Az orosz főnix - Remény vagy illúzió - Egy exopolitikai perspektíva

Vlagyimir Putyin alatt Oroszország figyelemre méltó növekedésnek lehetett szemtanúja, miközben első osztályú katonai hatalommá válva képes...

Vlagyimir Putyin alatt Oroszország figyelemre méltó növekedésnek lehetett szemtanúja, miközben első osztályú katonai hatalommá válva képes kihívást jelenteni az USA hegemóniája számára szerte a világon. Még fontosabb, hogy Oroszország az egyik legfontosabb eleme egy globális szövetségnek (BRICS), amely szintén kihívást jelent az Új Világrend terveire nézve, melyet a banki elit agyalt ki, hogy létrehozzanak egy "láthatatlan kormányt".

Oroszország ezen főnixszerű újjáéledése vezetett azon versengő narratívákhoz, hogy ez vajon egy remény egy jobb planetáris jövő számára, vagy épp ellenkezőleg, egy illuzórikus ellenkezés az amerikai egyeduralommal szemben egy kieszelt hatalmi dialektika részeként, melyet a láthatatlan kormány irányít. Ez egymással versengő táborokat eredményezett, akik vagy védelmezik az orosz politikát globális szinten, vagy kritizálják őket, hogy alig többek, mint a láthatatlan kormány irányított ellenzékei.

Dr. Moti Nissani egy nagyon jól átgondolt cikket írt "Az orosz főnix: Remény vagy illúzió?" címmel. A 2016. február 3-án megjelent írásában Nissani Oroszország kétértelmű megközelítéseit vizsgálja polgárainak segítésével, a globális adósrabszolgasággal, a tömegmédiával, környezettel stb. kapcsolatban. (1)

Amit azonban Nissani nem tesz meg, hogy megvizsgálja az exopolitikai elemeket a láthatatlan kormány mögött. Az exopolitika röviden a földönkívüli életet és annak politikai következményeit tanulmányozza. Ha földönkívüliek titokban befolyásolják a kormányokat, ahogy azt sok kutató és informátor állítja, akkor az Oroszország láthatatlan kormánnyal szembeni ellenállásáról szóló tanulmányoknak vizsgálniuk kellene ezt a lehetőséget is.

Nissani egy anekdotával kezdi a cikket, egy Oroszországgal kapcsolatban kialakult széles körű felfogással, melyet sok ember és elemző vall a világon:

"Amikor meglátogattam egy fodrászatot Bejrútban vagy Ammanban, és kérdezték 'honnan jöttél?' (Régebben ez egy fájdalmasan zavaros és bonyolult megválaszolandó kérdés volt), most egyszerűen csak azt válaszolom: 'Oroszországból', és az emberek jönnek és megölelnek és azt mondják, hogy 'Köszönjük'.

Nem azért, mert Oroszország tökéletes. Nem tökéletes, ahogy egyetlen ország sem az vagy lehet az a Földön. Ez azért van, mert ismét ellenáll a Birodalomnak, és ez a Birodalom annyi szörnyűséget, megaláztatást hozott oly sok ember számára; több milliárd embernek a világon... és számukra, igen sokak számára közülük bárki, aki szembeszáll a Birodalommal, egy hős. Ezt hallottam mostanában első kézből az emberektől Eritreában, Kínában, Oroszországban, Palesztinában, Ecuadorban, Kubában, Venezuelában és Dél-Afrikában, hogy csak néhány helyet említsünk."

Nissani összeveti ezt az Oroszországról kialakult pozitív narratívát egy másikkal, az Új Világrend "irányított ellenzékéről", amely lényegében egy illuzórikus vagy hamis választást kínál. Brandon Smith szerzőt idézi, aki a Demokrata és Republikánus pártok közötti hamis választásról ír az Egyesült Államokban, és hogy ez egyformán vonatkozik a világ arénájára:

"Ami igazán zavar, hogy mennyire éberek lehetünk és tisztában vagyunk a hamis bal/jobb paradigmával, miközben meglepő módon naivak és rövidlátóak, amikor a hamis Kelet/Nyugat paradigmáról van szó. Nincsenek 'oldalak' a modern konfliktusokban, csak meghatalmazottak harcolnak egy globális sakktáblán ugyanazon elitista érdekektől vezérelve... A háború célja, hogy erőteljesen megváltoztassák a civilizáció 'tehetetlenségét,' és így erőszakkal változtassanak a civilizáció irányán oly módon, melyből a konfliktusok kitervelői húznak hasznot..." (2)

http
Az orosz politikát megvizsgálva, amely táptalajt nyújthat bármelyik narratíva számára, Nissani kiutat kínál Oroszország helyes megközelítésének és kétértelmű politikájának dilemmájából.

Meghatározza Oroszország bátortalanságát és óvatosságát, amely kihívást jelent a "láthatatlan kormány" számára, amely irányítja az Egyesült Államokat és a világot. 11 magyarázatot kínál erre a bátortalanságra, amelyek közül a második tűnik a legmeggyőzőbbnek:

"2. A második, meggyőző magyarázatot a rejtélyes orosz félénkségre ismét a Saker kínálja:

'Biztos vagyok benne, hogy Putyin teljesen belátja, hogy legalábbis potenciálisan az ő ellenálló, függetlenedő és felszabadító politikája egy interkontinentális nukleáris háborúhoz vezethet, és hogy Oroszország jelenleg még gyengébb, mint az Anglo-cionista Birodalom. Csakúgy, mint Sztolipin idejében, Oroszországnak nagy szüksége van még néhány év békére, hogy fejlessze magát és teljesen felálljon.'" (3)

Ez vezeti Nissanit írásának két kérdéssel való befejezéséhez, hogy hogyan kell válaszolni Oroszországnak:

"Az első kérdés: Kellene nekünk - emberbarátoknak vagy forradalmároknak - szimpatizálnunk Oroszországgal a láthatatlan kormánnyal folytatott jelenlegi lagymatag küzdelmében?

A második kérdés: Nem kellene szűkös forrásainkat kizárólag a saját forradalmi programjainkra szánni, vagy át kellene irányítanunk néhány forrást Oroszország kétes küzdelmére, hogy felépítsünk egy alternatívát a láthatatlan kormánnyal szemben?"

Végül következtetésre jut azon kérdésre adott végleges válaszában, hogy Oroszország a reményt vagy az illúziót jelenti-e az egész emberiség számára:

"Összefoglalva a saját értékelésemet. A haladóknak és forradalmároknak a Föld valamennyi nemzetében szimpatizálni kellene az orosz kormány bankárok ellen folytatott harcával. Nem várható azonban reálisan, hogy a kormányok elvégzik számukra ezt a munkát. Amikor elérkezik a túlélésért, a szabadságért, a békéért és az igazságosságért folyó döntő harc, magukra maradnak."

Nissani cikke lenyűgöző Oroszországnak a láthatatlan kormánnyal szembeni felemás ellenállásának kérdésével kapcsolatban. Van azonban egy kirívó hiányosság, ami kritikus fontosságú, hogy megértsük Putyin és Oroszország látszólagos bátortalanságát.

Ha a "láthatatlan kormány" csupán az elit banki családok embereit foglalja magában, ahogy Nissani és a legtöbb kortárs geopolitikai kutató feltételezi, akkor az orosz bátortalanság valóban egy rejtély, amely a legjobb esetben egy egyszerű túlélési stratégia, hogy időt nyerjen ahhoz, hogy szembe tudjon szállni a nemzetközi banki elittel, vagy a legrosszabb esetben egy globális szinten kialakított "irányított ellenzék", hogy egy illuzórikus választást kínáljanak az emberiség számára.

Ha azonban a "láthatatlan kormány" olyan személyeket foglal magában, akik genetikailag sokkal inkább földönkívüliek, mint emberek, és egy részük talán több száz, ha nem több ezer évig képes élni, akkor Putyin bátortalansága sokkal érthetőbbé válik.

Ez az a helyzet, ahol olyan klasszikus könyvek, mint William Bramley "The Gods of Eden" (1993), és Jim Marrs "Rule by Secrecy" (2001) című műve segítségünkre lehet Putyin és Oroszország megértésében. Mindkét könyv olyan földönkívülieket ábrázol, akik már az ókorban is beavatkoztak az emberek ügyeibe, és közvetlenül részt vettek az emberi társadalmak irányításában hibrid uralkodók segítségével, amellyel fenntartották a földönkívüli befolyású vérvonalat. (4)(5)

Bramley és Marrs radikális téziseit közvetlenül támogatja például Manethón ókori egyiptomi történész, aki az Istenek (földönkívüliek) és félistenek (ember-földönkívüli hibridek) uralkodásáról írt, mielőtt a 30 emberi dinasztia elkezdődött időszámításunk előtt 3100 körül az ókori Egyiptomban. (6)

Manethón az istenek és félistenek rendkívül hosszú életére hivatkozott, akik először uralkodtak nyíltan az emberi társadalmak felett, mielőtt átruházták volna az irányítói felelősséget az emberi elitnek. Ez szülte a királyok isteni jogának koncepcióját, akik akár a közvetlen vérvonalon és/vagy földönkívüli jóváhagyáson keresztül állíthatták, hogy a koronájuk isten által szentesített.


Manethón írásai tehát az első történelmi utalások erre a "láthatatlan kormányra." Tagjaik között tehát földönkívüliek és hibridjeik találhatók, akik a színfalak mögül irányítják az emberi vezetőket, és ezt már több mint 5000 éve teszik!

Ez elvezet minket a modern korba és azon helyzethez, melynek részei a földönkívüliek és a láthatatlan kormány. William Tompkins nyugalmazott repülőgépipari mérnök felfedte, hogy a 2. Világháború alatt egy titkos haditengerészeti műveletben szolgált, amely 29 kémet alkalmazott a nácik által megszállt Európában. A haditengerészeti kémek nem csupán a számos fejlett náci repülőgépipari program mögötti titkokra jöttek rá, hanem arra is, hogy a nácik megállapodást kötöttek egy hüllő földönkívüli fajjal, az úgynevezett drakonidákkal.

A náci-drakonida szövetség bázisok létrehozásához vezetett az Antarktiszon 1939-ben, és a Magasugrás Művelet 1947-es sikertelen expedícióját követően a megállapodást kiterjesztették az amerikai katonai-ipari komplexumra is. Ez végül több titkos űrprogram kifejlesztését eredményezte, melyeket a "Bennfentesek felfedik a titkos űrprogramokat és a földönkívüli szövetségeket" című könyv részletesen tárgyal.

Kapcsolódó cikkek: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/titkos%20űrprogram

A könyvben Tompkins és más bennfentesek is leírták, hogy a Szovjetunió kimaradt a körből, amikor a fejlett repülőgép technológia megszerzéséről volt szó a nácik és hüllők közötti titkos megállapodások révén. A láthatatlan kormány lényegében az Egyesült Államokat és NATO szövetségeseit választotta, mint fő mechanizmust az Új Világrend létrehozására, ami lényegében egy titkos Negyedik Birodalom.

Következésképpen a Szovjetunió és a Varsói Szerződés szövetségesei közvetlenül szembenálltak a Negyedik Birodalom/láthatatlan kormány napirendjével, amely végül győzedelmeskedett és a Szovjetunió összeomlását eredményezte.

Oroszország főnixszerű újbóli megjelenése ismét azt eredményezte, hogy az orosz emberek egyre erősebb ellenfelei a láthatatlan kormány és számos globális csápja számára, melyeket olyan intézmények példáznak, mint NATO, az Európai Unió, Bilderberg-csoport, a Világbank, a Nemzetközi Valutaalap stb.

Ugyanakkor Oroszország elvesztette korábbi kelet-európai szövetségeseit, és a NATO már elérte a határait azzal fenyegetve, hogy olyan volt szovjet tagköztársaságokkal bővül tovább, mint Grúzia és Ukrajna. Ez a politika Oroszországtól egy sokkal óvatosabb megközelítést igényel, mint amikor az egykori Szovjetunió szemben állt a NATO/Negyedik Birodalom/láthatatlan kormány napirendjével.

Oroszország lassan nemzetek egy új szövetségét, a BRICS-et építette fel annak érdekében, hogy ellenálljon az Új Világrend napirendjének a gazdasági szférában. Ugyanakkor a láthatatlan kormány a számos csápján és földönkívüli elemén keresztül egy erős ellenfél, ami nagyon veszélyes. Cikkében Nissani utal egy fenyegető nukleáris armageddonra, ha Oroszország közvetlenül tenne lépéseket, hogy leleplezze és/vagy támadja a láthatatlan kormányt.

A termonukleáris fegyverek mellett vannak még veszélyesebb "torziós mező" fegyverek, melyeket a láthatatlan kormány által irányított programok fejlesztettek ki, melyeket be lehet vetni. Dr. Joseph Farrell történész szerint ezeket a torziós mező fegyvereket először a náci Németországban fejlesztették ki. (7)(8)

Ha a földönkívüliek valóban kulcsfontosságú elemei egy láthatatlan kormány összetételének vagy magatartásának, akkor Oroszország válasza ez utóbbi esetben sokkal mélyebb szintű elemzést igényel, mint amire Nissani és más ismert geopolitikai elemzők vállalkoztak.

Ez megköveteli, hogy eltávolodjunk a geopolitikai elemzéstől mint egy két dimenziós sakkjátéktól, mely egyértelműen meghatározott nemzetközi szereplőkkel és folyamatokkal befolyásolják egymást, egy három dimenziós sakkjáték irányába, amely rejtett földönkívüli és nem földi elemeket foglal magában.

Egy exopolitikai szintű geopolitikai elemzésre van szükség, amely megfelelően azonosítja a földönkívüli és más nem emberi tényezőket, melyek befolyásolják a láthatatlan kormányt, és hogy olyan nagy nemzetek, mint Oroszország, hogyan reagálnak ezekre a rejtett hatásokra.

(1) - http://www.veteranstoday.com/2016/02/03/the-russian-phoenix-hope-or-illusion/
(2) - http://www.zerohedge.com/news/2015-10-16/guest-post-false-eastwest-paradigm-and-end
(3) - http://thesaker.is/putin-and-israel-a-complex-and-multi-layered-relationship/
(4) - https://www.amazon.com/Gods-Eden-William-Bramley/dp/0380718073/ref=sr_1_1?ie=
(5) - https://www.amazon.com/Rule-Secrecy-Trilateral-Commission-Freemasons/dp/0060931
(6) - https://archive.org/stream/manethowithengli00maneuoft/manethowithengli00maneuoft_djvu.txt
(7) - http://www.curezone.org/forums/am.asp?i=1843098
(8) - http://www.darkjournalist.com/s-farrell7.php

Exopolitics

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1204,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10918,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9714,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az orosz főnix - Remény vagy illúzió - Egy exopolitikai perspektíva
Az orosz főnix - Remény vagy illúzió - Egy exopolitikai perspektíva
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGZAucXKbLZML_C35bl2y7oVQgR0CpG7nQ40qlgQ9fh20Kcvx_kC77yJRwEecW9Wk0K2b-fbWkhnGrUl2WZgzNqyL5HXwVc7MJfm-UfkhfWmWc658NMei8k81XvoEvpht4HHhoQR4gbvI/s1600/vlagyimir+putyon+oroszorsz%25C3%25A1g+nato+l%25C3%25A1thatatlan+korm%25C3%25A1ny+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+v%25C3%25A9rvonal+uralkod%25C3%25B3+csal%25C3%25A1dok+video+k%25C3%25B6nyv+nukle%25C3%25A1ris+fegyver+banki+elit-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGZAucXKbLZML_C35bl2y7oVQgR0CpG7nQ40qlgQ9fh20Kcvx_kC77yJRwEecW9Wk0K2b-fbWkhnGrUl2WZgzNqyL5HXwVc7MJfm-UfkhfWmWc658NMei8k81XvoEvpht4HHhoQR4gbvI/s72-c/vlagyimir+putyon+oroszorsz%25C3%25A1g+nato+l%25C3%25A1thatatlan+korm%25C3%25A1ny+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+v%25C3%25A9rvonal+uralkod%25C3%25B3+csal%25C3%25A1dok+video+k%25C3%25B6nyv+nukle%25C3%25A1ris+fegyver+banki+elit-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/08/az-orosz-fonix-remeny-vagy-illuzio-egy.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/08/az-orosz-fonix-remeny-vagy-illuzio-egy.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy