A titkos náci űrprogram a hüllő szövetséghez csatlakozott a csillagközi hódításban

A jelenleg létező titkos űrprogram a náci Németország és a hüllő földönkívüliek közötti rejtett szövetségből alakult ki Corey Goode inform...

A jelenleg létező titkos űrprogram a náci Németország és a hüllő földönkívüliek közötti rejtett szövetségből alakult ki Corey Goode informátor szerint. A Kozmikus Közzététel legújabb epizódjában Goode elmagyarázta a "Sötét Flotta", a német titkos társaságok és a náci SS által az Antarktiszon létrehozott titkos űrprogram eredetét a 2. Világháború korszakában. (1)

Az interjú során Goode leírta, hogy a Sötét Flotta jelenleg teljes egészében a világ minden tájáról érkező emberekből áll, melynek kezdetben náci eszmék által ihletett ideológiája volt. (2)

"Nagyon komolyan néztek ki, nagyon arrogánsak voltak, mintha rendkívül elitnek érezték volna magukat. Fekete rohamosztagos kinézetű ruhát viseltek, amiben zordan festettek. Nagyon totalitárius hatású volt. És egy csomó ember, akik végül ebben a programban kötöttek ki, egy sor német titkos társaság náci jellegű programjából érkezett."

Goode azt mondja, hogy a Sötét Flotta együttműködik a drakóniai űrháborús flottával a csillagközi hódításban:

"És minden, amit valóban tudunk róluk, hogy harcolnak... Ők egy támadó erő. A drákók mellett offenzív jellegű munkát végeznek. A Naprendszeren kívül mennek, és úgy hiszem meghódítják és védelmezik a drákó területeket segítve őket a katonai hadjáratokban."


Goode azt mondja, hogy azok az információk, melyeket jelenleg a Sötét Flottáról tudunk, főleg olyan dezertőröktől származnak, akik csapdába estek a Naprendszeren belül azt követően, hogy a Gömb Lények Szövetsége egy frekvencia kerítést hozott létre, amely a Sötét Flotta nagy részét kizárta a Naprendszerből, és megakadályozta az újbóli belépésüket.

Goode a Sötét Flotta által a Holdon létrehozott titkos bázisról is beszélt, amely trapéz alakú, és amelyről korábban Carolyn Hamlett nyilatkozott egy interjú során, ahová állítása szerint fizikailag is bejutott. Hamlett felidézte, hogy egy űrhajóban volt, amely megközelítette a Holdat, melynek szemtanúja volt. Elmondta, hogy a következő, amire emlékszik, hogy a holdbázison belül szemtanúja volt egy tanács típusú találkozónak mintegy 30 világi vezető részvételével a Föld minden tájáról egy kiemelkedő nő vezetésével.

https://www.youtube.com/watch?v=Cwo5TshrWQk&feature=youtu.be&t=42m5s

Kép az április 12-i Kozmikus Közzététel Sötét Flotta epizódból

Egy másik informátor, az egykori Amerikai Légierő radarkövető operátora Niara Isley azt mondja, hogy 1980-ban nyolc-tíz alkalommal vitték őt egy titkos holdbázisra, ahol emberi munkaerőt használtak és hüllő lények őrizték:

"Az interjúkban az emberek mindig tudni akarják, hogy milyenek voltak a Hold tapasztalataim, és ezt a mohó kíváncsiságot határozottan meg tudom érteni. Csak azt tudom kijelenteni, hogy több szinten is rettenetes volt. Egész idő alatt féltettem az életemet. Nagyon rosszul tápláltak, és napi ciklusban keményen dolgoztattak, időnként valamilyen elektronikus berendezést működtettem a kitermelés során, és kemény kétkezi fizikai munkát végeztem mint mások, például dobozok emelése és egymásra rakása. És ami a legrosszabb, hogy nemi kapcsolatra használtak az ottani éjszakák során. Nagyon keveset engedtek aludni, és azóta megtanultam, hogy ez egy másik oldala az agykontroll bántalmazásnak. Mindeközben teljesen kikapcsoltam addig a pontig, hogy már nem is éreztem élőnek magam." (Facing the Shadow, Embracing the Light: A Journey of Spirit Retrieval and Awakening - 271.o.) (3)

Ez nagyon valószínű, hogy a Sötét Flotta bázisa volt, amelyről később Goode és Hamlett is beszélt.

A Sötét Flottának számos igen fejlett űrjármű van a birtokában, részletezte Goode, melyek között van olyan, ami nagyon hasonlít a Star Wars sorozat birodalmi csillagcirkálóihoz. Más hajóik rombusz vagy tökmag alakúak.


Kép az április 12-i Kozmikus Közzététel Sötét Flotta epizódból

Mindezek a járművek erős támadó fegyverrendszerekkel rendelkeznek, melyeket egy másik titkos űrprogram fejlesztett ki, az úgynevezett Bolygóközi Vállalati Konglomerátum a drákó hüllők néhány további fejlesztésével, ahogy Goode kifejtette:

"Ez a (drákó) csoport emberek egy csoportjával dolgozik együtt, akik az összes ilyen technológiát továbbfejlesztették... A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum segített nekik kiépíteni sokat ezek közül - ezeket a hajókat és fegyvereket. És a drákó csoport segített nekik javítani rajtuk, hogy még offenzívebbek legyenek a Naprendszeren kívül. Ők szinte a teljes idejüket a Naprendszeren kívül töltik."

Goode szerint egészen a közelmúltig a Sötét Flotta döntő technológiai előnnyel rendelkezett minden más űrprogramhoz, különösen a Solar Wardenhez képest, melyet az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészete hozott létre az 1980-as években.

Goode elmondta, hogy a titkos űrprogramban eltöltött ideje alatt mind az öt titkos űrprogram széles körben együttműködött. Már nem ez a helyzet a Solar Warden programmal, valamint a Sötét Flottától és a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumtól dezertálókkal valamint más kisebb csoportokkal, melyek jelenleg, mint a Titkos Űrprogram Szövetség egyeztetnek egymással.

A korábbi epizódokban Goode ismertette a titkos tárgyalásokat, melyek célja a katonai ellenségeskedés beszüntetése a titkos űrprogramok között, és egy "teljes nyilvánosságra hozatal" előkészítése a világ számára.

Kapcsolódó cikk: A titkos űrháborúk leállnak, ahogy a földönkívüli közzétételi tervek haladnak előre - 1. rész

Az április 12-i Kozmikus Közzététel interjúban Goode beszámolt a Fehér Királyi Drákóval, a drákó hüllők vezetőjével történt találkozójáról, amelyre 2015 áprilisában került sor. A több mint 4 méter magas idegennel történt találkozó Goode szerint nagyon félelmetes volt, amit az alábbi kép ábrázol.


Kép az április 12-i Kozmikus Közzététel Sötét Flotta epizódból

A Fehér Királyi Drákó fejlett pszichikai képességekkel rendelkezett, amelyet Goode nagyon támadó jellegűnek talált a telepatikus kommunikáció során:

"Amikor kapcsolatba lépett velem, a szeme egész idő alatt változott. Ez egy nagyon erős pszichikus lény volt. És ez áthatolt a homloklebenyen. Olyan volt, mintha mikrohullámok lettek volna jelen, vagy valami tüzelt volna a homloklebenyre. Nagyon támadó volt. Gonzalesnek (Goode által használt álnév a Titkos Űrprogram Szövetség összekötőjére) és nekem is legalább három napig fájt a fejünk, és hányingerünk volt."

Goode információt nemrég William Tompkins figyelemre méltó vallomása is alátámasztotta, aki egy titkos amerikai haditengerészeti programban dolgozott, amely kémeket küldött a náci Németországba, hogy jelentést tegyenek a nácik titkos repülőgép projektjeivel kapcsolatos fejleményekről. Tompkins kritikus dokumentumokkal támasztotta alá állításait a Selected by Extraterrestrials című nemrég megjelent könyvében.

Az ExoNews tévé legutóbbi interjújában Tompkins megerősítette, hogy valóban létrejött egy megállapodás Adolf Hitler és a hüllő földönkívüliek között. Tompkins jelen volt, amikor a haditengerészeti kémek leírták, hogy tudomásuk van hüllő tanácsadókról, akik a német tudósoknak segítettek kifinomult fegyvereket és antigravitációs meghajtási rendszereket kifejleszteni. Ezért nagyon valószínű, hogy Hitler is részt vett egy hasonló találkozón egy Fehér Királyi Drákóval, amit Goode 2015-ben megtapasztalt.

Tény, hogy bizonyíték van arra, hogy egy ilyen találkozóra sor került. Hermann Rauschning, Danzig kormányzója felfedte, hogy Hitler egy olyan rejtélyes vezetővel találkozott, aki "felsőbbrendű" volt, akit arra rendeltek, hogy uralja a világot. Hitler állítólag a következőt mondta:

"Milyen lesz a jövő társadalmi rendje? Bajtárs, elmondom neked. Lesz a hűbérurak egy osztálya, utánuk a párttagok közkatonái hierarchikus sorrendben, majd a névtelen követők, szolgák és munkások nagy tömege, és alattuk újra a meghódított idegen faj, a modern rabszolgák. És mindezek felett fog uralkodni egy új és magasztos nemesség, akikről nem beszélhetek... de mindezen tervekről a militáns tagok nem fognak tudni semmit. Az új ember most is közöttünk él! Itt van. Ez nem elég neked? Elmondok neked egy titkot. Láttam az új embert. Ő rettenthetetlen és kegyetlen. Féltem tőle." (4)

Hitler találkozása a "felsőbbrendűvel" vagy a "világ titkos vezetőjével" ha igaz, egybevág Goode és Gonzales Fehér Királyi Drákóval történt találkozásával, akinek pszichikai képességei nagyon támadóak, és képes rémületet kiváltani.

Hitler leírása lényegében az Új Világrend hierarchikus természetét körvonalazza, aki arra törekedett, hogy létrehozza a német titkos űrprogramot, amely végső soron ezen rejtélyes "felsőbbrendű" vezetése alatt áll, aki szinte biztosan ugyanaz a Fehér Királyi Drákó, akit Goode leírt. A hüllők vezetője, a Fehér Királyi Drákó áll tehát a hatalom csúcsán, aki tulajdonképpen a nácik által épített Sötét Flottát, és a flotta jelenlegi csillagközi birodalmi műveleteit irányítja.

Tompkins arról is beszámolt, hogy a nácik titkos bázisokat hoztak létre az Antarktiszon a hüllő földönkívüliekkel kötött szövetség eredményeként, újra megerősítve Goode állításait. Ezekről az antarktiszi bázisokról indították a nácik a titkos űrprogramjukat, és később a Naprendszer más részein és azon túl is megalapozták a jelenlétüket.

Kapcsolódó cikk: Hüllő idegenek segítettek a náci Németországnak titkos űrprogramot építeni az Antarktiszon

Fontos Tompkins azon kijelentése, hogy a náci bázisok a hüllők nagyobb barlangjai mellett és az ő védelmük alatt épültek, melyek mind megerősítik azt, hogy a Fehér Királyi Drákó volt alapvetően a nácik titkos űrprogramjának az irányítója. Tompkins információi tehát összhangban vannak a Goode által leírt Sötét Flotta megjelenésével.

Összefoglalva tehát, Goode Sötét Flottáról tett kinyilatkoztatásai az április 12-i Kozmikus Közzététel interjú során rendkívül jelentősek. Felfedik, hogy az emberiség bizonyos elemei széleskörű galaktikus hódító háborúkhoz csatlakoztak a bolygó lakosságának tudta nélkül. A Föld évtizedeken keresztül embereket, technológiát és erőforrásokat biztosított igazságtalan űrháborúkhoz a nácik ihlette ideológia hívei miatt egy birodalmi földönkívüli fajjal együtt, ami további sötét árnyékot vet a globális vezetőkre. Ennek az igazságtalan helyzetnek gyorsan véget kell vetni; Goode és Tompkins közzététele az első fontos lépés, hogy elérjük ezt az alapvető célt.

(1) - http://www.gaia.com/video/dark-fleet
(2) - http://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-the-dark-fleet.html
(3) - http://www.amazon.com/Facing-Shadow-Embracing-Light-Retrieval/dp/1493556843
(4) - http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/1589801369/qid=1126446751

Exopolitics


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,344,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,658,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,2,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,113,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,781,tudomány,1196,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10858,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,252,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9658,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,367,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A titkos náci űrprogram a hüllő szövetséghez csatlakozott a csillagközi hódításban
A titkos náci űrprogram a hüllő szövetséghez csatlakozott a csillagközi hódításban
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHerAHIY8Lij-igYM6d5n3v4_ynpDT_mp-VuWZ22muClb5AqOkJr8YcO78xKvjmPh3BDE9jzpjLUSWSmIEGBiaaBGBStkrOJ8RzwVMhw_5rPybzh3SRa9QKhysPMLQcFk1aXc40knbWf6B/s1600/titkos+%25C5%25B1rprogram+n%25C3%25A1ci+antarktisz+corey+goode+michael+salla+niara+isley+hold+b%25C3%25A1zis+dr%25C3%25A1k%25C3%25B3+h%25C3%25BCll%25C5%2591+reptili%25C3%25A1n-idegen-l%25C3%25A9ny-f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli-video-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHerAHIY8Lij-igYM6d5n3v4_ynpDT_mp-VuWZ22muClb5AqOkJr8YcO78xKvjmPh3BDE9jzpjLUSWSmIEGBiaaBGBStkrOJ8RzwVMhw_5rPybzh3SRa9QKhysPMLQcFk1aXc40knbWf6B/s72-c/titkos+%25C5%25B1rprogram+n%25C3%25A1ci+antarktisz+corey+goode+michael+salla+niara+isley+hold+b%25C3%25A1zis+dr%25C3%25A1k%25C3%25B3+h%25C3%25BCll%25C5%2591+reptili%25C3%25A1n-idegen-l%25C3%25A9ny-f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli-video-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/04/a-titkos-naci-urprogram-hullo.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/04/a-titkos-naci-urprogram-hullo.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy