A Belső Föld lényei megteszik az első lépést, hogy nyíltan felfedjék magukat az emberiségnek

A Föld felszín alatti régióiban rejtőző számos ősi civilizáció megtette az első lépéseket, hogy felfedjék magukat a felszíni emberiség szá...

A Föld felszín alatti régióiban rejtőző számos ősi civilizáció megtette az első lépéseket, hogy felfedjék magukat a felszíni emberiség számára Corey Goode, a titkos űrprogram informátora szerint. A Kozmikus Közzététel április 26-i epizódjában (1) Goode részletes információkkal szolgált a Belső Földi civilizációkkal való találkozásával kapcsolatban, melyről eredetileg január 14-én számolt be a honlapján. (2)

Goode a 2016. januárjában, egy futurisztikus föld alatti városban tett látogatásának felidézésével kezdte, mely egy Belső Földi civilizációhoz tartozik, és ez volt az első alkalom, amikor az "Ansar"-ként azonosította őket, akik megdöbbentő módon 18 millió éve léteznek. Goode elmondta, hogy érezte az izgalmat a város lakói között azon hírrel kapcsolatban, hogy a vezetőik úgy döntöttek, hogy változtatnak a szigorú elkülönülés politikáján, és előkészületeket tesznek, hogy nyíltan felfedjék magukat a felszíni emberiség számára.

Goode szerint a megváltozott politika 2015. decemberében alakult ki, miután ülést tartottak a Kuiper aszteroida övezet egyik titkos bázisán, ahol hét Belső Földi civilizáció szövetségének képviselői találkoztak a Gömb Lények Szövetségének egyik küldöttével.

Goode korábban már leírta a Gömb Lények Szövetségét, mint hatodik-kilencedik sűrűségű lényeket - 3. típusú civilizációk a Kardasev-skála szerint -, amely átalakította a kapcsolatot a különböző titkos űrprogramok és a földönkívüli civilizációk között, melyek a saját és a szomszédos naprendszerekben működnek.

Azon felül, hogy egy "frekvencia kerítést" vagy karantént hoztak létre a Naprendszer körül, a Gömb Lények Szövetsége segített a sokkal inkább erkölcsi elveken alapuló "Titkos Űrprogram Szövetségnek" elérni a technológiai egyenlőséget a kevésbé etikus űrprogramokkal és földönkívüli csoportokkal.

Valamennyi Belső Földi civilizáció tiszteli a Gömb Lények Szövetségét mint nagyon ősi fajt, mint az "Építőket", akik az első civilizációk létrehozásáért voltak felelősek a Földön, és máshol a Naprendszerben. Goode korábban már írt az Ősi Építő technológiákról, melyeket az egész Földön és a Naprendszerben is elterjesztettek. Ezek a titokzatos technológák igen keresettek a különböző földönkívüli csoportok között.

Sok ezer, ha nem millió éven keresztül a Gömb Lények Szövetsége látszólag nem került kapcsolatba a Belső Földi civilizációkkal, de úgy döntöttek, hogy ezt most megteszik. Az egyetlen feltételük úgy tűnik az volt, hogy Goodet nevezték ki közvetítőjüknek a Belső Földi civilizációkkal és minden más csoporttal való kapcsolattartásra.

Kapcsolódó cikk: A Belső Földi civilizációk tárgyalásokat kezdeményeznek, hogy véget vessenek az emberiségtől való elszigeteltségüknek

Ennélfogva Goode jelen volt a Kuiper-övben tartott találkozón, ahol tanúja lett, amikor a Gömb Lények Szövetsége képviselője, egy 3 méter magas háromszög formájú fejjel rendelkező lény telepatikusan fenyítette meg a Belső Földi civilizációkat, amiért szerinte "nem voltak megfelelő sáfárai" a bolygónak. Goode egy grafikus ábrázolással mutatta be a találkozást, amely a Kuiper-övben található bázison zajlott.


A Belső Földi lények zavartak és nyugtalanok voltak, amiért ezt mondták nekik, Goode szerint. Úgy gondolta, hogy a Belső Föld képviselőit arról tájékoztatták, hogy az emberiség megtévesztésének hosszú távú politikája a létezésükkel kapcsolatban, és a szigorú elkülönülés nem volt megfelelő szerep számukra a bolygó gondnokaiként.

Úgy látszik ez vezetett a nagy aggodalomhoz annak megalapozottságát illetően, hogy felfedjék-e magukat a felszíni emberiség számára, akiket veszélyesnek és kiszámíthatatlannak ítéltek. Ez következésképpen egy szakadáshoz vezetett a hét civilizáció között, akik hamarosan egy Belső Földi Szövetséget hoztak létre, ahogy arról Goode 2015. szeptember 23-i jelentésében beszámolt.

Három civilizáció ezt követően úgy döntött, hogy szakít a szövetséggel, és fenntartja az elkülönülés pilitikáját. Ők fokoznák a kémelhárítási (megtévesztési) műveleteket a felszíni emberiség irányába annak érdekében, hogy továbbra is rejtve maradjanak.

A másik négy civilizáció viszont úgy döntött, hogy követik a Gömb Lények Szövetségének tanácsát, és aktív lépéseket tesznek, hogy elkezdjék felfedi magukat az emberiség számára.

Az egyik első ebből eredő lépés az volt, hogy abbahagyták hamisan közölni az emberi "csatornázókkal", akikkel telepatikus kommunikációt hoztak létre, hogy ők földönkívüliek. Az új politika annak felfedését jelenti, hogy ők valójában emberek a Föld belsejéből.

Véletlenül 2016. január 17-én, három nappal Goode Belső Földről szóló első beszámolóját követően a "Galaktikus Föderáció" és "Ashtar Parancsnokság" népszerű csatornázója Greg Giles kiadott egy tájékoztatót arról (3), hogy becsapták őt azzal, hogy földönkívülieket közvetít, ahogy először hitte. Ehelyett azt mondja rájött, hogy egy katonai csoport tévesztette meg őt az "Isten hangja" technológiával. (4)

"Az úgynevezett 'csatornázott üzenetek', melyeket kaptam azt állítva, hogy azok a lélekcsaládomtól származnak a csillagokból, valójában egyszerű rádióhullámok voltak, melyeket az amerikai kormány ügynökei küldtek, állítólag egy katonai ipari komplexumból, akik önkéntesekkel egyetértésben dolgoznak, közülük sokan titkos társaságok tagjai, akik segítenek hatalmas mennyiségben hamis híreket terjeszteni az UFO-król és hozzájuk kapcsolódó űr hírekről, kiépítve egy hátteret a pszichológiai műveleteikhez, amely a hálójukba csalogatja a tudományos és spirituális gondolkodású egyéneket, mint jómagam." (Alul lásd a kiegészítést)

Giles felfedezése, hogy a telepatikus kapcsolata nem az volt, akinek kiadta magát, és amelyet megelőzött a januári Kuiper-övben tartott találkozó jól példázza az ilyen megtévesztés következményeit, melyet korábban a hét Belső Földi civilizáció alkalmazott. Feltehetőn ez a jövőben változni fog, legalábbis néhány ilyen civilizáció esetében a tekintetben, hogyan viselkednek a felszíni emberiséggel.

Érdemes rámutatni, hogy már számos egyén volt, aki azt állította, hogy fizikailag találkozott, vagy telepatikus kapcsolatban állt a Belső Földi civilizációkkal. Közéjük tartoznak a jól ismert dél-amerikai kontakták, mint Ricardo Gonzalez és Luis Fernando Mostajo (5), akikkel közel egy évtizede személyesen is találkozom illetve kommunikálok velük. (Salla)

Kapcsolódó cikk: A Titkos Űrprogram Szövetség az Ősi földi civilizációk tanácsával tárgyal

Részt vettem néhány szemináriumukon és arra a következtetésre jutottam, hogy mindketten nagyon hitelesek, és valóban kapcsolatban állnak mind földönkívüli, mind a Belső Föld lényeivel, ahogy állítják.

Ezen kívül vannak olyan csatornázók, mint Dianne Robbins, aki azt állítja, hogy találkozott és telepatikusan kommunikált Belső Földi lényekkel, például Adamaval a Telosról. (6)

Goode nem kommentált más kontaktát vagy csatornázót, hogy kapcsolatban vannak-e vagy sem a Belső Földi civilizációkkal. Feltehetően a Goode által leírt változásoknak köszönhetően a fizikai vagy telepatikus érintkezések száma a Belső Földi civilizációkkal, például az Ansarokkal elég gyorsan emelkedhet.

Goode úgy véli, hogy a közvetlen kapcsolat a felszíni emberiség és a Belső Földi lények között valószínűleg még azelőtt bekövetkezik, hogy a földönkívüli fajok nyíltan kapcsolatba kezdenek lépni velünk. Ez úgy tűnik, hogy egy nagyon logikus eljárási mód.


Michael Salla a "Bennfentesek felfedik a titkos űrprogramokat és a földönkívülieket" című könyvében kiterjedt dokumentációval támasztja alá az informátorok tanúvallomásait és bizonyítékokat vonultat fel, melyek arra engednek következtetni, hogy Goode valóban szavahihető az úttörő közzétételeiben. (7)

Goode kinyilatkoztatásait újabban William Tompkins, a 2. Világháború alatt haditengerészeti hírszerzőként szolgáló informátor is megerősítette, aki négy évtizedet eltöltött veterán a repülőgépiparban. Következésképpen nincs okunk kételkedni Goode legújabb kijelentéseit illetően a Belső Földi civilizációk képviselőivel történt találkozójáról, és arról az új politikáról, melyet a legfrissebb fejleményekkel összhangban hajtanak végre.

Kapcsolódó cikk: Vezető repülőgéptervező is alátámasztja a titkos amerikai haditengerészeti űr hadiflotta létezését

Teljesen érthető, hogy jelentős izgalom van néhány Belső Földi csoport körében a nemzeti elitek veszélyes és harcias politikájával kapcsolatban, akik a bolygónk felszínén kezelik az ügyeket. Szerencsére, ahogy az internet elősegíti az emberiség többi részének ráeszmélését az igazságra a titkos űrprogramokkal és a földönkívüli élettel összefüggésben, egyre inkább képesek leszünk arra, hogy a nemzeti és a globális elitet elszámoltassuk a politikájuk miatt.

A legfontosabb viszont az, hogy nem valószínű, hogy az agresszív politika nemzeti vagy globális szinten megengedett lesz, ahogy az emberiség nagy része megtudja az igazságot azon megtévesztés mértékéről, amit ellenünk elkövettek. Ezért nagyon bízunk abban, hogy a Belső Földi civilizációk megmutatják magukat, akiket melegen fog üdvözölni az emberiség túlnyomó többsége, és nem lesznek kitéve a féktelen nemzeti elitek háborús politikájának.

Kiegészítés: Greg Giles fent említett 2016. január 17-i nyilatkozatát korábbi üzenetek előzték meg, melyek 2012-ig nyúlnak vissza, amikor először ismerte el nyilvánosan, hogy a csatornázásait kompromittálták. Következésképpen a januári üzenete frissítés volt, és nem új információ azok számára, akik korábban követték a csatornázásait. A fenti cikk ennek megfelelően módosul.

(1) - http://www.gaia.com/video/inner-earth-update
(2) - http://spherebeingalliance.com/blog/mini-situation-update-1152016.html
(3) - http://www.starshipearththebigpicture.com/2016/01/17/the-silent-war-against-channelers/
(4) - https://www.wired.com/2007/12/the-voice-of-go/
(5) - http://www.bibliotecapleyades.net/esp_galacticdiplomacy_16.htm
(6) - http://www.diannerobbins.com/
(7) - https://www.amazon.com/Insiders-Reveal-Programs-Extraterrestrial-Alliances-ebook

Exopolitics


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,342,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,41,állatvilág,596,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1503,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,461,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,60,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,48,baleset,32,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,285,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,792,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,158,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,54,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,37,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,423,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,193,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,5,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,657,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,782,földrengés,94,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,27,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,1,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,116,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1710,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,4,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,301,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,24,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,25,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,269,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,240,környezetvédelem,199,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,267,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,4,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,81,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,173,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,94,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,391,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,750,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,2,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,110,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,932,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,684,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,220,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,174,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,85,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,96,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1325,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,48,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,58,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1171,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,113,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,781,tudomány,1192,túlnépesedés,9,túlvilág,143,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,884,UFO felfedés,101,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10839,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,252,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,42,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,659,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,162,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9639,videojáték,17,Vietnam,17,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,367,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,86,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A Belső Föld lényei megteszik az első lépést, hogy nyíltan felfedjék magukat az emberiségnek
A Belső Föld lényei megteszik az első lépést, hogy nyíltan felfedjék magukat az emberiségnek
https://1.bp.blogspot.com/-b2jIeHdTX84/Vy55ZDoqxeI/AAAAAAAAd1g/n3oP7V4v-TIiHgjS9Bjq_xadr1wIH49yACLcB/s1600/bels%25C5%2591%2Bf%25C3%25B6ld%2Bciviliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3%2Bcorey%2Bgoode%2Btitkos%2B%25C5%25B1rprogram%2Bf%25C3%25B6ld%25C3%25B6n%25C3%25ADkv%25C3%25BCliek%2Btechnol%25C3%25B3gia%2Bvideo%2Bnaprendszer%2Bufo-idegenek-2016-%25C3%25BAj%2Bvil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-b2jIeHdTX84/Vy55ZDoqxeI/AAAAAAAAd1g/n3oP7V4v-TIiHgjS9Bjq_xadr1wIH49yACLcB/s72-c/bels%25C5%2591%2Bf%25C3%25B6ld%2Bciviliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3%2Bcorey%2Bgoode%2Btitkos%2B%25C5%25B1rprogram%2Bf%25C3%25B6ld%25C3%25B6n%25C3%25ADkv%25C3%25BCliek%2Btechnol%25C3%25B3gia%2Bvideo%2Bnaprendszer%2Bufo-idegenek-2016-%25C3%25BAj%2Bvil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/05/a-belso-fold-lenyei-megteszik-az-elso.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/05/a-belso-fold-lenyei-megteszik-az-elso.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy