen nem mondkák el a nyilvánosságnak. Amint azt Paul Hellyer egykori kanadai védelmi miniszter is kinyilatkoztatta: "Ezért úgy döntöttek, hogy vizsgálatot végeznek, és három éven keresztül vizsgálták őket, és abszolút bizonyossággal úgy döntöttek, hogy legalább négy faj, legalább négy különböző faj van ezen a bolygón évezredek óta."

Kapcsolódó cikk: Ha elkezdenénk lelőni az UFO-kat, egy csillagközi háborúval néznénk szembe - interjú Paul Hellyerrel, Kanada volt védelmi miniszterével

A kormányok földönkívüliekről szerzett tudása óriási, és az utóbbi időben nyilvánosság elé lépett informátorok ezt sokszor fel is tárják, amit rengeteg dokumentummal támasztanak alá. Erről szól Steven Greer legutóbbi dokumentumfilmje.

Kapcsolódó cikk: Amit tudnod kell de mégsem mondtak el eddig a földönkívüliekről és a technológiájukról

A reptiliánok háttérhatalomra gyakorolt befolyásának elmélete nem új dolog, sőt számos hagyományban és kultúrában utalnak rá. A téma David Icke munkája nyomán vált népszerűvé, akit érthető okokból sokan próbáltak nevetség tárgyává tenni. Mindettől függetlenül milliók követik és hisznek a munkájában.

Miért használják ezt a szimbolizmust?

David Wilcok hosszú ideje végez kutatásokat ezen a területen, aki szerint az elit/illuminátusok úgy vélik, hogy közvetíteni kell a szándékaikat az emberiség felé annak érdekében, hogy lényegében elfogadjuk őket. Ez rituálék formájában jelenik meg tömeges sporteseményeken, és megtalálhatjuk ezt a szimbolizmust az egész társadalomban és a különböző népszerű iparágakban, mint a film és a zeneipar.

Amikor elkezdünk foglalkozni azzal, amit a pápa közönségcsarnoka sugall, akkor világossá válik, hogy a pápa a kígyó szája felől beszél. A száj előtt áll és az elit szavait mondja mindazoknak, akik hallgatják. Az elit a szimbolizmussal mondja el az emberiségnek, hogy ez történik.


Sok kutató elmondta már, hogy a kereszténység, ahogy a legtöbb vallás, a tömegek irányítására szolgál. Bár a vallásos történetek hordozhatnak igazságokat és hasznos üzeneteket közvetíthetnek, általános céljuk az, hogy az embereket olyan szellemiségbe vezessék be, amely megfosztja őket a hatalmuktól. A vallásokban létező bűntudat, ítélkezés és harag arra irányul, hogy irányítson bennünket, hogy elvegye a hatalmunkat. Azt is meg kell értenünk, hogy ezek a vallások nem tiszták, és hogy néha túl sokáig szemet hunytunk felettük. Nézzük csak meg, mi történt a Vatikán gyermek zaklatási botrányaival!

Végül nem azt kérjük, hogy higgy el mindent, amiről itt olvastál, vagy nevess rajta. Viszont vannak olyan tények, amelyek feltárhatók és további kutatásra szorulnak. Nyilvánvaló azonban, hogy valami szándékos dolog folyik, amikor a Vatikán sok millió dollárt költ egy olyan épület megtervezésére és felépítésére, amely nyilvánvalóan egy kígyót ábrázol.

CE



Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,342,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,41,állatvilág,596,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1503,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,461,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,60,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,48,baleset,32,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,285,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,792,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,158,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,54,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,37,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,423,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,193,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,5,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,657,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,782,földrengés,94,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,27,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,1,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,116,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1710,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,4,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,301,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,24,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,25,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,269,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,240,környezetvédelem,199,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,267,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,4,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,81,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,173,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,94,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,391,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,750,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,2,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,110,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,932,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,684,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,220,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,174,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,85,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,96,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1325,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,48,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,58,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1171,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,113,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,781,tudomány,1192,túlnépesedés,9,túlvilág,143,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,884,UFO felfedés,101,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10839,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,252,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,42,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,659,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,162,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9639,videojáték,17,Vietnam,17,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,367,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,86,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A Pápa közönségterme mögötti sötét titok, ami valójában egy hatalmas reptiliánt ábrázol
A Pápa közönségterme mögötti sötét titok, ami valójában egy hatalmas reptiliánt ábrázol
https://4.bp.blogspot.com/-IGhCMF_IkjE/WhCNLqjOuEI/AAAAAAAApiY/g3bweT4FPWsGZeJ75fRRQMWUrhFsKqw2wCLcBGAs/s1600/vatik%25C3%25A1n%2Bp%25C3%25A1l%2Baudiencia%2Bcsarnok%2Bterem%2Bk%25C3%25ADgy%25C3%25B3-%25C3%25A1br%25C3%25A1zol%25C3%25A1s-szimbolizmus-elit-illumin%25C3%25A1tus-h%25C3%25A1tt%25C3%25A9r-hatalom-video-vall%25C3%25A1s-f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek-idegenek-ufo-2017-%25C3%25BAj%2Bvil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-IGhCMF_IkjE/WhCNLqjOuEI/AAAAAAAApiY/g3bweT4FPWsGZeJ75fRRQMWUrhFsKqw2wCLcBGAs/s72-c/vatik%25C3%25A1n%2Bp%25C3%25A1l%2Baudiencia%2Bcsarnok%2Bterem%2Bk%25C3%25ADgy%25C3%25B3-%25C3%25A1br%25C3%25A1zol%25C3%25A1s-szimbolizmus-elit-illumin%25C3%25A1tus-h%25C3%25A1tt%25C3%25A9r-hatalom-video-vall%25C3%25A1s-f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek-idegenek-ufo-2017-%25C3%25BAj%2Bvil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/11/a-papa-kozonsegterme-mogotti-sotet.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/11/a-papa-kozonsegterme-mogotti-sotet.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy