Eisenhower elnök dédunokája azt mondja, hogy a vegán étrend vonzó lehet a földönkívüli élet számára

Az élelem összeköt bennünket - beleértve a földönkívülieket is. Annak alkalmából, hogy a CIA hivatalosan is " bepillantást enged az ...

Az élelem összeköt bennünket - beleértve a földönkívülieket is.

Annak alkalmából, hogy a CIA hivatalosan is "bepillantást enged az X-aktáiba", illetve az idei "CONTACT in the Desert" UFO konferencia okán (1), melyet Joshua Tree-ben, Kaliforniában rendeznek 2016. június 3-6-án, egy interjú készült Laura Magdalene Eisenhowerrel - orvos asztrológus, globális alkimista, kozmikus mitológus és Dwight D. Eisenhower elnök dédunokája - az élelmiszerek és italok szerepéről az energiák összehangolásában, "hogy segítsen kapcsolatba kerülni az égi lényekkel."

Azok számára, akik nincsenek tisztában az idegen összeesküvés elméletek történetével, Eisenhower elnökről úgy hitték, hogy szerződést írt alá az idegenekkel 1953-ban. Az idegenek és a kozmikus energiák témájával kapcsolatban Laura most a családi hagyományt folytatja azáltal, hogy maga vezet néhány KAPCSOLAT műhelyt, melyek közül az egyik neve "Földönkívüli Napirendek, Pozitív Kapcsolat, Mesterséges Intelligencia és Idővonalak."

Szóba kerültek a hüllők, a chemtrailek és a kombucha tea.

Úgy hallottam, hogy rájöttél, hogy a megfelelő étrend megidézi az idegeneket és más égi lényeket - igaz ez?

Igen, ez igaz. Bár be kell vallanom, hogy elég rugalmasnak kell maradnom. Egyike voltam az első embereknek, akik részt vettek az organikus élelmiszeripari üzletben, még mielőtt a Teljes Ételek bejöttek volna. Volt egy bioélelmiszer szállító és kézbesítő üzleti vállalkozásom, és olyan termékeket adtam kémiailag érzékeny emberek számára, akik nem tudták elhagyni az otthonaikat.

A 90-es évek eleje óta kutatom az emberek válaszait a környezetre. Felfedeztem, hogy több tényező van - mint az érzelmi, fizikai és mentális reakciók - és ez minden szinten érint bennünket. Ez nem csak arról szól, hogy vigyázunk a táplálkozásunkra. Figyelmet kell fordítanunk a gondolati formákra és a bennünk lévő víz energiájának a minőségére, hiszen leginkább vízből állunk.

Azon olvasók számára, akik nem tudják, hogy ki vagy mi lehet egy "égi lény", tudnál adni egy gyors listát róluk?

Nos, mi multidimenzionális lények vagyunk. Mindenkinek megvan a saját tapasztalata, így nehéz lehet valakinek megérteni más lényeket, mint akikkel a fizikai valóságunkban találkozunk. Vannak emberek, akik földönkívüli elrablási tapasztalatokkal rendelkeznek. Vannak, akik UFO-kat láttak, mások tündéreket vagy elfeket, míg egyeseknek angyalokkal vagy spirituális vezetőkkel voltak tapasztalataik.

Meg kell értenünk, hogy multidimenzionális lények vagyunk és - ami a frekvenciánkon, felfogásunkon és rezgési szintünkön alapul, amitől működünk - ezért különböző dolgokat fogunk látni. Ezek nem mindig lesznek olyan dolgok, melyeket más emberek képesek látni. Az égi lények lehetnek szilfek is. Ezek segítenek felfalni a chemtraileket az égen. Az égi lények elementárisak.

Mióta tényleges lényekkel van dolgunk, vannak köztük manipulatívak is. Ebben a helyzetben egy személy érezheti úgy, hogy kapcsolata vagy tapasztalata van, de ez nem minden esetben indokolt. Nem kell lelépnünk a saját utunkról, hogy megtapasztaljuk ezeket a dolgokat. Biztosítanunk kell egymásnak a kételkedés lehetőségét, amikor valamit látunk.

Ugyanakkor résen kell lennünk, mert vannak olyan technológiák, melyekkel imitálni lehet a földönkívüliekkel, angyalokkal és felemelkedett mesterekkel való kapcsolatot.

A chemtrail és szilf megjegyzéssel kapcsolatban úgy gondolod, hogy a chamtrailek hatással vannak az élelmiszer és víz rendszereinkre?

Abszolút. A chemtrailekben nanorészecskék vannak, melyeket elnyel a testünk, és fennáll a veszély, hogy ezek a részecskék összekapcsolódnak egy mesterséges intelligencia rendszerrel. Ezek azok a dolgok, amiket az égen permeteznek, hogy esőként lehulljanak a földre, és bekerüljenek a vizünkbe. Ha azonban kiterjesztjük a tudatosságunkat, akkor eltérő fizikával rendelkezünk, ezért felülemelkedhetünk rajta, létrehozva egy alkímiát. Ez a frekvenciára és a rezgésekre való odafigyelés kérdése, így tudjuk asszimilálni és alkímiailag átalakítnai ezeket a mérgező energiákat.

Képesek vagyunk harcolni ezen dolgok ellen, ha támogatjuk Gaiát; a Föld tudja, hogyan gyógyítsa meg magát, de ez egy társteremtő folyamat. Csak meg kell tennünk a lépéseket.

Milyen égi lény barát élelmiszert ettél ma reggelire?

Ezékiel tortillát tojással és burgonyával. Szeretem a tojást és a fehérjét.

Milyen más étel vagy ital vonzza legjobban az égi lényeket?

Szeretem a kombuchát. Sok lúgos vizet iszom. A gyümölcsfacsarás is nagyon fontos. Szeretnénk, hogy egy egészséges flóra legyen az emésztőrendszerünkben, mert ez tartja az immunrendszerünket magas rezgésen. Ez segít az összes olyan dolog ellen, amivel dolgunk lehet ebben a mérgező világban.

Szeretem az indiai ételeket. A kurkuma egy egészséges vérhígító. Szeretem a nyers ételt. A testem az elmúlt időben a káposztafélék fogyasztását kívánta.

Miért gondolod, hogy a vegán vagy vegetáriánus ételek alkalmasabbak az égi lények bevonzására?

Ez egy tisztább energia. Nem szeretem megmondani, hogy mit kell és nem szabad enni, amikor a húsról van szó, de jobb képességekkel rendelkezik valaki a magasabb dimenziójú lényekkel kapcsolatosan, mert a szervezetet nem terheli le annyira a gravitáció.

Ha állatokkal táplálkozunk, az egy nehezebb sűrűség, amit a fizikai testünkben fel kell dolgoznunk. Amikor zöldségeket eszünk, akkor könnyebbek vagyunk, így könnyebben vagyunk képesek kapcsolatba kerülni a magasabb rezgésű lényekkel. Nem szükséges vegetáriánusnak vagy vegánnak lenni, hogy megtapsztaljuk ezeket a lényeket, de ez sokkal jobban megfelel az ember számára. Magától értetődő, hogy esete válogatja; a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy megáldjuk az ételeinket. Az embereknek szükségük van rá, hogy tiszteletben tartsák az ételek szent energiáját.

Láttam egy sokak által nézett videót, amelyben elmagyarázod, hogy "A földönkívüli invázió már megtörtént, és hogy a kormányok nem akarják, hogy ezt tudjuk." Gondolod, hogy a földönkívüliek beszivárogtak az élelmiszer és víz rendszereinkbe?

Igen, csak nézzük meg a GMO-kat. Oly módon változtatták meg az ételeinket, hogy lebutítsanak bennünket, és hogy a testünk folyamatosan beteg legyen, és gátolják a DNS aktiválást. Van egy negatív földönkívüli program, ami már régóta működik, de nem akarjuk, hogy ez legyen a helyzet minden dologgal, ami idegen tőlünk. Ez az egész a kizsákmányolásról és a pénzről szól azok részéről, akik esetleg nem teljesen tudatosak vagy felébredtek; ez egy vámpír rendszer, és vannak az egész bolygóra kiterjedő entitások, melyek támogatják ezt.

Ha megnézzük a nagyobb világban, néha nehéz kizárni ezeket az egész bolygóra kiterjedő entitásokat, de azokhoz vonzódnak, akik mohók. Voltak megállapodások és együttműködések sötét entitásokkal, bár ha követjük a pozitív utat, akkor angyalokat és magasabb dimenziós földönkívülieket fogunk magunkhoz vonzani.

A földönkívülieknek is szükségük van evésre?

Nos, a szürkék a saját testükön keresztül veszik fel az energiát, mint egy növény, így nekik nem. Ők elvesztették a szaporodási képességüket. Aztán ott vannak a földönkívüli biológiai entitások, illetve a reptiliánok, akik állítólag embereket esznek, de nem akarok megijeszteni senkit. Mi mindannyian multidimenzionális lények vagyunk, úgyhogy egy hatalmas tápláléklánccal van dolgunk. Nem vagyok szakértője az ő táplálkozásuknak, de ez szintén olyan dolog, amivel kapcsolatban további kutatásokra van szükség.

Van-e bármilyen módja, hogy megakadályozzuk, hogy megegyenek valakit a reptiliánok, és elkerülni, hogy részei legyünk ennek az intergalaktikus táplálékláncnak?

Tudatosnak lenni amikor reggel felébredünk egészen addig, hogy este elaludnánk. Az energia étel. Mit bocsátunk ki a környezetünkbe? Milyen minőségűek a szavaink és kifejezéseink? Mit engedünk be a testünkbe? Milyen emberekkel töltjük az időt? Mindannyian kapcsolatban vagyunk az élettel, így ha valami negatívval kerülünk érintkezésbe, ami kémiai, mesterséges vagy csak nem tiszta, az ki fog hatni a fizikai testünkre.

Csak legyünk tudatosak és kerüljük azokat a dolgokat, melyek nem egészségesek a számunkra, és kezdjük el inspirálni magunkat, hogy egészségesebb kapcsolatunk legyen az élelmiszerekkel és az emberekkel. Az élelmiszerek egy bizonyos frekvenciát hordoznak, ezért ugyanúgy lehet programozni őket, mint a vizet. Minél jobb dolgokat eszünk, és minél inkább vigyázunk magunkra, annál inkább képesek vagyunk felismerni odakinn a jóságos erőket azokkal az energiákkal szemben, melyek szeretnének bennünket rabszolgává tenni, vagy veszélyeztetni bennünket.

Azt mondanám, hogy a táplálkozás alapvető fontosságú annak érdekében, hogy elérjünk egy bizonyos szintű világosságot. Nem sok ember tudja ezt, de azt hiszem, hogy rendkívül fontos.

Kapcsolódó cikk: Laura Magdalene Eisenhower: Közzététel - 1. rész

(1) - http://contactinthedesert.com/

MUNCHIES
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Eisenhower elnök dédunokája azt mondja, hogy a vegán étrend vonzó lehet a földönkívüli élet számára
Eisenhower elnök dédunokája azt mondja, hogy a vegán étrend vonzó lehet a földönkívüli élet számára
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzO9Ka2AHBX998Z4rlyoAFhpqUwRaQAfltpzYTfQSSWdCoHC4dKBFh93ET9t0kQmsRMO3T_HFRGhSBo_mRD5AWe48TfhylPkLVY56MicqoxIbm4gRBlV-CrYFPWu3YD7bMHqVIJTSmf56G/s1600/%25C3%25A9tel+%25C3%25A9lelmiszer+t%25C3%25A1pl%25C3%25A1l%25C3%25A9k+t%25C3%25A1pl%25C3%25A1lkoz%25C3%25A1s+ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+rezg%25C3%25A9s+frekvencia+laura+magdalene+eisenhower+video+reptili%25C3%25A1n+sz%25C3%25BCrke+tudatoss%25C3%25A1g-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzO9Ka2AHBX998Z4rlyoAFhpqUwRaQAfltpzYTfQSSWdCoHC4dKBFh93ET9t0kQmsRMO3T_HFRGhSBo_mRD5AWe48TfhylPkLVY56MicqoxIbm4gRBlV-CrYFPWu3YD7bMHqVIJTSmf56G/s72-c/%25C3%25A9tel+%25C3%25A9lelmiszer+t%25C3%25A1pl%25C3%25A1l%25C3%25A9k+t%25C3%25A1pl%25C3%25A1lkoz%25C3%25A1s+ufo+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+rezg%25C3%25A9s+frekvencia+laura+magdalene+eisenhower+video+reptili%25C3%25A1n+sz%25C3%25BCrke+tudatoss%25C3%25A1g-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/04/eisenhower-elnok-dedunokaja-azt-mondja.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/04/eisenhower-elnok-dedunokaja-azt-mondja.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy