Idegen földönkívüli EMF technológiával az emberi elme ellen - Milyen messzire nyúlnak a szálak?

A hivatalos hangos tagadások ellenére ma már tudjuk, hogy az elektromágneses frekvenciák (EMF) képesek bejutni az agyhullámokba, elektrom...


A hivatalos hangos tagadások ellenére ma már tudjuk, hogy az elektromágneses frekvenciák (EMF) képesek bejutni az agyhullámokba, elektromos vezetési rendellenességek kialakulását okozni a szívműködésben, alvászavarokat, migrénes és rákos megbetegedéseket előidézni anélkül, hogy felmelegítenék a szöveteket.

Az amerikai kormány hivatalos álláspontja sok éven át az volt, hogy az elektromágneses frekvenciák (EMF) csak akkor lehetnek károsak, ha felmelegítik a szöveteket.

Erről mostanra számos tudományos vizsgálatban kimutatták, hogy nem igaz, és az EMF valójában képes megzavarni az agyi hullámokat és az elektromos vezetőképességet a szívben anélkül, hogy bármilyen szövetet felmelegítene.

Előző cikkekben már szó volt egy kifinomult globalista programról, hogy pszichológiailag elnyomják az embereket mobiltelefonokkal és mobiltelefon tornyokkal, Wi-Fi-vel, piszkos villamos energiával és egyéb EMF-ekkel, beleértve a földi állomásokkal és a műholdakkal történő egyéni célzást. Ugyanakkor történtek olyan ellenintézkedések is, amelyeket jelenleg a hatások enyhítésére használnak.

Az EMF fegyverként való használata okos mérőkön keresztül az intelligens hálózatban

Az intelligens mérők használata ma már egyre köztudottabban egy kifinomult kém berendezés. Az Egyesült Államokban élő állampolgárok kezdenek szervezkedni, hogy tiltakozzanak ellenük. De még ennél is több írható ezen kifinomult kém eszközök számlájára.

Számos állítás van arról, hogy tüzet okoznak (nem UL minősítésűek, és egyesek azt állítják, hogy technikai szempontból illegálisak otthoni használatra az állami tűzvédelmi előírások szerint).

Számos beszámoló jelent meg, miszerint súlyos és maradandó egészségügyi problémákat okoznak, mint például a migrénes fejfájás, az álmatlanság, az idegesség és számos olyan furcsa egészségügyi probléma, amely hirtelen egyre nagyobb számban fordul elő, ami korábban nem jelent meg ilyen gyakran. Egyesek azt állítják, hogy különféle rákos megbetegedéseket okoznak.

És bár ezen állításokat a legtöbbször olyan lakástulajdonosok fogalmazzák meg, akiknél okos mérő lett telepítve, néhány ilyen állítást a világ különböző országaiban jól képzett tudósok támasztottak alá.

És vannak új, szakértők által felülvizsgált kutatások, amelyek azt mutatják, hogy az intelligens mérők által kibocsátott EMF szintek, melyeknek a lakástulajdonosok ki vannak téve elég erősek ahhoz, hogy súlyos egészségügyi problémákat okozzanak azok számára, akiknél telepítették vagy akik közel tartózkodnak egy okos mérőhöz.

Elképzelhető, hogy az intelligens mérők újabb csendes gyilkosok, melyekkel le akarják nyugtatni a lakosságot, és azért alkalmazzák őket, hogy az emberek megbetegedjenek és idő előtt meghaljanak?

Erről szól az alábbi "Szerezd vissza a hatalmad" című 2013-as díjnyertes dokumentumfilm.


Az okos mérő program végrehajtásának mélyebb elemzése azt sugallja, hogy óriási politikai hatalom van mögötte.

Az Intelligens Hálózat mögött meghúzódó erős politikai hatalom minden olyan lakástulajdonos számára nyilvánvalóvá válik, aki megpróbálja megszerezni az intelligens mérőt, miután telepítve lett. Ezeket az okos mérőket rendszerint az ügyfél / lakástulajdonos beleegyezése nélkül telepítik; és mindig a "tájékozott egyetértésük" nélkül, amelyet az orvostechnikai eszközökre vonatkozó esetjog előír.

És most már vannak olyan bizonyítékok, amelyek azt sugallják, hogy az intelligens mérők valójában működőképes, nem jóváhagyott orvostechnikai eszközökként működnek anélkül, hogy a nyilvánosságot komolyan tájékoztatták volna a lényeges kockázatokról.

Ezen kívül úgy tűnik, hogy nagyon mély, sötét titkok vannak itt, mert "nemzetbiztonsági irányelvek" húzódnak meg a "Intelligens Hálózat" program igazi célja mögött.

Úgy tűnik, hogy a Intelligens Hálózat rendszere kiemelt fontosságú és egy "nemzetbiztonsági" rendszer.

Az Intelligens Hálózat program telepítésében részt vevő magas rangú tisztviselők súlyos félelmet mutatnak, amikor a rendszer közbiztonsági szempontjainak magyarázatára kényszerülnek. Úgy tűnik, hogy ezt egy nagyon erős, hírszerzéssel kapcsolatos csoport vezeti, amely valakitől kapja az utasításokat. A kérdés az, hogy kitől vagy mitől?

A bennfentesek anekdotikus, nem megalapozott jelentései szerint néhány ilyen tisztviselő úgy érzi, hogy életük veszélybe kerül, ha nyilvánosságra hozzák az ismereteiket és személyes aggodalmaikat. Nyilvánvaló, hogy egyeseket valóban súlyosan megfenyegettek arra az esetre, ha nyilvánosságra hozzák, amit titokban elmondtak nekik. Egyeseket állítólag életveszélyesen megfenyegettek amerikai hírszerzési ügynökök.

Néhány tisztviselőnek alá kellett írnia egy hallgatási / titoktartási megállapodást, és azt mondták, hogy az Intelligens Hálózati rendszer egy csúcs titkos, kifinomult hírszerzési eszköz, amely a nukleáris és egyéb terrorizmussal és szervezett bűnözéssel kapcsolatos események megelőzéséhez szükséges.

Ez igaz, de több dolog is van, amit nem hoznak nyilvánosságra, például, hogy a rendszer képes olyan kifinomult fegyverként működni, amely "nem érinti közvetlenül az áldozatot".

Mostanra új bizonyítékok kerültek elő, hogy az intelligens mérők (és az Intelligens Hálózat) megvalósítása valójában egy kifinomult háborús fegyver, amikor valaki teljes körűen megvizsgálja a lehetőségeit.

Véleményem szerint az intelligens mérők által alkalmazott technológiai kifinomultság alapja egy kifinomult idegen földönkívüli technológia, amely csereprogramokon keresztül valósult meg.

Vajon milyen mértékben érintett az Egyesült Államok kormánya az idegen technológiákban, és mennyit szereztek illetve fejtettek vissza mérnökileg ezekből a fejlett technikákból?

Biztosak vagyunk abban, hogy az Egyesült Államok Titkos Árnyékkormánya számos idegen földönkívüli járművön dolgozott, amit mérnökileg visszafejtett. Azt is tudjuk biztosan, hogy halott idegen testeket szereztek meg; legalább egy élő földönkívülit megmentettek és fogságban tartottak; és az amerikai kormány titokban csereprogramokat folytat az idegen földönkívüliekkel kötött szerződések alapján.


Ezen idegen földönkívüli csereprogramokban az idegenek szuper fejlett technológiákat adtak emberi alanyokért és biológiai mintákért cserébe. Az egyik programban, különösen a Dulce föld alatti katonai bázison, egy bizonyos amerikai légierő katonai vállalkozó az idegen földönkívüliekkel közösen emberi hibridek létrehozásában és az emberi lélek szintetizálásában működött együtt, valamint a legmagasabb rangú tisztviselők és csúcs politikusok klón másolatainak kifejlesztésében. Hallottam egy állítást, hogy a törvényes és illegális tömeges bevándorlás segítségével fedezik ezeket a hibrideket és néhány emberi kinézetű idegen földönkívülit, hogy bejussanak a társadalomba.

Vajon mennyire előrehaladott az idegen földönkívüli technológia bevezetése a titkos háborús űrprogramba, és lehet, hogy az Intelligens Hálózati rendszer ezt a technológiát használja?

Ha az anekdotikus bennfentes beszámolók pontosak, a hibridizáció és a klónozás egy pontig sikeres volt. Azonban, ha a jelentések igazak, akkor az emberi lélek szintetizálására irányuló kísérletek sikertelenek és kudarcra vannak ítélve. Ugyanúgy azon kísérletek, hogy valakinek az "elméjét" áthelyezzék egy olyan klónba, amelyet úgy hoztak létre a saját DNS-ükből, hogy ugyanúgy nézzenek ki. A klónok rövid életűek és gyakran furcsa neurológiai hibákkal rendelkeznek.

Vannak, akik azt állították, hogy a hibridizáció lélek nélküli pszichopatákat eredményezett, de ezt nem támasztották alá.

Jelenleg megalapozatlan jelentések vannak, amelyeket valósnak vélek, hogy az összes titoktartás hivatalosan megszűnt az új kvantumalapú, D-hullámú interdimenzionális kém rendszerekkel kapcsolatban. Ezeknél a műholdon alapuló rendszereknél a számítógépes áramkör be- és kikapcsolása nem biztonságos a kvantum hozzáférés szempontjából. A D-hullámokat úgy tervezték, hogy átmennek egy olyan dimenzióba, ahol a távolság és az idő különbözik attól, amit általában tapasztalunk.

Minden kiszivárogtatásból nyilvánvalónak tűnik, hogy minden titok véget ér, és bármi, amiről írtak vagy beszéltek, mostantól elérhető a különböző legnagyobb és legfejlettebb hírszerző ügynökségek számára.

Mindenesetre nem indokolatlan feltenni a kérdést, hogy a Titkos Árnyékkormány tisztviselői, akik a titkos háborús űrprogramot működtetik, maguk is komolyan az idegen földönkívüliek agykontrollja alatt álltak, akikkel együtt dolgoztak?

Következtetések és következmények

Az Intelligens Hálózat már bevetésre került, és úgy tűnik, hogy egy nagyon fejlett, kifinomult EMF fegyverrendszer, mely mögött mély titok és erős politikai hatalom húzódik.

Vajon a vezető tisztviselők ezen kis csoportja ezt az Intelligens Hálózati rendszert egy gonosz idegen földönkívüli csoport hatására erőlteti ránk, amely megpróbálja átvenni a hatalmat a Földön, hogy megszabadulhassanak az emberi fajtól és benépesítsék azt saját teremtményeikkel? Vagy ez a baljós rendszer csupán a jelenlegi globális és soha véget nem érő adósság és háború eredménye?

Számos olyan bennfentes állítás látott napvilágot, hogy az amerikai politikai rendszerben jelenleg zajló konfliktusok valójában egy gyilkos háború részét képezik; egy komoly konfliktus a titkos árnyékkormány egyik igen erős, újonnan megjelenő nemzetközi nem-globalista frakciója és a globalisták (más néven a babiloni rendszer vagy a Vatikán / City of London / DC globalista Új Világrend bankrendszer) régi gárdája között.

Az már elég jól megállapítható, hogy a babiloni adós világbank rendszer egy okkult rendszer, melynek célja a kormányzat tisztviselők és megválasztott politikusok irányítása nagy pénzek, sátánizmus, zsarolás stb. segítségével, hogy bizonyos mértékig engedelmességre bírják őket. Most már nyilvánvaló, hogy ezt a rendszert darabról darabra szétszedik, és ezt a feladatot a legmagasabb helyről kapták, hogy a régit újra cseréljék.

Preston James
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,658,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1197,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10859,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9659,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,367,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Idegen földönkívüli EMF technológiával az emberi elme ellen - Milyen messzire nyúlnak a szálak?
Idegen földönkívüli EMF technológiával az emberi elme ellen - Milyen messzire nyúlnak a szálak?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjP7GY5X4BHlfRfUfXxvfsla_s3BpLsdHf_zVexxDB3X9goFsMqo5DRW2-_cXGfsIv563EwIGM0n6XCEljXI51bhta4HaCv3bnBWwYSzRDssNo57oxYi0pcM4Jjbf8E2QSrww29q0yy7X9v/s1600/okos+m%25C3%25A9r%25C5%2591+intelligens+h%25C3%25A1l%25C3%25B3zat+emf+hull%25C3%25A1m+agyhull%25C3%25A1m+sz%25C3%25ADv+elektromos+jel+r%25C3%25A1k+betegs%25C3%25A9g+migr%25C3%25A9n+fejf%25C3%25A1j%25C3%25A1s+film+video+dokumentumfilm+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+technol%25C3%25B3gia+k%25C3%25A9mked%25C3%25A9s-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjP7GY5X4BHlfRfUfXxvfsla_s3BpLsdHf_zVexxDB3X9goFsMqo5DRW2-_cXGfsIv563EwIGM0n6XCEljXI51bhta4HaCv3bnBWwYSzRDssNo57oxYi0pcM4Jjbf8E2QSrww29q0yy7X9v/s72-c/okos+m%25C3%25A9r%25C5%2591+intelligens+h%25C3%25A1l%25C3%25B3zat+emf+hull%25C3%25A1m+agyhull%25C3%25A1m+sz%25C3%25ADv+elektromos+jel+r%25C3%25A1k+betegs%25C3%25A9g+migr%25C3%25A9n+fejf%25C3%25A1j%25C3%25A1s+film+video+dokumentumfilm+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+technol%25C3%25B3gia+k%25C3%25A9mked%25C3%25A9s-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/08/idegen-foldonkivuli-emf-technologiaval.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/08/idegen-foldonkivuli-emf-technologiaval.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy