Közvetlen kapcsolat teremthető a túlvilággal transzkommunikáción keresztül - Konkrét esetek (Videók)

"A 8000 éves írott történelem során első alkalommal most már teljes bizonyossággal ki lehet jelenteni, hogy az elménk, az emlékeink,...


"A 8000 éves írott történelem során első alkalommal most már teljes bizonyossággal ki lehet jelenteni, hogy az elménk, az emlékeink, a személyiségünk és a lelkünk túléli a fizikai halált." - George Meek

Körülbelül 1980 óta állítják pszichikus kutatók, hogy halott emberekkel léptek kapcsolatba rádión, telefonon, televízión, üzenetrögzítőn, faxon és számítógépen keresztül.

Ezt a jóval kiterjedtebb és legújabban hang kapcsolatot hívják Műszeres Transzkommunikációnak (ITC) vagy Bővített ITC-nek, illetve Transzdimenzionális Kommunikációnak. Alaposan bizonyítható, hogy a kapcsolatteremtés megismételhető, és szerte a világon több laboratóriumban megtörténik, és közeli tudományos vizsgálatnak vetik alá a jelenséget.

Amerikai kutatás

Mark Macy
Mark Macy, az Amerikai Folytatódó Élet Kutató Alapítvány aktivistája, és a terület vezető kutatója szerint:

"A kutató laboratóriumok Európában hosszabb, kétirányú kommunikációról számolnak be szellem kollégáikkal szinte naponta, széleskörű információkat kapnak telefon üzenetrögzítőkön, rádiókon és számítógépes nyomtatott anyagokon keresztül."

Videó képeket kapnak a televízióikon, melyek embereket és helyeket mutatnak a szellemvilágokban. Ennek eredményeként a történelem során először mi is láthatjuk a közvetlen bizonyítékát, hogy milyen is valójában azt élet azt követően, hogy elhagyjuk a fizikai testet (Continuing Life Research, Contact, Volume 1 #96/01).

https://macyafterlife.com

Egy tizenhárom perces telefonhívás

1994-ben Luxemburgban, Németországban, Brazíliában, Svédországban, Kínában és Japánban végzett transzkommunikációs kísérletek során paranormális telefonhívásokat kaptak Dr. Konstantin Raudive-től, az EVP (Elektronikus hang jelenség) híres úttörő kutatójától, aki 1974-ben hunyt el.

Jelentés állapította meg, hogy ezeket a hívásokat szalagra rögzítették, és hangszakértők elemezték. A hívások azóta is folytatódnak, és az egyik kétirányú beszélgetés 1996-ban Dr. Konstantin Raudive és Mark Macy között tizenhárom percig tartott.

A néhai német EVP kutató Hanna Buschbeck jelent meg a tévében a kutatóknak

http
Bizonyítékok széles köre

Mark Macy http://www.worlditc.org honlapja szerint a Műszeres Transzkommunikációs Nemzetközi Hálózat tudósai a következőket kapták a túlvilágról:

  • Képeket emberekről és helyekről a túlvilágon a televízióban, amely akár egyértelműen a képernyőn maradt legalább néhány képkocka erejéig, vagy amelyek folyamatosan álltak össze egy elég egyértelmű képpé több képkockában.
  • Szöveg és/vagy képfájlokat emberektől a túlvilágról, amelyek a számítógép memóriájában jelentek meg, vagy lemezre illetve hasonló írható adathordozóra ültették azokat.
  • Szöveget és/vagy képeket emberekről és helyekről a túlvilágon fax üzenetek formájában.

Az ilyen kapcsolatok, melyek több mint 10 év alatt jöttek létre európai kísérletezők és tudósok révén szerte a világon 1995-től egészen 1997-ig, a modern kutatók számára hihetetlen tisztaságú betekintést adnak a halál utáni életbe.

Mostanra a megbízható tanúk kiterjedt csoportja által összegyűjtött bizonyítékok - köztük neves tudósok, fizikusok, mérnökök, elektronikai technikusok, orvosok, tanárok, adminisztrátorok, lelkészek, sikeres üzletemberek - kétségtelenül meggyőzték azokat, akik rendszeresen vizsgálják az EVP és ITC jelenségeket. A világ különböző részeiről származó bizonyítékok következetessége elsöprő erejű.

A brazil csapat

Az egyik vezető kutató ezen a területen ma Sonia Rinaldi, aki a legnagyobb ITC társaságot vezeti Brazíliában, melynek közel 700 tagja van. Nemrég jelentette be, hogy új kapcsolatokat sikerült létrehozni számítógép, üzenetrögzítő, telefon és videokamera segítségével.

Nyilvános üléseken Brazíliában és az Egyesült Államokban nagyszámú taggal és látogatóval képesek voltak közvetlen válaszokat kapni szeretteiktől a szellemvilágból.

Munkája tudományos kontrollon alapul, és Brazília legismertebb egyeteme, a Sao Pauloi Egyetem által kiadott tudományos nyilatkozatokkal rendelkezik.

http
Hogyan kezdődött az egész

A munka úttörői Amerikában George Meek és William O'Neil voltak, akik a Spiricom létrehozásán dolgoztak, egy kétirányú kommunikációs rendszeren a mi dimenziónk és a túlvilág között még kifinomultabb berendezéseket használva, mint az EVP kutatások során. O'Neil tehetséges médium volt, aki képes volt látni és kommunikálni két tudóssal a túlvilágról, akikkel együtt dolgozott. Egy módosított rádióval a "halott" tudósok hangját szalagra rögzítette az intelligens és érzékeny beszélgetések során.

John J. Fuller 1981-ben megjelent "The Ghost of 29 Megacycles" című 351 oldalas könyve részletesen leírja George Meek kiemelkedően hiteles kutatásait, és az általa rögzített bizonyítékok azt mutatják, hogy az élet tovább folyik, miután meghalunk. Erősen ajánlott a könyv a komoly kutatók számára.



Rádió Luxemburg kísérletek

Nyugat-Németországban Hans-Otto König elektronikai és akusztikai szakértő kifejlesztett egy kifinomult elektronikus berendezést "rendkívül alacsony lebegési frekvenciájú oszcillátorok, ultraibolya és infravörös lámpa" felhasználásával. 1983 január 15-én meghívást kapott Európa legnagyobb rádióállomásától, a Radio Luxemburgtól. Abban az időben több milliós hallgatósága volt szerte Európában. Königet megkérték, hogy tartson egy élő rádiós bemutatót az újonnan kifejlesztett ultrahangos tehnológiáról, mellyel kétirányú kommunikáció folytatható azokkal, akik már "meghaltak".

König a felszerelését a rádió saját mérnöke és a műsorvezető, Rainer Holbe éber felügyelete mellett állította fel. A rádió egyik munkatársa megkérdezte, hogy válaszolna-e közvetlenül az ő kérésére egy hang. Egy hang szinte azonnal válaszolt:

"Halljuk a hangját" és "Otto Könignek köszönhetően vezeték nélkül a halottakkal." (Fuller 1981: 339)


Újabb kérdést tettek fel. De aztán a bemondó Holbe és mindenki más aki hallotta megrendült, majd kijelentette:

"Mondom kedves Radio Luxemburg hallgatók, és megesküszöm az én és a gyermekeim életére, hogy semmi sem lett manipulálva. Nincsenek trükkök. Ez egy hang, és nem tudjuk, honnan jön." (Fuller 1981: 339).

Az állomás utána kiadott egy hivatalos nyilatkozatot, hogy a program minden lépését gondosan felügyelték . A személyzet és a mérnökök meg voltak győződve arról, hogy a hangok paranormálisak voltak. (Fuller 1981: 339)

König további intenzív nyilvános munkát végzett. További kísérleteket hajtottak végre a Radio Luxemburggal hasonló sikerrel. (Fuller 1981: 339) Egy alkalommal egy bizonyos hang kijelentette, hogy "Én vagyok Raudive". Ennek az a jelentősége, hogy amikor Konstantin Raudive maga még életben volt, megírta az "Áttörés" című könyvét, amelyben részletes információkat adott a saját EVP kísérleteiről - több mint 72 ezer hangot rögzített azoktól, akik már "meghaltak".

httphttp

Fekete-fehér televíziós képek

Az 1980-as években a kutatók különböző országokban képesek voltak képeket fogadni "halott" szeretteikről televízió képernyőkön keresztül. 1985-ben Klaus Schreiber Nyugat-Németországban kidolgozta annak a módszerét, hogy televíziós képet kapjon olyan személyekről, akik már meghaltak. KÉP !!!!!!! A képcső egy "optoelektronikai visszacsatolási rendszerrel" rendelkezett. Sok esetben történt személyek pozitív azonosítása hang kommunikáció kíséretében, köztük audio-video kapcsolat elhunyt családtagokkal. Schreiber munkáját szorosan felügyelte a tapasztalt kutató, Senkowski professzor, és a korábban szkeptikus Rainer Holbe a Radio Luxemburgtól. Mindketten személyesen ismerték Schreibert, és meg voltak győződve arról, hogy az eredményei valósak.

http://www.victorzammit.com/articles/senkowski.htm

Ugyanabban az időben Luxemburgban Maggy és Jules Harsch-Fischbach képeket kapott a televízió képernyőjén, miután korábban azt mondták nekik, hogy várják őket egy ITC audió kommunikációra. Jelen volt Senkowski professzor és felesége, Resch professzor és George Meek. Ezek a képek azonos minőségűek voltak, mint amelyeket Schreiber rögzített.

Számítógépes kapcsolat

Egy férj és feleség pár, akik Luxemburgban dolgoztak 1985 és 1988 között, túlvilági segítőkkel kifejlesztettek két elektronikus rendszert, amelyek lényegesen megbízhatóbbak és megismételhetőbbek lettek, mint a korábban kifejlesztett rendszerek. Jules és Maggie Harsch-Fischbach 1987-ben azt állította, hogy számítógépes kapcsolatot hoztak létre, amely lehetővé teszi technikai kérdések feltevését a túlvilági lényeknek a gondosan mérlegelt válaszok nagy sebességű kinyomtatásával. Szintén 1987-ben jó minőségű TV képsorokat kaptak tapasztalt kutatók jelenlétében. (Locher és Harsch-Fischbach 1997)

1993-ra a túlvilágot kutató csoport képes volt hozzáférni számítógépek merevlemezén hagyott részletes, számítógéppel beolvasott képekhez, valamint több oldalnyi szöveghez. A számítógéppel beolvasott képek jóval részletesebbek voltak, és kevésbé voltak kitéve a torzításnak, mint a videó képek esetében. A kutatók a mi dimenziónkban kérdéseket tudtak feltenni társaiknak a túlvilági dimenzióban, és válaszokat kaptak telefonon, rádión, televízión, számítógépen vagy faxon keresztül. (Kubris és Macy 1995: 14; Locher és Harsch-Fischbach 1997).

Egy szellemi entitás első színes televíziós képéről először 1995 októberében számoltak be egy számítógépes kapcsolattal együtt, amikor egy német kutató Aldof Homes kényszerítő vágyat érzett, hogy egy kísérletet végezzen a színes tévéjével. Paranormális videó képeket szokott kapni a fekete-fehér tévékészülékére, de miután szellem kollégái telefonon előzetesen értesítették, a kutató ezúttal csak a színes tévéjét kapcsolta be, és a képcsőre irányította a kameráját. Abban a pillanatban a svéd Friedrich Jürgenson - korai EVP kísérletező, aki 1987-ben hunyt el - képe jelent meg a képernyőn, és ott is maradt 24 másodpercig.

Egy hangos, reccsenő zajt hallott a másik szobából, és felkelt, hogy megvizsgálja, miután sikertelen hang kapcsolat kísérlet történt a televíziós képpel együtt. A szomszéd szobába belépve felfedezte, hogy a számítógépe paranormális módon bekapcsolt, és a képernyőn egy neki szóló gépelt üzenet volt olvasható: "ez Friedel Svédországból. Küldök neked egy önarcképet..." (Mark Macy)

http://www.worlditc.org/a_02_macy_itc_history.htm

http
Marcello Bacci hangjai

Jelenleg Marcello Bacci tekinthető az egyik vezető kutatónak a Műszeres Transzkommunikáció területén. Már 35 éve vesz paranormális hangokat rendszeresen a laboratóriumában Grosseto-ban, Olaszországban.

Bacci egy régi csöves rádiót használ, amely a fehér zajra van hangolva a rövidhullámú sávban. Sok éven át tartott üléseket péntek éjszakánként olyan szülőknek, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, akik azt állították, hogy hallják elhunyt gyermekeik hangját. Sok könyvet írtak a munkájáról, és Bacci a mai napig folytatja a kutatásait a régi csöves rádió segítségével.

Sok kutató látogatott Bacci laboratóriumába, hogy teszteljék a hangjelenségeit. Salvatore Mario Festa fizikus professzor hat éven át foglalkozott Bacci hangjainak elemzésével heti rendszerességgel. A következőket írta:

"Bacci hangjelenségei hitelesek, nincs bennük semmiféle trükk. Körülbelül 30 perc várakozás után, melynek során Marcello a hangológombot mozgatja 7 és 9 MHz között egy fehér zaj zónát keresve, a csendet Marcello hangja töri meg bejelentve, hogy 'hallja őket.' Közvetlenül azután valami szenzációs dolog történik: a fent említett fehér zaj zónában minden rádiójel elhallgat, és egy uralkodó zaj jelenik meg. Ez a hang a szél zajára hasonlít. Marcello ezután beszélni kezd a rádióhoz, és hívja a 'barátait', hogy itt vagyunk, és lennének szívesek hallhatóvá tenni magukat? És ők, akik semmi másra nem várnak, pontosan ezt teszik ugyanilyen eltökéltséggel. Nem fogom részletezni, hogy mi történt ezután, mert minden szakértő ismeri: világos és meggyőző üzenetek hallhatók, üzenetek tele ezoterikus tartalommal és válaszokkal, melyek többé-kevésbé összhangban vannak a feltett kérdésekkel. Mit lehet mondani azoknak a 'fiataloknak' a hangjáról, akik mindig a lehető legrendkívülibb érzelmeket váltják ki a jelenlévők körében? Amikor a 'fiatalok' beszélnek, az szívet melengető és mindent átfogó hangulatot teremt a szobában."

Műszaki ellenőrzéseket végeztek annak érdekében, hogy ellenőrizzék a jelenség paranormális jellegét már több mint harminc éve. Szakmailag független kutatók, mint például Daniele Gulla, Dr. Marabini, Paolo Prezi vizsgálták többek között a hangokat, és elemezték azokat a legkifinomultabb elektronikus berendezésekkel.

A hangokat csak akkor vették, amikor a kísérletet személyesen Bacci végezte, ami azt jelenti, hogy a kísérlet vezetőjének bizonyos szintű médiumi közreműködésére van szükség. Hasonló hatás volt megfigyelhető az 1980-as években a Spiricom eszközzel végzett kísérletek során.

http
Victor Zammit
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Közvetlen kapcsolat teremthető a túlvilággal transzkommunikáción keresztül - Konkrét esetek (Videók)
Közvetlen kapcsolat teremthető a túlvilággal transzkommunikáción keresztül - Konkrét esetek (Videók)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj22y1MUxxgv67vbY1HUmlWXAcng1xIxlNqloPSU9zSRS-N7I_qtaz9JNiAlSTwbdmRZwPGChrQEy03wda5na_zpxoNWk_x3Os_Vhv06XK2sB00oOQeReqfzwcMju-qXvCv6dPGZzmcUuF8/s1600/itc5.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj22y1MUxxgv67vbY1HUmlWXAcng1xIxlNqloPSU9zSRS-N7I_qtaz9JNiAlSTwbdmRZwPGChrQEy03wda5na_zpxoNWk_x3Os_Vhv06XK2sB00oOQeReqfzwcMju-qXvCv6dPGZzmcUuF8/s72-c/itc5.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/05/kozvetlen-kapcsolat-teremtheto.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/05/kozvetlen-kapcsolat-teremtheto.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy