A Clinton klán bukása dominóhatást válthat ki világszerte

Az elmúlt két évtizedben a Clinton család egy olyan globális hálózatot hozott létre, amely befolyásos külpolitikusokból, oligarchákból és...


Az elmúlt két évtizedben a Clinton család egy olyan globális hálózatot hozott létre, amely befolyásos külpolitikusokból, oligarchákból és királyi családok tagjaiból áll, amely olyan gyakorlatot folytat, amit Charles Ortel Wall Street-i elemző "a szabályozatlan globalizmus kultuszának" nevezett. A Clinton-ház bukása véget vethet ennek a globalista struktúrának, mondta Ortel.

"A Clintonok - és a Bush illetve az Obama család - magukévá tették a 'szabályozatlan globalizmus kultuszát,' amelyben a milliárdos osztályból, a multinacionális vállalatok köréből, a nemzetközi nonprofit szervezetekből, az egyetemekről és a médiából érkező kis haveri csapat szerte a világban megpróbálja uralni a politikai napirendet, miközben mozgatják a pénzügyi piacokat és összehangolják az ügyleteiket,"- mondta Charles Ortel Wall Street-i elemző és oknyomozó újságíró.

Az elemző szerint ez a megközelítés 1988 körül kezdődött, és lehetővé tette a globalista elitek számára, hogy még nagyobb vagyonokat szerezzenek, hogy ezáltal képesek legyenek bármilyen nemzeti kormányzatot irányítani.

Az elmúlt két évtizedben a Clintonoknak sikerült egyfajta globális hálózatot létrehozni, amelyben kiemelkedő külpolitikusok, iparmágnások és nagy hatalommal rendelkező klánok kaptak helyet. Sokan közülük régóta nagyvonalú adományokat juttatnak a Clinton Alapítványnak, amellyel kapcsolatban Ortel az utóbbi években saját vizsgálatot folytatott, és amit a "legnagyobb büntetlen jótékonysági csalásnak nevezett, amit valaha is elkövettek".

Az Egyesült Államok változó politikai környezetében azonban lehetséges, hogy a Clinton klánt végül alapos vizsgálatnak vetik alá.

Ortel úgy véli, hogy "a Clintonizmus fejezetének lezárása valószínűleg lezárja a szabályozatlan globalizmusról szóló fejezetet is."

"Mindenki azt kérdezi, miért nem foglalkozik az Igazságügyi Minisztérium (és az FBI) a csaló Hillary és a Demokraták által folytatott mindenféle tisztességtelen dologgal. Az új Donna Brazile könyv azt állítja, hogy fizetett érte és ellopta a Demokrata előválasztást. És mi van a törölt e-mailekkel, az urán üzlettel, Podestaval, a szerverrel, és így tovább," - írta a Twitteren Donald Trump amerikai elnök november 3-án.



Vajon a Clinton-ház bukása elindítja-e a dominóhatást, ami régi cimboráikra is hatást gyakorol világszerte?

A Wall Street-i elemző szerint nagyon valószínű.

Szaúd-Arábia: A koronaherceg megszabadul a Clinton haveroktól?

Eközben Szaúd-Arábiában Mohammed bin Szalman koronaherceg, aki az újonnan létrehozott korrupcióellenes bizottság elnöke, 11 herceget tartóztatott le, köztük Alwaleed bin Talal herceget, a világ egyik leggazdagabb emberét, akiről tudvalevő, hogy a Clinton Alapítvány adományozója és Trump ellensége. (1)

2015 decemberében a herceg a Twitteren azt üzente: "@realDonaldTrump Ön nem csak a GOP, hanem egész Amerika számára szégyent jelent. Vonuljon ki az amerikai elnökválasztásból, mert soha nem fog nyerni."


"Az Egyesült Államok törvényei szerint úgy gondolom, hogy a külföldi kormányoknak nem megengedett, hogy a politikai hivatalra készülő jelölteket támogassák vagy ellenezzék," - mondta Ortel. "Az ilyen támogatás elrejtésének egyik lehetséges módja a külföldi kormányok (vagy külföldi állampolgárok) számára, hogy a tisztségviselőkhöz vagy jelöltekhez közeli 'jótékonysági szervezeteknek' juttatnak támogatásokat".

Azonban a Clinton Alapítvány 1997. október 23-tól 2016. december 31-ig nem tett közzé megfelelő beszámolókat, így nehéz volt az amerikai hatóságok számára azonosítani a külföldi szervezetek gyanús befizetéseit, hangsúlyozta Ortel.

"Szaúd-Arábia elsöprő lépései nagyon biztatóak: A kormányzat és a kormány által támogatott üzleti vezetők valószínűleg olyan széles körű információkkal rendelkeznek, amelyek segítenek annak megállapításában, hogy mennyi pénzt küldtek a Clinton Alapítványnak, milyen eszközöket, milyen bankszámlákra és mely irodáknak," - mondta hozzátéve, hogy "más nemzetek már most követhetik Szaúd-Arábia példáját, vagy elkezdhetik ezt tenni az elkövetkező napokban, hetekben és hónapokban".

Viktor Pinchuk: a Clintonok közeli szövetségese Ukrajnában

Az ukrán oligarcha Victor Pinchuk, a volt ukrán elnök Leonyid Kucsma veje szintén reflektorfénybe kerülhet.

"A Clinton Alapítvány 2004-ben vagy 2005-ben kezdett el együttműködni Ukrajnában Victor Pinchukkal (és feleségével Olena Pinchukkal), de soha nem tudott hivatalosan számot adni az adott országon belüli tevékenységéről, illetve nem tudott magyarázatot adni, hogy honnan származhattak azok a gyógyszer és tesztkészletek, melyeket a 'Clinton Alapítvány HIV/AIDS Kezdeményezése' (régi CHAI) használt elméletileg azért, hogy 'küzdjenek a HIV/AIDS ellen,'" - jegyezte meg Ortel.

Bill Clinton, Victor Pinchuk, Olena Pinchuk

Emellett Pinchuk nagylelkű adományai, melyeket a Clintonoknak juttatott, többször is felvetette a lehetséges összeférhetetlenséget.

2011-ben a oligarcha felbérelte Douglas Schoen-t, "egy felső Demokrata közvélemény-kutatót, aki segített megtervezni Bill Clinton elnök újraválasztását 1996-ban", hogy segítsen "megosztani Pinchuk nézeteit Ukrajna demokratizálódásáról és az európai integrációról, és kikérni az amerikai döntéshozók véleményét a témában," ahogy a The Hill jelentette.

2013 szeptemberében, mindössze két hónappal az ukrán Euromaidan forradalom kirobbanása előtt a Pinchuk által szervezett tizedik Jaltai Éves Találkozó zajlott a Krímben. A fórum "Változó Ukrajna egy változó világban: a siker tényezői" címmel került megrendezésre. Bill Clinton korábbi elnök is ott volt a fórum különleges vendégei között. (2)

Egy évvel a 2014 februári kijevi puccs után Pinchuk, aki "nagyon nagy nyomást és fájdalmat érzett a sok év miatt, miközben szorosabbra próbálta fűzni a kapcsolatokat a Nyugattal", "kitartóan" törekedett arra, hogy találkozzon Bill Clintonnal, és azt akarta, hogy Clinton "megmutassa Ukrajna iránti támogatását", amint azt a WikiLeaks által közzétett Podesta e-mailek jelezték. (3)

Úgy tűnik, hogy Pinchuk jelenleg szoros kapcsolatot próbál létrehozni az amerikai jobboldali blokkal azáltal, hogy 2017 márciusában felbérelte a konzervatív kommentátor Monica Crowley-t, mint az ő lobbistáját. Ugyanakkor Ortel szerint ez nem segíti az oligarchát vagy a Clintonokat, hogy az állítólagos összeférhetetlenséget és a pénzeszközök rossz kezelését a szőnyeg alá söpörjék.

Kanada: A Trudeau-k és a Clintonok

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök egy újabb kiemelkedő politikus, aki kapcsolatot tart fenn a Clintonokkal: "A forrásaim megerősítették, hogy a Trudeau-k már régóta közel állnak Clintonékhoz - valójában Kanadában van egy Trudeau Alapítvány (talán az utóbbi években a Clinton Alapítvány mintájára létrehozva), amely egyre nagyobb lett, amikor Justin felbukkant, és miniszterelnökként átvette a hatalmat," - mutatott rá a Wall Street-i elemző.

Ortel hangsúlyozta, hogy bár a kanadai kormányzati szervek már 2002-től kezdve támogatták a Clinton jótékonysági szervezeteket, ezek a szervezetek "eddig nem közöltek részleteket a Clinton jótékonysági szervezeteknek küldött összegekről és a tervezett céljaikról".

"A kanadai állampolgároknak fel kell szólítaniuk a kormányukat, hogy számoljanak be az adófizetők által finanszírozott hozzájárulásokról ezen megtévesztő Clinton 'jótékonysági szervezetek' számára," - jegyezte meg az elemző.


A francia kormány szemet hunyt a Clinton Alapítványokkal kapcsolatos viták felett

Az oknyomozó újságíró hasonló kérdéseket vetett fel arra vonatkozóan, hogy Jacques Chirac és Nicolas Sarkozy elnökök ideje alatt miért "áramlott olyan sok pénz Franciaországból az UNITAID-hez, majd a UNITAID-től az illegálisan szervezett és működtetett Clinton Alapítvány HIV/AIDS Kezdeményezéséhez (régebben CHAI) 2006 végétől 2009 decemberéig annak ellenére, hogy a régi CHAI működési engedélyét 2008. május 31-i hatállyal Massachusetts közigazgatási hatósága véletlenül visszavonta (súlyos probléma)."

"Érdekes, hogy a francia kormány által finanszírozott régi CHAI és a Clinton Health Access Initiative (új CHAI) az UNITAID-en keresztül több százmillió dollár támogatást kapott anélkül, hogy úgy tűnt, mintha nem is törődnének azzal, hogy ezekből az összegekből mennyit fordítanak ténylegesen a tervezett célokra, a HIV-vel/AIDS-szel kapcsolatos gyermekeket, valamint 'második vonalbeli' HIV/AIDS gyógyszeres kezelésre szoruló személyeket érintő nehezebb esetekre," - hangsúlyozta Ortel.

Indiai elit: Rajat Gupta és a Ranbaxy Laboratories

Ami az indiai elitet illeti, "szomorú dolog, hogy túl sok személy kötődik a Clinton Alapítványhoz és az Amerikai India Alapítványhoz (Bill Clinton tiszteletbeli elnökkel), és úgy tűnik, kapcsolatban állnak a tényleges vagy állítólagos csalásokkal," - jegyezte meg a Wall Street-i elemző hozzátéve, hogy "az indiai-amerikai közösség egykori ikonja, Rajat Gupta szorosan együttműködött Bill Clintonnal és Bill Gates-el 'jótékonysági tevékenységekben' szerte a világon."

Rajat Gupta
2012-ben, a korábbi Goldman Sachs igazgató Rajat Guptat az Egyesült Államokban bennfentes kereskedelemért elítélték, majd később 13,9 millió dolláros polgári büntetést fizettettek vele.

A bizonyított és állítólagos megtévesztési ügyekről szólva Ortel az indiai Ranbaxy cégre és a "különböző HIV/AIDS gyógyszerek más indiai gyártóira hivatkozott, amelyeket a Clinton Alapítvány különböző egészségügyi kezdeményezések szállítójaként választott ki, amely alapos vizsgálatot igényel".

2013 májusában a Ranbaxy Laboratories LTD-t bűnösnek találták, amiért nem hatékony, hamisított gyógyszereket értékesített HIV/AIDS fertőzötteknek. (4)

"A tények rendelkezésre állnak," - mondta Ortel, "a legfőbb kérdés viszont az, mikor fogják a kormányzati hatóságok feltárni, hogy mennyi csalást követtek el, miközben a jótékonyságot használták fel álcázásnak?"

"A politikai spektrumban és a világ minden táján csak a legrosszabb emberek támogatják a jótékonysági csalásokat. És közülük csak a legaljasabbak tüntetik el az áldozatoknak szánt pénzeszközöket személyes gazdagodásuk vagy politikai előrehaladásuk érdekében,"- zárta le a Wall Street-i elemző. (5)


(1) - https://www.clintonfoundation.org/contributors
(2) - https://yes-ukraine.org/en/news/bill-klinton-i-toni-bler-vistuplyat-na-10-y-yaltinskiy
(3) - https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/13297
(4) - https://www.justice.gov/opa/pr/generic-drug-manufacturer-ranbaxy-pleads-guilty
(5) - https://sputniknews.com/analysis/201711221059341609-clintons-globalist-elites/



Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,344,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,658,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,2,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,113,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,781,tudomány,1196,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10858,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,252,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9658,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,367,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A Clinton klán bukása dominóhatást válthat ki világszerte
A Clinton klán bukása dominóhatást válthat ki világszerte
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiLiPdoU4KL9eGlUVOxTIrPr_NHJCCBxYPbpkKgTQBR4E62i7G7Zs38GGABEmbVjjyP4xVhOhlRinZ4Kl5p5Wlkc3DNXKn1AuBJhp7c6d9FZBzKu8NfuoWyae2X-YIrpAQy8gAkr4TcOg/s1600/bill+hillary+clinton+b%25C5%25B1n%25C3%25B6z%25C5%2591+csal%25C3%25A1d+kl%25C3%25A1n+alap%25C3%25ADtv%25C3%25A1ny+j%25C3%25B3t%25C3%25A9konys%25C3%25A1g+csal%25C3%25A1s+trump+video+aids+hiv+betegs%25C3%25A9g+hamis+vakcina+olt%25C3%25A1s+india+franciaorsz%25C3%25A1g+ukrajna-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiLiPdoU4KL9eGlUVOxTIrPr_NHJCCBxYPbpkKgTQBR4E62i7G7Zs38GGABEmbVjjyP4xVhOhlRinZ4Kl5p5Wlkc3DNXKn1AuBJhp7c6d9FZBzKu8NfuoWyae2X-YIrpAQy8gAkr4TcOg/s72-c/bill+hillary+clinton+b%25C5%25B1n%25C3%25B6z%25C5%2591+csal%25C3%25A1d+kl%25C3%25A1n+alap%25C3%25ADtv%25C3%25A1ny+j%25C3%25B3t%25C3%25A9konys%25C3%25A1g+csal%25C3%25A1s+trump+video+aids+hiv+betegs%25C3%25A9g+hamis+vakcina+olt%25C3%25A1s+india+franciaorsz%25C3%25A1g+ukrajna-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/11/a-clinton-klan-bukasa-dominohatast.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/11/a-clinton-klan-bukasa-dominohatast.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy