A titkos űrprogram informátora szerint illegális katonai kutatás és fejlesztés folyik az Antarktiszon

Az Egyesült Államok katonai ipari komplexuma katonai kutatást és fejlesztést folytat az Antarktiszon, amely súlyosan sérti az 1961-es Ant...


Az Egyesült Államok katonai ipari komplexuma katonai kutatást és fejlesztést folytat az Antarktiszon, amely súlyosan sérti az 1961-es Antarktisz-egyezményt, (1) Corey Goode, a titkos űrprogram bennfentese szerint. Korábban már beszámolt az Antarktiszra tett két látogatásáról és a jégtakaró alatt eltemetett ősi civilizációval kapcsolatos titkos ásatásokról.

A közelmúltban tudósok erősítették meg a nyugat-antarktiszi jégtakaró alatt a termikusan fűtött barlangok hálózatának létezését, (2) és azon spekuláltak, hogy milyen élet számára nyújt ez lehetőséget. Ezek a tudományos közlemények segítenek megerősíteni Corey azon állításait, hogy kiterjedt föld alatti létesítmények találhatók az Antarktiszon, amelyek űrrepülőtereket tartalmaznak, és ahol katonai kutatást és fejlesztést végeznek.

A legújabb kérdések és válaszok sorozatban Corey leírja az Antarktisz-egyezmény többszörös megsértésének történetét, és hogyan kezdődött az amerikai katonai ipari komplexum és a német titkos űrprogram egyesítésével, amit az Antarktiszon alapoztak meg a 2. Világháború alatt.

Első ízben hivatkozik a titkos űrkikötőkre és az elit létesítményeire, amelyek Argentínában és Brazíliában épültek, és amelyeket először a német űrprogram részeként hoztak létre. Ezek most egy vállalati irányítású program részét képezik, amelyet a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum felügyel.

A leginkább zavaróak Corey beszámolójában az Antarktiszon elkövetett emberi jogi visszaélések, melyeket a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum irányítása alatt álló amerikai katonai ipari komplexum követett el a katonai kutatás és fejlesztés során. Argentínát és Mexikót említi, mint további helyszíneket, ahol ilyen visszaélések előfordulnak.

Az Antarktisszal kapcsolatban Corey Goode-nak feltett kérdések

Michael Salla: Azt mondod, hogy a Project Iceworm az amerikai hadsereg számára egy eszköz volt, hogy titokban fegyverrendszereket helyezzenek el az Antarktiszon. Voltak nukleáris fegyverek is azok között, melyeket végül az Antarktiszra szállítottak?

Corey Goode: A Project Iceworm eredetileg az ICBM (interkontinentális ballisztikus fegyver) bázisainak alapjául szolgált az Északi-sarkvidék és az Antarktisz stratégiai régióiban. Ez a projekt arra is szolgált, hogy az Antarktiszon kutató és fejlesztő bázisokat építsenek mind a katonai, mind a katonai ipari komplexum egységei számára a rendkívül etikátlan és illegális műveletek fejlesztése érdekében. Nukleáris fegyvereket is telepítettek ezekbe a sarkvidéki rakéta silókba. Számos ICBM, amelyek jelenleg telepítve vannak, nem rendelkeznek nukleáris robbanófejjel, de vannak kinetikus fegyvereik, melyek az űrből indíthatóak. Minden robbanófej legfeljebb 3 kinetikus lövedéket szállít. (3)


Michael Salla: Milyen kapcsolat volt az amerikai hadsereg és a német titkos űrprogram között az Antarktisz jege alatt a Project Iceworm után? Volt-e az együttműködés vagy verseny az Eisenhower-közigazgatás és a német Titkos Űrprogram/Sötét Flotta között létrejött titkos megállapodások eredményeként?

Corey Goode: Az eredeti német titkos űrprogramot többnyire a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum és a Katonai Ipari Komplexum Titkos Űrprogramja szívta fel. Az eredeti német titkos űrprogram maradványai a sötét flottához kapcsolódtak, akik többnyire a naprendszerünkön kívül tartózkodnak és szorosan együttműködnek a Dracókkal. A német program és az amerikai programok összevonása szinte azonnal megtörtént. A Katonai Ipari Komplexum Titkos Űrprogramja és a későbbi Bolygóközi Vállalati Konglomerátum csoportjai csak az 1952-es szerződést követően kezdtek bázisokat építeni az Antarktiszon, amely az Egyesült Államok és a német szakadár csoport között jött létre.

Michael Salla: Az Antarktisz-egyezménnyel, amely 1961-ben lépett életbe, az aláíró nemzetek kötelezettséget vállaltak arra, hogy békés és tudományos tevékenységet folytatnak az Antarktiszon. Milyen módon sérült az egyezmény?

Corey Goode: Igen, ez az egyik oka annak, hogy erősen ajánlották, hogy ne beszéljek a kutató-fejlesztő bázisokról. Azt mondták nekem, hogy összpontosítsak az ősi civilizációra, amely a jég alatt található, valamint a környezetre, amelyet a geotermikus energia által létrehozott jégbarlangokban tapasztaltam.

Ahogy ezeket a figyelmeztetéseket kaptam, elkezdtünk új információkat kapni az Antarktiszról, amely termékeny talajt biztosítana mindazok számára, akik a távoli kontinensen a jég alatt talált váratlan dolgokról akarnak beszélni. Hamarosan egy hírt láttunk megjelenni egy egyetemről, amely váratlan ökosztitémékat fedezett fel ezekben a jégbarlangokban. Megemlítették, hogy ezeknek a jégbarlangoknak a hőmérséklete meghaladja a 20 Celsius fokot, ahol az emberek akár egy szál pólóban is kényelmesen érezhetik magukat.

http
Beszéltem arról is, hogy a geotermikus szellőzők óriási jégbarlangokat hoztak létre, amelyek gyakran felszínen lévő lyukakhoz vezettek, melyek természetes hőszellőztetők voltak. Ezek a hírek a közelmúltban jelentek meg.

http://www.newsweek.com/antarctica-ice-melting-climate-change-682646

http://www.bbc.com/news/science-environment-41573917

Valamint ásatásokról is beszámoltunk, amelyek gőz és robbanóanyagok segítségével folynak a jég alatt, ami destabilizálja a térség legnagyobb jégmezőjét. Arra számíthatunk, hogy a geotermikus aktivitás növekedésével és a jég alatti folyamatos ásatással együtt több repedés jelenik meg és nagy jégmezők szakadnak le az óceánba.

Michael Salla: Azt mondtad, hogy 2016-ban légi túrát tettél az Antarktiszon található hat titkos ipari létesítményhez. Mely űrkikötőket használja ezek közül a Sötét Flotta és/vagy a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum?

Corey Goode: Úgy gondolom, hogy a legfontosabb bázisok és a jég alatti kikötők, melyeket láttam, mostanában többnyire az Bolygóközi Vállalati Konglomerátum irányítása alatt állnak, amely számos csápja révén más programokat, például a Katonai Ipari Komplexum Titkos Űrprogramját is irányítja.


Michael Salla: Vannak Sötét Flotta/Bolygóközi Vállalati Konglomerátum űrkikötők Argentínában?

Corey Goode: Igen, azt mondják, vannak kisebb kikötők Argentínában és Brazíliában. Egy másik dél-amerikai helyet is megemlítettek, amire nem emlékszem.

Michael Salla: Milyen szerepet tölt be Bariloche (melyet Eisenhower, Clinton és Obama elnök is meglátogatott) a Sötét Flotta/Bolygóközi Vállalati Konglomerátum programban Argentínában?

Corey Goode: Azt mondták, hogy nagy találkozók zajlottak ott az 1950-es évek óta a különböző titkos társaságok (Fekete Nap stb.) között. Állítólag a mai napig tartanak ott magas szintű találkozókat. Ennél több információval ezzel kapcsolatban nem rendelkezem.

Michael Salla: Azt mondtad, hogy ami az Antarktiszon történik, az messze meghaladja az állítólagos visszaéléseket, melyekre a titkos Dulce föld alatti bázison került sor Új-Mexikóban. Milyen emberi jogsértések és kísérletek történnek a titkos antarktiszi bázisokon?

Corey Goode: Igen, ezek a kutató-fejlesztő bázisok nukleáris, biológiai és sugárzási kísérleteket végeznek az embereken. Számos emberi klónozási művelet zajlik ezeken és más bázisokon.


Michael Salla: Vannak ilyen visszaélések az argentin űrkikötő létesítményekben is?

Corey Goode: Abszolút, de sokkal kisebb mértékben. Hasonló bázisokról számoltak be Mexikó "csendes zónájában".

Michael Salla: Mit tudsz egy elit bunkerről Brazíliában és egy föld alatti hálózatról, amely kiterjed az Egyesült Államoktól északra és délre az Antarktisz felé?

Corey Goode: Állítólag ez egy következő generációs bunker. A korábbi bunkerek közül sokat veszélyeztett az egzotikus fegyverrendszerek fejlesztése az elit ellenségei részéről. Ez az új bunker rendkívül bonyolult, és számos "valódi elit" lakhelyéül szolgál, nem pedig az elit azon vezető alakjai számára, akiket jelenleg ismerünk.

Erre a bázisra eredetileg több, mint egy évvel ezelőtt hívta fel a figyelmemet egy jelentés, amely szerint az ellátást riasztó ütemben szállították a bunkerbe. Körülbelül egy évvel később hallottam, hogy ezek az elit emberek elkezdték a családtagjaikat és a személyes vagyonukat átszállítani ebbe a bunkerbe.

Ez idő alatt egész családok tűntek el az otthonaikból. A rokonok a családok nyom nélküli eltűnéséről számoltak be. Amikor vizsgálódtak, úgy tűnt, hogy költöztető teherautók jelentek meg, amelyeket nagyon gyorsan megpakoltak, a megzavarodott szomszédok tanúvallomásai szerint.

E családok közül sokan kerültek ebbe és hasonló létesítményekbe. Mindez úgy tűnik, hogy része egy olyan előkészületnek, ami valami nagyon nagy dolog várható megtörténését sejteti a Föld felszínén.

Michael Salla: Mit tudsz más NATO országok felfedezéseiről az Antarktiszon?

Corey Goode: Más NATO országok érdekes felfedezéseket tettek. Információkat kapok a NATO forrásaimtól, hogy számos ország nem csak hasonló felfedezéseket tett az Antarktisz jege alatt, hanem hasonló kutató-fejlesztő tevékenységet folytatnak a régióban.

Michael Salla: Mi a legfrissebb, amit hallottál az eltemetett Ádám előtti civilizáció titkos ásatásairól és az Ádám előtti lényekről, akik még mindig életben vannak az anyahajójukban található sztázis kamrákban?

Corey Goode: Nem kaptam tájékoztatást a sztázis kamrákban található lények aktuális állapotáról. Némi eligazítást kaptam arról, hogy mit találtak a jég alatt. Ezen információkról egy online jelentésben, valamint a Kozmikus Közzétételben már beszámoltam.

Kapcsolódó cikk: A jégbe fagyott antarktiszi civilizáció felfedezése sokkolta a politika és a tudomány embereit

(1) - https://hu.wikipedia.org/wiki/Antarktisz-egyezmény
(2) - https://phys.org/news/2017-09-antarctic-caves-harbour-secret-life.html
(3) - https://www.theguardian.com/world/2016/sep/27/receding-icecap-top-secret-us-nuclear

Exopolitics

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,936,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1175,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10861,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9661,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A titkos űrprogram informátora szerint illegális katonai kutatás és fejlesztés folyik az Antarktiszon
A titkos űrprogram informátora szerint illegális katonai kutatás és fejlesztés folyik az Antarktiszon
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuh5_4192DPeV0nYApLb27kMnKgZmN_2kCZRyhkSGJESG0_brc_8BZvTjRvHbm7e4aQH7yy1TI5IxSuQZ2dzRnxCrvjTNVwhvoho761gOyCzgeNBu0QhH3WfRz_b2t-_qIhqrvii4G7yM/s1600/antarktisz+titkos+%25C5%25B1rprogram+fejleszt%25C5%2591+kutat%25C3%25B3+b%25C3%25A1zis+nukle%25C3%25A1ris+fegyver+ember+k%25C3%25ADs%25C3%25A9rlet+ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+idegenek+video+film+sci-fi-dokumentumfilm-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuh5_4192DPeV0nYApLb27kMnKgZmN_2kCZRyhkSGJESG0_brc_8BZvTjRvHbm7e4aQH7yy1TI5IxSuQZ2dzRnxCrvjTNVwhvoho761gOyCzgeNBu0QhH3WfRz_b2t-_qIhqrvii4G7yM/s72-c/antarktisz+titkos+%25C5%25B1rprogram+fejleszt%25C5%2591+kutat%25C3%25B3+b%25C3%25A1zis+nukle%25C3%25A1ris+fegyver+ember+k%25C3%25ADs%25C3%25A9rlet+ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+idegenek+video+film+sci-fi-dokumentumfilm-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/10/a-titkos-urprogram-informatora-szerint.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/10/a-titkos-urprogram-informatora-szerint.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy