Információk, amit kevesen ismernek a Belső Földről és az Agartha civilizációról

Egy megvilágosodást kereső számára a tudatosság új formája és a kibővült megfigyelés lehetővé teszi, hogy megfossza magát az összes múltb...


Egy megvilágosodást kereső számára a tudatosság új formája és a kibővült megfigyelés lehetővé teszi, hogy megfossza magát az összes múltbéli előfeltevéstől és gondolkodási szokástól, és gyermeki szelídséggel és engedelmességgel merüljön el néhány új és váratlan igazságban.

Az üreges Földünk

Számos meggyőző érvet ismerünk, melyek alátámasztják az Üreges Föld elméletet. Található közöttük tudományos, mitológiai, történelmi és fényképes bizonyíték.

A mitológia elveszett civilizációról beszél, a Középső Földről, Shamballáról és Agartháról, amely bejáratokkal rendelkezik az egész világon, és mindkét póluson. "A Kék Hold völgye" (Shangri-La) című filmhez a Shamballáról szóló történetek szolgáltak alapul.



Az univerzum szerkezetének tudományos megfigyelése a rendkívül nagytól a rendkívül kis dolgokig feltárják az igazságot az egész Teremtés felépítését illetően. Mivel a Föld is ugyanannak a Teremtésnek a része, ebből következően tartalmaznia kell ugyanazt a szerkezetet.

Figyeljük meg az almát, a neutroncsillagot és az atomot. A legfontosabb erő nem a gravitáció, hanem az elektromágnesesség és a forgó plazma örvények geometriája. Több százezer szeizmográf nyilvántartás van, melyek mélység méréseket (a földrengéseken keresztül) tartalmaznak az egész világon.

Mindig is voltak olyan szeizmografikus eredmények, melyekből hiányzott az arra a feltételezésre vonatkozó egyszerű és elegáns magyarázat, hogy a Föld egy tömör test, de tökéletesen illenek az üreges Föld modellhez.

Például a földrengések csúcs intenzitását a felszínen illetve 1300 kilométeres mélységben mérték.

Csökken illetve egyre intenzívebbé válik e két pont között egy "U" alakú konfigurációban. 1300 kilométer alatt nem találhatók földrengések. A földrengések statisztikailag a felszín közelében intenzívebbek. Ez tehát két a felülettel van összhangban.

Továbbá az "árnyékzóna" eredmények nem adnak jó választ a tömör Föld modellre, ugyanakkor tökéletesen illenek az üreges Föld modelljéhez. Az "árnyékzóna" egy olyan terület a felszínen, amely 103º és 144º között található az epicentrumhoz képest. Nem szabadna semmilyen szeizmikus hullámokat észlelni ezeken a helyeken, de vannak.


Az űrből készített képeken majdnem mindig felhőzet takarja el a sarki pozíciókat. Ha ezek a bejáratok valóban ott vannak, akkor nagy valószínűséggel különböző hőmérsékletű levegők cserélődnek ki, ami kondenzációs vízgőz kialakulását és felhőzet létrejöttét okozza. Néha azonban a felhőtakaró nem homályosítja el a bejáratokat.

A NASA-nál dolgozó emberek kijelentették, hogy azt az utasítást kapták, hogy tüntessék el a bejáratokat a fényképekről. Azonban a rendelkezésre álló fotók rendellenes dolgokat mutatnak a sarki régiókban, melyek összeegyeztethetőek a bejáratokkal.

Miután az amerikai hadsereg megtámadta a bejáratokat 2000-ben, az agarthaiak lezárták azokat erőterekkel és hologramokkal.

Byrd admirális naplója jó néhány éve olvasható az interneten, amelyben leírja repülését az Északi-sarkra 1947-ben, és találkozását a Belső Földi civilizációval. A déli pólus bejáratát is felfedezte 1956-ban több ezer kilométer távolságban. A dokumentum hitelességét igazoló tanúk még életben vannak.

A családjának tudomása volt az ő későbbi utazásáról Washington D.C.-be, hogy átadja az üzenetüket Harry Truman elnöknek. Az Egyesült Államok éppen felrobbantott két nukleáris fegyvert Japánban alig két évvel korábban, és figyelmeztettek bennünket, hogy el fogjuk pusztítani magunkat, ha nem számoljuk fel ezeket a fegyvereket.


Az "Amikor megállt a Föld" (2008) című filmet azért készítették, hogy kommunikálják ezt a találkozást.



Mások, mint például Dr. Fritzjof Nansen, George Dufek admirális, Billie Faye Woodard ezredes, Olaf Jansen és Sheldon Nidle szintén beszámoltak a Belső Földről első kézből szerzett tapasztalataikról.

Az Egyesült Államok hadserege félelemmel kezeli az összes ilyen információt, mivel ezek nyilvánosságra hozatala jelenleg viszályt okozna, és a társadalmi struktúrák összeomlását eredményezné.

Attól tartanak, hogy más országok is megkapnák ezt az információt. Nem tudjuk pontosan, hogy mely országokra utaltak, mivel úgy tűnik, hogy a Földön szinte valamennyi nemzet birtokában van ezen információknak.

A félelmet magánvállalkozók és a "titkos kormány" keltette, akik ott dolgoznak, és akik igyekeznek irányítani bennünket, előnyben részesítve a saját személyes céljaikat.

Az Üreges Föld modell

A Föld kérge bonyolult. A belső felszín és a külső hasonlóak, óceánokkal, folyókkal, tavakkal és erdőkkel. A földkéreg mintegy 1300 kilométer vastag. Van egy zéró gravitációs pont 650 kilométerre lefelé.

Egy központi nap található mintegy 4600 kilométerre a belső felszíntől, amely két ellentétes irányban forgó pulzáló elektromágneses mezőből áll, amely egy kékes-fehér fénnyel sugározza a hőt.

Az átmérője körülbelül 950 kilométer, és lényegesen nagyobbnak tűnik a mi Napunkhoz képest a felszíni megfigyelő szempontjából. Valamint soha nem nyugszik le.

A központi napot az elektrogravitációs taszítás tartja a helyén. Az általa generált plazma mezőt gyakran látják színes fénypatakként, ami a pólusoknál árad ki, az úgynevezett aurora borealis.

Van egy óceán és egy kontinens buja növényzettel, ami sokkal nagyobbra nő, mint a külső felszínen. A teljes földterület is nagyobb, mint a külső.


Egy kultúra van és hét faj, akik harmóniában élnek önmagukkal és a természettel. Nincsenek háborúk vagy betegségek.

Az emberek magasabbak és sokkal tovább élnek, mint mi. Eredetileg úgy teremtettek bennünket, hogy 1000 évig éljünk, de az élettartamunk lerövidült, amikor a felszínre költöztünk. Ez volt az eredeti Édenkert.

Az északi bejárat a 84.4º N 141º E koordinátákon található, ami 900 kilométerre helyezkedik el az Új-szibériai-szigetektől északnyugatra. Van egy bemélyedés a földkéregben, ami a nyíláshoz vezet, amely mintegy 1400 kilométer átmérőjű.

Van egy hatalmas nagy jégfal, ami körülveszi a nyílást, és a sarki nyílás görbéjén belül egy másik jéggyűrű található, amit a Nagy Édesvízi Jégtakarónak neveznek. A tényleges bejárat 150 kilométer széles a legkeskenyebb ponton. A Jeges-tenger a belső óceánnal folytonos.

A déli nyílás az Antarktisz közelében található, és teljesen körül van véve amerikai katonai és polgári bázisokkal. Ez sokkal kisebb, mint az északi bejárat. Minden nagy égitest felépítése azonos.

A Belső Földi kultúra

Nyelv - Solara Maru, vagy a napnyelv. Hasonló a szanszkrit vagy az óhéber nyelvhez.

Kormány - Tizenkettek Tanácsa, hat férfi és hat nő oldja meg a problémákat és járnak el vezetőként. A változó időszakra szóló kinevezéseket megtiszteltetésnek tartják. A főpap egy Felemelkedett Mester, az úgynevezett Brahytma, a "Világ Királya", és két bölcs, Mahynga és Mahytma alkotnak egy hármas szellemi tekintélyt.

Számítógépek - Kvantum aminosav alapúak, összekapcsolva minden otthont és várost egy rendkívül spiritualizált információs hálózattal.

Könyvtárak és egyetemek - Sokkal hatalmasabbak, mint amit bárki láthatott a külső felszínen, és több mint 55 ezer év felhalmozott tudását ölelik fel.

Pénz - Nem létezik. Minden alapvető szükséglet biztosított. Kifinomult cserekereskedelem létezik a nem alapvető szükségletek számára.

Népesség - Egymilliárd.

Közlekedés - Elektromágneses szánokkal és földalatti hálózattal. Az egysínes maglev meghaladja a 4800 kilométeres óránkénti sebességet. Mozgójárdák és felvonók vannak a városok között. A más csillagrendszerekbe és interdimenzionális utazáshoz, valamint az időutazáshoz antigravitációs járműveket használnak.


Szórakozás - Színház, koncertek és művészetek. Holofedélzet az interaktív kalandokhoz. Beprogramozható egy kedvenc film, és a részévé lehet válni. Az örömre törekvés nem csak megengedett, hanem szükséges.

Egészség - Betegségek nem léteznek. A gyógyítás felgyorsult.

Gyermekszülés - Három hónap, nem kilenc. Fájdalommentes, vízben születés, szép zenével, gondolatokkal és képekkel.

Magasság - Bármekkora, de többnyire 1,8 és 3,5 méter között. A testi méretek módosíthatók.

Életkor - Korlátlan. A halál nem létezik. Megtartják a középkorú megjelenést, miközben sok ezer évesek. A test elhagyása a szellemi birodalomba akarattól függő.

Az Anunnaki a Kali-Juga elején lezárta ezt a Királyságot a felszínről i.e. 3200 körül Babilonnal, Nimróddal és a "rémuralommal".

Kultúrájuk sokkal fejlettebb, mint bármi más a Föld külső felszínén. A Belső Földi emberek döntése volt, hogy blokkolják a tömegpusztító fegyvereink használatát. Hamarosan egyesülni fogunk velük.

Felülnézetből

A Földet átkozott bolygóként ismerik. Az evolúciónk során fájdalmon, bánaton, szenvedésen és a fizikai halál illúzióján mentünk keresztül. Ez nem volt mindig így.

Az emberiség egyszer egy szép és ragyogó bolygón lakott. Abban a világban nem ismerték ezeket a dolgokat, de idővel egyre büszkébbek és arrogánsabbak lettek. Háborúkat vívtak egymással, és végül elpusztították azt. Ami ma ebből a bolygóból megmaradt, egy kopár aszteroida gyűrű és törmelék.

Ahhoz, hogy ezek a lények esetleg elérjék a megértést, az együttérzést és a testvéri szeretet, újjászülettek egy állatias, anyagi világban a kisebb, Föld nevű bolygón.

A szenvedés, a bánat, a csalódottság és a halál lett a tanítójuk. Szimbólumuk az Ember-Fenevad lett.

Az idő illúziójában és az ismétlődő születésen és halálon keresztül minden entitás lassan és fájdalmasan fejlődik spirituálisan a korábbi állapota felé.

Valamennyi emberi faj a Földön máshonnan érkezett, és az érkezésük bizonyítékai valamint a hajóik maradványai megtalálhatók a sivatagok és óceánok alatt.

Jelenleg öt jelentős, és legalább tizenhárom kisebb faj található itt a Földön az evolúció különböző szakaszaiban. Az öt jelentős emberi ősünk a Líraiak, a Szíriusziak, a Plejádiak, a Kentauriak és az Andromédaiak.


A földönkívüliek szándékosan kerülik, hogy fényképezzék őket, így nem lehet rájuk vadászni, amíg a Földön vannak. Gyakran úgy néznek ki, mint mi, kisebb megkülönböztető jellemzőkkel.

Asket egy ilyen személy, aki Billy Meier plejádi kapcsolattartója volt a Földön.

Ő a DAL Univerzumból, egy a miénkkel párhuzamos világegyetemből érkezett. Állítólag 360 éves. Azért jött, hogy segítsen az embereknek a Földön a történelem egy nagyon kritikus korszakában. Ami itt történik, az érinti az ő világát is.

"A múltban az ember képtelen volt, hogy meghatározza az igazságot vagy megijedt, amikor szembesült vele; ez nem szolgál semmilyen célt. A félelemnek soha nem kellene jelen lennie, mivel minden ember magában hordja az igazságot arra várva, hogy felébressze. Amikor egy faj az evolúció egy magasabb állapotában van elmagyarázzuk nekik, hogy nem ők az egyetlen gondolkodó lények az univerzumban." - Semjase

Semjase (Sëm-yah-zay) volt Billy Meier plejádi instruktora az 1975 és 1983 közötti időszakban. Súlyosan megsérült a Földön, ezért elvitték a DAL Univerzumba, hogy meggyógyítsák. Egy kép az egyik olyan hajóról, amit ő vezetett.


A testünk csupán az énünk tárolója. Lelki lények vagyunk. A testünk a tanulás eszköze. Amikor a test meghal, érintetlenül folytatódunk teljes tudatossággal. A Teremtő egy része vagyunk.

Minden lélek azonos valamennyi fajban és az összes univerzumon keresztül. Csak miközben testet öltöttünk a Földön, vakká váltunk a valódi énünkre. Mindannyian halhatatlan lények vagyunk, akik fizikai tapasztalattal rendelkeznek. Fény és szeretet egyesülése vagyunk.

Minden dolog Teremtőjén osztozunk mindannyian. Ez a Szeretete és a Fénye ennek, és minden más világnak. Ez az intelligenciája az összes univerzumnak, a Minden, ami Vannak. Ez áramlik a Nagy Központi Napból, a Nagy Szingularitásból, a legmagasabb rezgő szubsztanciából minden univerzumban.

Mindenütt jelen van és nincs sehol. Ez minden ami volt vagy lesz. Ez az Örökkévaló. Minden tudás és élet belőle ered. Mindannyian ennek a kivetülései vagyunk. Hogy megismerjük önmagunkat, meg kell ismernünk őt.

Minden vallást az ember hozta létre és nevelték bele a kollektív emlékezetünkbe az ősi plejádi lázadók tanításain keresztül. A spirituális fejlődést azonban akadályozzák a hamis tanítások.

Itt az ideje, hogy változtassunk, hogy felszabadítsuk magunkat a vallási, politikai és dogmatikus tudományos intézmények alól. Itt az ideje felnőni.

A Föld egy élő lény. Egy egyedülállóan gyönyörű bolygó. Elborzadva nézik, hogy mennyire rosszul bánunk vele. Az emberek válaszút elé érkeztek.

Már régóta rossz úton vezetnek bennünket az irányítóink. Vagy keményen dolgozunk, hogy kikerüljünk ebből a zűrzavarból, vagy el fogunk pusztulni. A tudatváltás küszöbön áll, és ki kell választanunk a helyes utat.

Általában szeretnek bennünket. Különösen szeretik a képzeletünket, a kreativitásunkat és az álmainkat. Amikor meditálunk, imádkozunk vagy álmodunk, hallanak minket. A mi tudatalattink és az ő tudatosságuk a kvantummezőn keresztül összekapcsolódik.

Egy nagy változásnak kell jönnie. Ismeretlen, hogy mikor, de biztosak benne, hogy hamarosan meg fog történni. Erre a napra készítenek fel bennünket. Ez a normál pihentető alvás és a meditáció során történik.


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Információk, amit kevesen ismernek a Belső Földről és az Agartha civilizációról
Információk, amit kevesen ismernek a Belső Földről és az Agartha civilizációról
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWBvbq92Lu9GHS2_dFsgPQheyiT6z0g7_srkpcUCZJ4_NDs3_5JZRK9b_m8PyrZ2I57UCkQ_w3l8VSK7g7hree7OTwpbq8Cof8uz5pwwrYZvqXz5k9Ohsf8ocPrm4a5v48PRscBjgYoxI/s1600/bels%25C5%2591+f%25C3%25B6ld+agartha+%25C5%2591si+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+video+film+shambhalla+shangri-la+nasa+sci-fi+kult%25C3%25BAra+tudatoss%25C3%25A1g+spiritu%25C3%25A1lis-k%25C3%25B6nyv-billy+meier-plej%25C3%25A1d-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWBvbq92Lu9GHS2_dFsgPQheyiT6z0g7_srkpcUCZJ4_NDs3_5JZRK9b_m8PyrZ2I57UCkQ_w3l8VSK7g7hree7OTwpbq8Cof8uz5pwwrYZvqXz5k9Ohsf8ocPrm4a5v48PRscBjgYoxI/s72-c/bels%25C5%2591+f%25C3%25B6ld+agartha+%25C5%2591si+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+video+film+shambhalla+shangri-la+nasa+sci-fi+kult%25C3%25BAra+tudatoss%25C3%25A1g+spiritu%25C3%25A1lis-k%25C3%25B6nyv-billy+meier-plej%25C3%25A1d-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/06/informaciok-amit-kevesen-ismernek-belso.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/06/informaciok-amit-kevesen-ismernek-belso.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy