Tom DeLonge rocksztár hivatalos támogatást kap a Földönkívüliek teljes nyilvánosságra hozatalához

Tom DeLonge, a Blink-182 egykori énekese nemrég nyilvánosan bejelentette, hogy burkolt támogatást kap az amerikai hadiipari komplexum veze...

Tom DeLonge, a Blink-182 egykori énekese nemrég nyilvánosan bejelentette, hogy burkolt támogatást kap az amerikai hadiipari komplexum vezető tisztviselőitől, hogy felfedje az igazságot az UFO-król a világ fiatalsága számára. DeLonge azt mondja, hogy összehozták egy tíz tanácsadóból álló csapattal, akik vezető pozíciót töltenek be az amerikai hadsereg különböző haderőnemeinél, vállalatoknál és kormányzati szerveknél, akik információkat adnak neki a magasan fejlett technológiai projektek "mély sötét" világáról.

A Blink-182-ben és az Angels & Airwaves-ben eltöltött zenei karrierje során (1992-2015) DeLonge olyan sláger albumokat készített, melyek teljes eladása a 30 milliós darabszám közelében van. Twitter oldala (1), melyen jelenleg egy náci UFO látható, több mint 650 ezer követővel rendelkezik. DeLonge széleskörű felhívása az ezredforduló generációjához feltárja együttműködését a "mély sötét" projektek vezetőivel az UFO-kkal és az antigravitációs technológiákkal kapcsolatban.

Március 27-én DeLonge a Coast to Coast rádióban jelent meg (2), ahol először hozta nyilvánosságra a kezdeményezésben való részvételét. Ezt követte "Sekret Machines" című A.J. Hartley társszerzővel közös, tényeken alapuló fikciós könyvének megjelenése április 5-én. (3) A fikciós könyvben olyan technológiákról és történelmi eseményekről írnak, melyek a tervek szerint hamarosan megjelennek. DeLonge azt tervezi, hogy kiad három fikciós és három nem fikciós könyvet, amelyek teljes egészében fel fogják fedni a "teljes nyilvánosságra hozatali" kezdeményezést.


DeLonge a rádió interjúban és a könyvében is leírta, hogyan kezdődött 2015 elején az amerikai hadsereggel, a vállalati és kormányzati tisztviselőkkel való rendkívüli együttműködése. Ez a lehetőség véletlenül merült fel, miután DeLonge-ot megkeresték és megállapodtak vele, hogy egy vállalati eseményen mondjon beszédet egy nagy repülőgépipari cég vezetőjének tiszteletére, amit azzal a feltétellel vállalt el, hogy bizalmasan beszélhessen ezzel a vállalati vezetővel öt percet, melyet végül elfogadtak.

DeLonge a vállalati tisztviselő segítségét kérte ahhoz a kezdeményezéshez, hogy hozzák nyilvánosságra a világ ifjúsága számára az igazságot a titkosított UFO technológia projektekről. Az UFO-k történelmének könnyen hozzáférhető változatára hivatkozva DeLonge azt mondta, hogy sok összeesküvésekkel foglalkozó weboldalon igazságtalanul üldözik az amerikai hadiipari komplexumot. Véleménye szerint az úttörő "titkos gépek", melyeket titokban fejlesztettek áttörően újak voltak, és azok, akik kifejlesztették az antigravitációs és egyéb fejlett technológiákat el nem ismert amerikai hősök. A történetüket és hozzájárulásukat DeLonge szerint el kell mondani, hogy helyreállítsák a kormány iránti közbizalmat a "teljes nyilvánosságra hozatalt" követően.

http://indavideo.hu/video/TDe

A vállalati tisztviselőt annyira lenyűgözte DeLonge javaslata, hogy egy rendkívüli találkozót kezdeményezett más magas rangú tisztviselővel, akik végül úgy döntöttek, hogy támogatják a "teljes nyilvánosságra hozatal" projektet. A Sekret Machines-ban DeLonge leírja, hogy mi történt ezután:

"Találkozókra került sor titkos helyiségekben messze a sivatagban. A NASA legmagasabb szintjeivel voltak találkozóim. Beszélgetéseket folytattam kutatóközpontokkal, agytrösztökkel, sőt telefonos kapcsolatom volt titkos létesítményekkel. Bemutattak egy férfinek, akit én 'Tudósnak' hívtam, és egy másiknak, akit 'Tábornoknak' neveztem. És sokan voltak még, akikről nem tudok többet mondani, de néhányan igazi barátokká váltak, és mindegyikük közeli tanácsadóm lett. Valamennyien magas katonai és tudományos elit hivatalokat töltöttek, vagy töltenek be jelenleg is. A lényeg az, hogy megtettem. Összejöttem egy csapat férfival és nővel, akik 'tudják'. És mindannyian úgy vélik, hogy valami értékeset csinálok, ami megéri az idejüket és a tiédet." (Sekret Machines - Kindle Locations 95-100)

DeLonge a szakmai hírnevét és karrierjét tette kockára azzal, hogy nyilvánosságra hozza részvételét a hivatalosan támogatott UFO felfedés kezdeményezésben. Eddig azt mondta, hogy nem tudja megnevezni a tisztviselőket, de kiderült, hogy John Podesta, Hillary Clinton kampánymenedzsere videó interjút készített vele, amelyet nyilvánosságra fognak hozni az UFO felfedés kezdeményezés részeként.

Podesta magas rangú pozíciókat töltött be a Demokrata Pártban, és Clinton elnök vezérkari főnöke is volt. Podesta több kísérletet tett már az Obama, a Bush és a Clinton adminisztráció alatt, hogy elősegítse az UFO felfedést. (4)

Podesta azonban közismerten elérhetetlen volt a legtöbb UFO kutató számára, akik többször is próbáltak interjút készíteni vele az évek során, eltekintve néhány kiválasztottól, akik rendelkeztek azzal a komolysággal, hogy kiérdemeljék az együttműködését. Most DeLonge került fel erre a szűk listára, ami megalapozottá teszi azon kulcsfontosságú állítását, hogy hivatalos áldást kapott az UFO-k "teljes nyilvánosságra hozatalához".

Ezért fontos, hogy ugyanabban az időben, amikor DeLonge a közvélemény elé lépett az állításaival, Hillary Clinton nyilvánosan kijelentette, hogy komolyan utána fog nézni az UFO kérdésének, és ezzel teljesíti ígéretét, amit Podestának tett.

Clinton és Podesta UFO felfedés elősegítésére tett erőfeszítése az első Clinton adminisztráció idejére nyúlik vissza (1993-2001), ami arra utal, hogyha DeLonge erőfeszítései sikeresek lesznek, akkor Podesta és Clinton hősökké válnak a fiatalok szemében. Ez minden bizonnyal segíteni fogja őt az elnökválasztási kampány során, amely a mai napig nem inspirálta a fiatal szavazókat.


Ami még nagyobb valószínűséget kölcsönöz DeLonge történetének az, hogy a Sekret Machines hátsó borítóján egy olyan nyugalmazott amerikai légierő tábornok zárszava áll, aki utolsó katonai feladatát az Amerikai Űrparancsnokság különleges parancsnoki asszisztenseként végezte. Michael Carey vezérőrnagy a következőket mondja:

"A Sekret Machines annak a felszínét kapargatja, hogy 'kiket' bíztunk meg a titkosított technológiákkal - az ellenségeink nyilvánvalóan tisztában vannak vele, mivel ugyanazt csinálják, de mi a helyzet a polgárainkkal, a politikusainkkal, sőt a saját hadseregünkkel? Tom DeLonge és A.J. Hartley meggyőző elbeszélésben írják le azt a 'macska-egér' játékot, amely időtlen a stratégiai ellenfelek között. Megtörtént ez már a tenger alatt, a Föld felszínén és a levegőben, de miért nem hisszük el, hogy előfordulhat az űrben? A katonai vezetőink azt mondják, hogy az űr egy vitatott környezet már évek óta, talán higgyünk nekik!" - Michael J. Carey vezérőrnagy.

Michael J. Carey
Miért támogatja nyilvánosan egy amerikai légierő tábornok egy rocksztár UFO felfedés kezdeményezését? A válaszhoz meg kell vizsgálnunk Carey utolsó előtti hatalmi pozíciója körüli eseményeket.

2013. októberében, miközben parancsnoka volt a 20. légierő hadosztálynak, amely 450 nukleáris rakétáért felelős három bázison elosztva, Carey botrányba keveredett. A főáramú híradások szerint Careyt helytelen magatartása miatt menesztették, ami egy 2013-as Oroszországba tett utazásából eredt. (5)

Ezt követően 2013. októberében Careyt újra kinevezték az utolsó betöltött pozíciójára, mint az Űrparancsnokság különleges parancsnoki asszisztense. 2014. június 1-én vonult vissza, miután hivatalos megrovásban részesítették, és dandártábornokká fokozták le. Elég nagy bukásnak számít valakinél, aki 35 évet szolgált kitüntetéssel, és aki úgy tűnik, hogy még magasabb katonai pozíciók várományosa.

Carey elbocsátásának körülményei azonban jóval bonyolultabbak, mint ahogy arról a főáramú média beszámolt. A Parapolitics Journal egy cikkben foglalja össze (6), hogy mi történt a színfalak mögött:

"Az InfoWars Magazin 2013. novemberi kiadásában Anthony Gucciardi egy cikket írt 'Magas rangú nukleáris parancsnokonak mondtak fel az eltűnt nukleáris robbanófejekről szóló beszámolókat követően' azután (7), hogy addigra már elmondta a történetet Alex Jones honlapján októberben. Kiderült ezzel kapcsolatban, hogy Tim Giardina haditengerészeti altengernagyot és Michael Carey vezérőrnagyot hogyan rúgták ki, miután egy titkos nukleáris robbanófej átadás zajlott (feljegyzés és papírok nélkül) a Dyess Légibázisról Texasból Dél-Karolinába. Gucciardi szerint a két magas rangú nukleáris parancsnok felfüggesztésének és elbocsátásának nem kellett volna megjelennie a médiában, de egy bennfentes kiszivárogtatta a történetet az Associated Pressnek."

Ez az, ahol Carey elbocsátása még gyanúsabb lesz Lindsey Graham szenátor bizarr állításait követően, aki Dél-Karolinát képviseli az amerikai szenátusban:

"Röviddel azután, hogy Alex Jones InfoWars oldala és Gucciardi konkrétan beszámoltak a nukleáris parancsnokok felfüggesztéséről és menesztéséről - Lindsey Graham szenátor (akit történetesen pont akkor lett a szenátus hírszerzési albizottságának a vezetője) előállt és azt mondta, hogy 'egy nukleáris támadás' jöhet Charleston Harbor ellen abban az esetben, ha nem teszünk katonai lépéseket Szíria és Irak ellen. Soha nem tisztázta, hogy miről is beszélt. Graham csak azt mondta, hogy egy dél-karolinai illetve egy New-York-i kikötőt terrortámadás érhet egy piszkos atombombával. Aztán, hogy a dolgok még gyanúsabbak legyenek, melyről Lindey Graham szenátornak talán tudomása volt, egy hamis nukleáris támadás, amit Szíriának és/vagy Iránnak tulajdonítottak volna, egy 4,5-es erősségű földrengésként jegyezték Dél-Karolina partjainál október 8-án."

Ezután a szerző felveti, hogy a valódi oka Carey hirtelen elbocsátásának az lehetett, hogy megtagadta a hamis zászlós támadás végrehajtását Dél-Karolina ellen:

"Vannak bizonyítékok bizonyos katonai bennfentesektől, hogy a stratégiai rakétavédelmi erők hivatalosan azt mondták, hogy a földrengést... (dobpergés), egy mini nukleáris robbanás okozta! Lehetséges, hogy ezek a magas rangú nukleáris parancsnokok nem emgedelmeskedtek az elnök közvetlen parancsának, és egy alacsony hozamú mini atomfegyvert robbantottak fel (8), mely távolról sem volt olyan pusztító hatású, mintha a parancsot követve a rakományt valahová Dél-Karolina lakott területére szállították volna? Ez a gyanú gyötör (bár most még nem tudom megfelelően bizonyítani) ami minden bizonnyal jelzi ennek az adminisztrációnak a kétszínűségét, amely megtorlást gyakorol bárkivel szemben, aki az útjába kerül."

Ahogy a szerző megállapította, nincs komoly bizonyítéka, amely alátámasztaná állítását, hogy Carey akadályozta meg a hamis zászlós támadást Dél-Karolina ellen, de természetesen a 2013-as elbocsátásának hivatalos indoka nem hiteles.

Ha Careyt valóban azért bocsátották el, mert nem volt hajlandó részt venni egy hamis zászlós nukleárs támadásban, akkor ha az igazság kiderülne, a róla alkotott közvélekedés jelentősen megváltozna. Ebben az esetben Carey már nem tekinthető kegyvesztett magas rangú katonai tisztviselőnek, hanem egy hősnek, akinek bátorsága ezrek, ha nem milliók életét mentette meg.

Az igazság felfedése az UFO-król, a sötét projektekről, valamint a nukleáris fegyverek titkos felhasználásról minden bizonnyal jelentős motiváció Carey számára, hogy nyilvánosan támogassa DeLonge könyvét. (9)

Tom DeLonge nyilvános bejelentéseit és könyvét komolyan kell venniük mindazoknak, akik érdekeltek az UFO-k és a kapcsolódó sötét technológiai projektek teljes nyilvánosságra hozatalában, mint például az antigravitációs meghajtás.

Kérdések merülnek majd fel, hogy a DeLonge által publikált információk vajon a "teljes nyilvánoságra hozatal" részét képezik szemben a "részleges nyilvánosságra hozatal" narratívával, ahol illegitim okok miatt tartanak vissza fontos információkat.

Kapcsolódó cikk: A Titkos Űrprogramok Szövetsége egy visszafogott idegen/UFO közzétételi tervet fogad el

A titkos űrprogram informátora Corey Goode azt állítja, hogy egy részleges közzétételi tervről nemrégiben tárgyaltak az elit bizonyos frakciói. A terv az, hogy visszatartják a földönkívüli élettel összefüggő információkat, melyek jelenleg kölcsönhatásban állnak a Földdel, és inkább néhány elavult "sötét világi" technológiát szabadítanak fel, melyeket a kevésbé titkos űrprogramok használtak, mint például lopakodó űrállomások Föld körüli pályán, amely még mindig évtizedekkel azelőtt jár, ami a NASA és az általános űrkutatás számára jelenleg elérhető.

Kapcsolódó cikk: Titkos NRO űrállomások kerültek nyilvánosságra a korlátozott közzétételi terv részeként

Vajon DeLonge multimédiás projektje nyilvánosságra fogja hozni a teljes igazságot, vagy csak néhány kijelölt elemét tárja fel, amelyek leginkább titkos programokban történnek, melyek az UFO jelenségekkel vannak kapcsolatban? Miközben a Sekret Machines című könyve célzásokat tartalmaz arról, hogy mit hozhat nyilvánosságra DeLonge tíz tanácsadója, még várnunk kell az első és az azt követő nem fikciós könyveinek megjelenésére, melyek talán világos válaszokat adnak ezekre a kérdésekre.

Podesta és Carey ajánlása DeLonge közzétételi tervéhez erős támogatást jelent azon központi állítását illetően, hogy a katonai ipari komplexum magas rangú tagjai támogatják az UFO felfedést és az életünket megváltoztató technológiák feloldását. Arra vonatkozóan, hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy helyreálljon a bizalom a kormányzati intézményekben általában a közvélemény szemében és különösen a fiatalok körében, sokban függ majd attól, hogy DeLonge kezdeményezése valóban a "teljes közzététel" részét képezi-e.

(1) - https://twitter.com/tomdelonge
(2) - http://www.coasttocoastam.com/show/2016/03/27
(3) - https://www.amazon.com/Sekret-Machines-Book-Chasing-Shadows-ebook/dp/B01BDSLP
(4) - https://en.wikipedia.org/wiki/John_Podesta
(5) - http://www.dailymail.co.uk/news/article-2454875/Air-Force-general-Michael-Carey-fired
(6) - https://parapoliticaljournal.com/2013/12/29/were-top-us-commanders-fired-for-refusing-to
(7) - http://www.infowars.com/top-nuke-commanders-fired-following-missing-nuclear-warheads
(8) - http://www.fas.org/programs/ssp/nukes/new_nuclear_weapons/loyieldearthpenwpnrpt.html
(9) - http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZZZT.htm

Exopolitics

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1095,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,269,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,230,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,942,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,687,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1181,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1204,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10914,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9711,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Tom DeLonge rocksztár hivatalos támogatást kap a Földönkívüliek teljes nyilvánosságra hozatalához
Tom DeLonge rocksztár hivatalos támogatást kap a Földönkívüliek teljes nyilvánosságra hozatalához
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtAyVW_Qp1m36nqE2bhyiO6t4hrtFodTDFs43g5q8XAokPQ_evqDn2yGKZXKKC3RCiDdg7P26Vg5TECDQA-tESzJwdEbSkd48ndYGWcSfkTbgu8A2eQVaVZXS6migknEVe3DndfEGbqxme/s1600/idegenek+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+nyilv%25C3%25A1noss%25C3%25A1gra+hozatal+ufo+tom+delonge+k%25C3%25B6zz%25C3%25A9t%25C3%25A9tel+michael+salla+video+corey+goode-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtAyVW_Qp1m36nqE2bhyiO6t4hrtFodTDFs43g5q8XAokPQ_evqDn2yGKZXKKC3RCiDdg7P26Vg5TECDQA-tESzJwdEbSkd48ndYGWcSfkTbgu8A2eQVaVZXS6migknEVe3DndfEGbqxme/s72-c/idegenek+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+nyilv%25C3%25A1noss%25C3%25A1gra+hozatal+ufo+tom+delonge+k%25C3%25B6zz%25C3%25A9t%25C3%25A9tel+michael+salla+video+corey+goode-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/05/tom-delonge-rocksztar-hivatalos.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/05/tom-delonge-rocksztar-hivatalos.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy