7 küzdelmes dolog, amit csak a rendkívül intelligens emberek érthetnek (és hogyan lehet őket legyőzni)

Okosnak lenni hatalmas előny, de nem mindig könnyű. Íme hét olyan probléma, melyekkel a rendkívül intelligens emberek gyakran szembesülne...


Okosnak lenni hatalmas előny, de nem mindig könnyű. Íme hét olyan probléma, melyekkel a rendkívül intelligens emberek gyakran szembesülnek, és néhány módszer ezek leküzdésére.

A rendkívül intelligens emberek nagyobb nyomás alatt lehetnek a siker érdekében

Azok az emberek, akik tanulmányaikban mindig jól teljesítenek, nagy nyomásnak lehetnek kitéve, hogy nagyobb sikereket érjenek el. A szülők, barátok, tanárok és társaik elvárásai magasak lehetnek, és ez okozhatja a kudarctól való félelmet. Ez a félelem lehet oka annak, hogy az intelligens emberek elvesztik a motivációt és feladják céljaikat.

Ennek legyőzése érdekében fontos, hogy az ilyen embernek kiegyensúlyozott legyen az élete. Senkinek sem szól az élete pusztán a tanulmányi sikerekről, és megtalálni a módját, hogy másképp értékelje magát, segít magabiztosnak és motiváltnak maradni. Az eredmény helyett a munka szeretetére való összpontosítás szintén segíthet megőrizni egyfajta perspektívát, ha a dolgok nem a terv szerint alakulnak. Ezen felül az intelligens embernek szüksége lehet olyan készségek fejlesztésére, mint a kommunikáció és a másokkal való kapcsolatteremtés ugyanúgy, ahogy másoknak a matematikát kell gyakorolni.

A rendkívül intelligens emberek nehezebben találnak barátokat

Az okos emberek gyakran keresnek kapcsolatot olyan személyekkel, akik esetében látják, hogy hasonló intelligenciával rendelkeznek. A rendkívül intelligens emberek úgy ítélhetik meg, hogy azokkal, akik kevésbé intelligensek, nem érdemes kapcsolatokat kiépíteniük. Ez azonban elszigetelődéshez és magányhoz vezethet.

Ennek leküzdésére érdemes olyan emberi értékeket figyelembe venni, melyek mások, mint az intelligencia. Mindenki másfajta intelligenciával és készségekkel rendelkezik, amelyek értékesek lehetnek. Egy barát jó közösségi készségekkel segíthet az idő jó eltöltésében, és javíthatja a kapcsolatokat, míg az olyan, aki gyakorlati készségekkel rendelkezik, megfelelő partner lehet olyan feladatok során, mint például az autószerelés vagy a csináld magad tevékenységek. Az eltérő képességekkel rendelkező emberek megbecsülése kiegyensúlyozottabb és hasznosabb élethez vezethet.

A nagyon intelligens emberek maximalisták lehetnek

Mivel az okos emberek nagyon jók a dolgok elemzésében, gyorsan megtalálják a hibákat és problémákat. Emiatt gyakran érzik úgy, hogy nem elég jó amit csinálnak, mert nem tökéletes. Ez a fajta maximalizmus túlhajszoltsághoz, boldogtalansághoz és alacsony önbecsüléshez vezethet.

Ezen probléma kezelése érdekében fontos, hogy reálisan mérje fel valaki, hogy mennyi munkát és időt szán egy adott feladatra. Az intelligens embereknek meg kell tanulniuk felismerni, hogy mikor "elég jó" az adott cél érdekében végzett munka ahelyett, hogy tökéletes legyen. A probléma kezelése során segít, ha végiggondolja az ember, hogy mi szükséges a végeredményhez, ily módon könnyebb megítélni, hogy az eredmény mikor "elég jó".

A rendkívül intelligens emberek elemzési bénulásban szenvedhetnek

Az okos emberek nehezen hozhatnak döntéseket, mert szeretik elemezni az információkat és kidolgozni a lehető legjobb megoldást. Mai bonyolult világunkban azonban a "legjobb" megoldás nem mindig lehetséges. Ez frusztráltságot és döntésképtelenséget okozhat a rendkívül intelligens emberek esetében.

Ennek kezelésében segíthet, ha emlékezteti valaki magát, hogy gyakran nem csak egyetlen helyes válasz létezik. Ha az intelligens emberek arra összpontosítanak, hogy az "adott információ alapján a legjobb döntést" hozzák meg, ez segíthet megtörni a bénulást. Ennek meglehet az az előnye, hogy az elkövetett hibákra úgy tekintsen valaki, mint tanulási tapasztalatra, amely növekedéshez és jobb eredményekhez vezethet a jövőben.


A nagyon intelligens emberek nehezebben alakíthatnak ki kapcsolatokat

Az okos emberek hajlamosak túl sokat elemezni a dolgokat, amitől talán túl kritikussá válnak. Emellett gyorsan észreveszik a problémákat, amitől negatívnak tűnhetnek. A rendkívül intelligens emberek azt is gondolhatják, hogy csak egy helyes út létezik, ahogy a dolgokat csinálhatják. Ezek a tulajdonságok gyakran okozhatnak konfliktust, ami sokszor nem kedvez a tartalmas kapcsolatok fejlődésének. Mivel a nagyon intelligens emberek mindenben megláthatják a negatív dolgokat, ezért gyanakvóvá válhatnak és attól félhetnek, hogy mások becsapják őket. Ennek eredményeként nehezen értékelnek másokat és bíznak meg emberekben, ezért a végén egyedül találhatják magukat.

Ennek leküzdése érdekében fontos, hogy mindenféle feltételezés nélkül nyitottak maradjanak mások ötleteire, ami a legjobb mindenki számára. Megpróbálni keresni és értékelni más emberek jó oldalát, szintén segít a pozitív és egészséges kapcsolatok kialakításában. A kommunikáció minden kapcsolatban elengedhetetlen annak érdekében, hogy mindkét fél úgy érezze, hogy elfogadják és megbecsülik, és bár ehhez szükséges némi erőfeszítés, a szeretet és a társaság miatt megéri.

A rendkívül intelligens emberek nehezebben lehetnek boldogok

Mivel az okok közül már többet megvitattunk, mint a kapcsolatok kialakításának nehézsége és a maximalizmus, az intelligens emberek ezek miatt nehezebben lehetnek boldogok. Ezért esetükben az elszigeteltség és a depresszió igazi problémává válhat.

Ennek legyőzése érdekében fontos, hogy ne rejtőzzenek el a problémák elől olyan "biztonságos" magatartás formákban, mint hogy túl sok időt töltenek számítógépes játékokkal, vagy kerülik az emberek társaságát. Az emberek társas lények, még azok is, akik a legmagasabb intelligenciával rendelkeznek, így az erőfeszítés, hogy részei legyenek egy csoportnak vagy közösségnek, a boldogság egy magasabb szintjéhez vezetnek. Egyben segít felismerni, hogy az életben nem arról szól minden, hogy eredményeket kell elérni. Ha időt szánnak valamire csak a puszta öröm kedvéért, az növelheti boldogságuk szintjét, fokozhatja a pozitív érzelmeket, és végül sokkal valószínűbbé teszi a sikert.

Mindenki észreveszi egy okos ember hibáit

Az emberek minden apró hibát észrevesznek, amit egy intelligens ember vét. Ez nehéz egy okos ember számára, mert növeli a kudarctól való félelmet, és maximalizmushoz vezet. A rendkívül intelligens emberek gyakran alapozzák önbecsülésüket a saját intelligenciájukra, ezért az elkövetett hibák súlyosan érintik őket.

Ennek leküzdése során fontos arra emlékezni, hogy amikor valaki rámutat egy elkövetett hibára, az sokkal inkább róla szól. Ők akár féltékenyek is lehetnek mások intelligenciájára, és attól, hogy észreveszik ezeket a hibákat, jobban érzik magukat. Ilyen esetben a legjobb dolog az, ha az intelligens emberek beismerik a hibájukat és például azt mondják, hogy "mindenki követhet el hibákat", vagy "én is csak ember vagyok". Ha ezt teszik, az emberek nem fognak tovább bajlódni a kritizálásukkal.

Ha valaki okos, annak ugyanúgy megvannak a maga előnyei és hátrányai, mint bármely más tulajdonságnak. A boldog és sikeres intelligens ember titka, hogy az erősségeire épít és megtanulja legyőzni a gyengeségeit. Az intelligencia nem minden; egy jól kialakult személyiséghez szükség van más készségekre is, mint a megértés és empátia, valamint a jó kommunikációs készség. Az esetleges hiányosságokon és hibákon dolgozva az okos emberek a lehetséges legjobb módon használhatják intelligenciájukat.

Kapcsolódó cikkek: https://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/intelligencia


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: 7 küzdelmes dolog, amit csak a rendkívül intelligens emberek érthetnek (és hogyan lehet őket legyőzni)
7 küzdelmes dolog, amit csak a rendkívül intelligens emberek érthetnek (és hogyan lehet őket legyőzni)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhhrJrQO2wpiDH3iYrnvtuTZt4QWcN0zdYqexQ-Z6H6j7ZF8F0ZxmBOrs-WATcTATpLm62IYJaqGEngRYb90ZMMgU2nSahfRM6vyJi6jPOQXWUgp3DTcpiDD6OVpkn0VE9bym7Jr-ythoc/s1600/intelligencia+elemz%25C3%25A9s+%25C3%25B6nismeret+hiba+f%25C3%25A9lelem+lelki+fejl%25C5%2591d%25C3%25A9s+spiritu%25C3%25A1lis+video+k%25C3%25B6nyv+t%25C3%25B6k%25C3%25A9letess%25C3%25A9g+kapcsolat-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpeg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhhrJrQO2wpiDH3iYrnvtuTZt4QWcN0zdYqexQ-Z6H6j7ZF8F0ZxmBOrs-WATcTATpLm62IYJaqGEngRYb90ZMMgU2nSahfRM6vyJi6jPOQXWUgp3DTcpiDD6OVpkn0VE9bym7Jr-ythoc/s72-c/intelligencia+elemz%25C3%25A9s+%25C3%25B6nismeret+hiba+f%25C3%25A9lelem+lelki+fejl%25C5%2591d%25C3%25A9s+spiritu%25C3%25A1lis+video+k%25C3%25B6nyv+t%25C3%25B6k%25C3%25A9letess%25C3%25A9g+kapcsolat-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpeg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/09/7-kuzdelmes-dolog-amit-csak-rendkivul.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/09/7-kuzdelmes-dolog-amit-csak-rendkivul.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy