Kutatások az autonóm idegrendszer ritmusa és a geomágneses aktivitás közötti szinkronizált működést figyelték meg

Az elmúlt évek során az emberi mágneses teret illetően számos publikáció került napvilágra a tudósok és a kutatók részéről világszerte. N...


Az elmúlt évek során az emberi mágneses teret illetően számos publikáció került napvilágra a tudósok és a kutatók részéről világszerte. Nem csak az emberi mágneses mezőt, hanem a bolygó mágneses mezejét is tanulmányozták, és hogy ezek a mezők, beleértve a sajátunkat is, hatással lehetnek ránk és a körülöttünk lévő emberekre. Ez hasonlít a kvantum összefonódásra, mivel mindkettő azt mutatja, hogy mindenki és minden élőlény "kapcsolatban" áll oly módon, amit még nem értettünk meg.

A legtöbbet ezen a területen a HeartMath Intézet ragyogó tudósai tették, amely egy nemzetközileg elismert nonprofit kutatási és oktatási szervezet azzal a céllal, hogy segítsenek az embereknek a stressz csökkentésében, az érzelmek szabályozásában, valamint az egészséges és boldog élet elérésében.

Kutatásaik nagy része a szív és az agy kölcsönhatásait vizsgálta. A kutatók azt tanulmányozták, hogyan kommunikál egymással a szív és az agy, és ez hogyan befolyásolja a tudatunkat és azt, ahogyan érzékeljük a világunkat. Például, ha valaki nagyon pozitív érzelmeket tapasztal, mint a hála, a szeretetet vagy a megbecsülés, akkor a szív egy bizonyos üzenetet sugároz. Mivel a szív hozza létre a testben a legnagyobb elektromágneses mezőt, jelentős adatokkal szolgált a kutatók számára.

Kapcsolódó cikk: Mit mond számunkra a tudomány a szív intuitív intelligenciájáról

Az intézet nemrég új kutatásokat tett közzé, amelyek azt sugallják, hogy a napi idegrendszeri aktivitás nem csak a Nap és a geomágneses aktivitás változásaira reagál, hanem szinkronban van az időben változó mágneses mezőkkel, melyek kapcsolatban vannak a geomágneses és a Schumann-rezonanciákkal.

1952-ben W.O. Schuman német fizikus és professzor a müncheni Műszaki Egyetemen megpróbált választ találni arra a kérdésre, hogy maga a Föld rendelkezik-e frekvenciával - egyfajta lüktetéssel vagy sem. Ezen frekvenciának a létezéséről alkotott feltételezése abból a megértéséből származott, hogy amikor egy gömb egy másik gömb belsejében létezik, elektromos feszültség keletkezik. Mivel a pozitív töltésű ionoszféra belsejében a negatív töltésű Föld helyezkedik el, feszültségnek kell lennie a kettő között, ami a Földnek egy meghatározott frekvenciát ad. Feltevéseit követően egy sor számítással képes volt igazolni ezt a frekvenciát, amelyet a Föld szívverésének tartott. Ez a frekvencia 10 hertz volt.

1954-ben Schumann csatlakozott egy másik tudóshoz, Herbert Könighez, és megerősítette, hogy a Föld 7,83 Hz frekvenciát tart fenn. Ezt a felfedezést később számos tudós tesztelte és megerősítette. Azóta a Schumann-rezonancia egy elfogadott kifejezés a föld pulzusának vagy szívverésének leírására vagy mérésére.

Kapcsolódó cikk: A Föld mágneses mezejének rezonanciája megnégyszereződött az elmúlt napokban

"Ezen mély megállapítások nyomon követése és megerősítése érdekében egy nemzetközi tanulmányt készítettek, amelyben 104 résztvevő vett részt öt országban. Az előzetes eredmények megerősítették és kiterjesztették az első vizsgálat eredményeit, és azt jelzik, hogy az emberiség szívritmusa globális szinten szinkronizált. Nem csak egymással, hanem a Föld energetikai rendszerével is összhangban van." (1)


A tanulmányt az International Journal of Environmental Research and Public Health című tudományos folyóiratban publikálták, melynek eredményei összhangban vannak más tanulmányokkal, amelyek azt mutatják, hogy a Nap és a geomágneses aktivitás változása összefügg az emberi idegrendszer aktivitásának változásával. (2)

Kapcsolódó cikk: 8 módszer a Föld frekvenciáihoz történő kapcsolódásra és leföldelésére

Hosszú ideje ismert, hogy a Föld minden biológiai rendszere mindenféle láthatatlan mágneses mezőnek és mindenféle frekvencia tartománynak van kitéve, és hogy ezek a mezők kisebb vagy nagyobb mértékben hatással lehetnek minden sejtre és hálózatra. Számos élettani ritmus, ahogy arra a tanulmány rámutott, szinkronban van a Nap és a geomágneses aktivitással.

Amint a tanulmány rámutat:

"Az emberi szabályozó rendszereket úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a napi és szezonális éghajlati és geomágneses változásokhoz. A szoláris és geomagnetikus aktivitás, valamint a geomagnetikus viharok éles változásai azonban feszültségeket okozhatnak ezekben a szabályozási rendszerekben, ami megváltoztatja a melatonin/szerotonin egyensúlyt, a vérnyomást, az immunrendszert, a reproduktív, a szív- és a neurológiai folyamatokat. A zavart geomágneses tevékenység kapcsolatban áll a meglévő betegségek intenzitásának fokozódásával, a miokardiális infarktus és a halál jelentős emelkedésével, a véráramlás változásával, az aggregációval és a véralvadással, a megnövekedett vérnyomással, szívritmuszavarokkal és epilepsziás görcsökkel."

Ezen és még sok más eredmény volt az, amiért a HeartMath intézet elindította a Globális Koherencia Kezdeményezést (GCI). (3)

Mások azon dolgoznak, hogy azonosítsák, hogyan lehet érzékelni ezeket a mezőket.

Joseph Kirschvink geobiológus professzor nemrég publikált egy új tanulmányt a Nature Communications című folyóiratban, mely szerint az emberi retinában található egy fehérje, ami ha gyümölcslégybe kerül, azzal képessé válik a mágneses mezők érzékelésére. A kutatás azt állítja, hogy a fehérje mágneses érzékelőként szolgálhat, de nem ismert, hogy az emberek is ilyen módon használják-e.

A Globális Koherencia Kezdeményezés

A GCI egy nemzetközi együttműködési törekvés, hogy segítsék az emberiség szívének aktiválását és megkönnyítsék a globális tudatba való elmozdulást. Elsődleges célja, hogy részvételre hívja az embereket, hogy aktív módon járuljanak hozzá szívből jövő szeretettel, gondoskodással és együttérzéssel a bolygó energetikai mezejéhez. Célja az is, hogy tudományosan vizsgálja, hogy mindannyian energetikai kapcsolatban állunk egymással és a bolygónkkal, és hogy miképpen használhatjuk fel ezt az kapcsolatot arra, hogy növeljük személyes rezgésünket, hogy segítsük egy jobb világ létrejöttét.


A kutatók és tudósok hipotézisei az emögött álló folyamatokról a következők:

✔ A Föld mágneses mezői biológiailag releváns információk hordozói, amelyek összekapcsolják az összes élő rendszert.

✔ Mindenki hatással van erre a globális információs mezőre. A szívvel összhangban lévő szeretetet, elismerést, gondoskodást és együttérzést létrehozó nagyszámú ember egy koherensebb mező környezetet hozhat létre, amely mások számára is előnyös, és segít kiiktatni a bolygón jelenleg tapasztalható viszályt és következetlenséget.

✔ Van egy visszacsatolási hurok az emberi lények és a Föld energetikai/mágneses rendszerei között.

✔ A Föld mágneses mezőinek számos forrása van, amelyek mindannyiunkat érintenek. Ezek közül kettő az a geomágneses mező, amely a Föld magjából és a Föld és az ionoszféra között létező területekből származik. Ezek a mezők körülveszik az egész bolygót, és védőpajzsként működnek, amelyek gátolják a napsugárzás, a kozmikus sugarak és más időjárási viszonyok káros hatásait. E mezők nélkül a jég, ahogy ismerjük, nem létezhetne a Földön. Ezek a mezők bolygónk dinamikus ökoszisztémájához tartoznak.

✔ A Föld és az ionoszféra frekvenciákat generál, amelyek 0,01 Hz-től 300 Hz-ig terjednek, és amelyek egy része ugyanolyan frekvenciatartományban van, mint az agyunkban, a szív- és érrendszerben, valamint az autonóm idegrendszerben. Ez a tény az egyik módja annak, hogy megmagyarázzuk, hogyan befolyásolhatnak bennünket a Föld és a Nap mágneses mezőinek ingadozásai. A változások ezekben a mezőkben hatással vannak az agyi hullámainkra, szívritmusunkra, memóriánkra, atlétikai teljesítményünkre és általános egészségi állapotunkra is. A Föld mezőinek változásai, melyek a szélsőséges naptevékenység hatására jönnek létre, kapcsolatban állnak az emberiség legnagyobb művészeti alkotásaival, valamint néhány igen tragikus eseménnyel. Tudjuk, hogy ezek a mezők milyen hatással vannak ránk, de mi vajon milyen hatással vagyunk ezekre a mezőkre? Ez az igazi kérdés. A GCI tudósok úgy vélik, hogy mivel az agyhullám és a szívritmus frekvenciái átfedik a Föld mezőinek rezonanciáját, nemcsak a biológiailag releváns információk vevői vagyunk, hanem a globális mezőbe képesek vagyunk információkat táplálni, így visszacsatolási hurkot hozunk létre a Föld mágneses mezőivel:

"A kutatások azt mutatják, hogy az emberi érzelmek és a tudat kódolja az információkat a geomágneses mezőbe, és ez a kódolt információ globálisan megosztásra kerül. A Föld mágneses mezői vivőhullámként működnek az információk számára, amelyek befolyásolhatják az élő rendszereket és a kollektív tudatosságot."

Ez a kutatás, amely még ugyan gyerekcipőben jár, nagyszerű következményekkel jár. Még inkább erősíti azt a tényt, hogy attitűdjeink, érzéseink és szándékaik ténylegesen számítanak, és hogy ezek a tényezők a nem anyagi tudomány területén hatással lehetnek a Föld egész életére. A koherens, együttműködő szándék hatással lehet a globális eseményekre és javíthatja a Föld életminőségét. A szeretet, a hála és a megbecsülés gyakorlása, valamint önmagunk, mint egyének javítása, csupán néhány olyan lépés, amely bolygónk javára válhat. (4)

(1) - https://www.facebook.com/HeartMathInstitute/posts/10155527415593669
(2) - http://www.mdpi.com/1660-4601/14/7/770
(3) - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3833489/
(4) - http://www.collective-evolution.com/2017/07/22/synchronization-of-autonomic

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,229,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,319,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1330,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10906,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9704,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Kutatások az autonóm idegrendszer ritmusa és a geomágneses aktivitás közötti szinkronizált működést figyelték meg
Kutatások az autonóm idegrendszer ritmusa és a geomágneses aktivitás közötti szinkronizált működést figyelték meg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEoOKAhP4z3ZowSKLwNopHobSwYzX-_-jl62wcXkycVX6kXS6QOP1jnGu6kdwKnGDmP_gdVCA8cDlFBD8bvhYsSZwPyUhFLpoU-eD2Z3vY8N_8DfikHJywu8pWbxJ9tqKTYdag4eAUurrE/s1600/f%25C3%25B6ld+m%25C3%25A1gneses+mez%25C5%2591+schumann+frekvencia+rezonancia+sz%25C3%25ADv+agy+kapcsolat+k%25C3%25B6lcs%25C3%25B6nhat%25C3%25A1s+tudatoss%25C3%25A1g+spiritu%25C3%25A1lis+lelki+fejl%25C5%2591d%25C3%25A9s+video+film-dokumentumfilm-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEoOKAhP4z3ZowSKLwNopHobSwYzX-_-jl62wcXkycVX6kXS6QOP1jnGu6kdwKnGDmP_gdVCA8cDlFBD8bvhYsSZwPyUhFLpoU-eD2Z3vY8N_8DfikHJywu8pWbxJ9tqKTYdag4eAUurrE/s72-c/f%25C3%25B6ld+m%25C3%25A1gneses+mez%25C5%2591+schumann+frekvencia+rezonancia+sz%25C3%25ADv+agy+kapcsolat+k%25C3%25B6lcs%25C3%25B6nhat%25C3%25A1s+tudatoss%25C3%25A1g+spiritu%25C3%25A1lis+lelki+fejl%25C5%2591d%25C3%25A9s+video+film-dokumentumfilm-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/08/kutatasok-az-autonom-idegrendszer.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/08/kutatasok-az-autonom-idegrendszer.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy