Orosz dokumentumfilm tárja fel a török-ISIS olajkereskedelem pénzügyi bizonyítékait

Az RT orosz hírcsatorna dokumentumfilmes stábja Szíria északi részén forgatott, ahol a kurdok az Iszlám Állam (ISIS) visszavonuló terroris...

Az RT orosz hírcsatorna dokumentumfilmes stábja Szíria északi részén forgatott, ahol a kurdok az Iszlám Állam (ISIS) visszavonuló terroristái által hátrahagyott dokumentumokat találtak, melyek az ISIS-ben harcoló elfogott katonákkal együtt lenyűgöző betekintést nyújtanak az ISIS olajkereskedelmébe.

Röviddel azután, hogy kitört a szíriai háború, az ISIS megváltoztatta a játékszabályokat Irakban, különösen Szíriában. A kamera előtti lefejezések, tömeggyilkosságok és a rabszolgaság, valamint a nyilvánvaló kapcsolat a párizsi és brüsszeli támadásokkal egyet jelent a terrorista csoporttal, mely széles nyilvánosságot kapott.

Egy életképes katonai szervezet működtetése ilyen figyelemre méltó képességekkel lehetetlen lenne bizonyos külső logisztikai és pénzügyi támogatások nélkül.


Törökország, mely aktívan részt vesz a szíriai háborúban a kezdetektől fogva, már többször tagadta azon állításokat, hogy segítséget nyújt az Iszlám Államnak. Azonban miközben Ankara foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy a dzsihádista csoport az esküdt ellensége, a szilárd tények gyakran egy egészen más történetet mondanak el.

Az RT több olyan tanúval beszélt, akik részt vettek az Iszlám Állam kereskedelmi tevékenységében, és hozzáférésük volt a terrorcsoport dokumentumaihoz, melyek betekintést nyújtanak abba, hogy a külföldi fegyveresek hol és hogyan léptek be Szíriába, és csatlakoztak a terrorista "államhoz".


Részletes olajszámlák

Az RT dokumentumfilmes csapata a legtöbbet Shaddadi városban forgatott, amely a szíriai Hasakah tartományban található, melyet részben lerohantak a dzsihádisták. Shadddadi felszabadulását követően, amely mintegy 10 ezer ember otthona, az RT kurd katonákat követett nyomon, akik az egykori ISIS harcosok lakásait járták végig, miközben a hátrahagyott dokumentumokat vizsgálták.

Néhány helyszínen lefoglalt iratról kiderült, hogy azok részletes számlák, melyeket az ISIS használt a saját olajmezőkből és finomítókból származó napi bevételek, valamint a kinyert olaj mennyiségének kiszámításához. Valamennyi dokumentum tetején az Iszlám Állam szimbóluma látható.




Az iratokból kiderült, hogy az "ISIS nagyon profi nyilvántartást vezetett az olajüzletről," - mondta az RT Iszlám Államról szóló Észak-Szíriában forgatott új dokumentumfilmjének szerzője, aki úgy döntött, hogy biztonsági okokból továbbra is névtelen marad.

Minden számla tartalmazza a vezető nevét, a használt jármű típusát, a teherautó súlyát üresen és megtöltve, valamint az elfogadott árat és a számla számát.

Az egyik megtalált számla 2016. január 11-i keltezésű, amely szerint az ISIS mintegy 1925 hordó olajat termelt ki a Kabibah olajmezőn, és azt 38.342 dollárért adta el.

Az olaj Törökországba megy - Az ISIS harcosok Törökországon keresztül érkeznek

Az RT helyi lakosokkal beszélt arról, akiket arra kényszerítettek, hogy az ISIS olajiparában dolgozzanak, hogy milyen volt dolgozni a terroristák irányította olajfinomítóban, és hogy hol adták el a kitermelt olajat.

A helyiek igazolták, hogy "a kinyert olajat egy olajfinomítóba szállították, ahol átalakították benzinné, dízelolajjá és más kőolajtermékké. Ezután a finomított termékek értékesítésre kerültek," - mondta el az RT dokumentumfilmjének szerzője. "Ezt követően Rakkából és Aleppóból érkeztek közvetítők, hogy felvegyék az olajat, és gyakran említették Törökországot."

Fontos információkat tárt fel az ISIS és Törökország közötti kapcsolatról egy török fegyveres, akit korábban a kurdok fogtak el. Az ISIS harcos kamera előtt elmondta, hogy a terrorista csoport valójában Törökországnak adja el az olajat.

"Anélkül, hogy közvetlenül kérdeztük volna a harcost elismerte, hogy az ok, amiért olyan könnyű volt számára átlépni a török határt és csatlakozni az ISIS-hez részben annak a ténynek köszönhető, hogy Törökország is profitált belőle. Amikor megkérdeztük hogyan elmondta, hogy Törökország is kap belőle valamit, mint például az olaj."

Az RT egy kurd katonával is tudott beszélni a területen, aki megmutatott egy útlevél gyűjteményt, melyeket a halott ISIS harcosoknál találtak. A dokumentumfilmes stáb exkluzív felvétele számos dzsihádista dokumentumait mutatja be, akik a világ minden tájáról érkeztek, többek között olyan országokból, mint Bahrein, Líbia, Kazahsztán, Oroszország, Tunézia és Törökország.


A legtöbb külföldi harcos úgy tűnik, hogy Törökországon keresztül érkezett, mivel valamennyi útlevélben a török határellenőrzés bélyegzője található.

Egy YPG tag szintén mutatott néhány fotót, melyeket egy USB meghajtón találtak, ami állítólag egy későbbi ISIS fegyveresé volt. Az egyik fotón három férfi látható a Theodosius Obeliszk előtt, ami ma Sultanahmet Meydaniként ismert, egy híres hely Isztambulban. A következő fotón a három férfi látható más fegyveresekkel valahol Szíriában - valamennyien felfegyverezve és felszerelve.


Az egyik ISIS harcos, akit az RT megkérdezett feltárta, hogy nem voltak határőrök, akik várták őket, amikor átléptek Törökországból Szíriába.

Több másik dokumentumot találtak az ISIS Tell Abyad ellenőrzőpontjánál. A járművek adatai, azok rendszáma és a szállított anyagok súlya mellett a dokumentumokon szerepelnek az utasok nevei, akik állítólag Moszulba, Rakkába, Isztambulba és Ankarába utaztak.

Az RT Redur Khalil-al, a YPG egyik tagjával beszélt, aki alapos magyarázatot adott a felfedezésre.

A dokumentumok oldalait átnézve Khalil elmondta: "Nem tudjuk, hogy kik ezek az emberek. Nem tudjuk, hogy harcosok vagy civilek. De ezek az emberek akadálytalanul utaztak hivatalosan Törökországba."

Rámutatva az egyik cég nevére, ami elmondása szerint Moszulban található elmagyarázta, hogy az út, melyen át kellett haladniuk ezeknek az utasoknak Rakkán, Tell Abyadon és Ankarán keresztül vezet.

"Ez azt jelenti, hogy a Tell Abyad-i ellenőrzőpont nyitva volt az ISIS távozása előtt, és nem volt akadálya a mozgásuknak török oldalról."

Isztambulban nyomtatott iszlamista propaganda

A Törökország által nyújtott logisztikai támogatás a szélsőséges harcosoknak, hogy megdöntsék a szíriai elnök Bassár el-Aszad kormányát, vagy legalábbis nem avatkoztak be a határon átnyúló mozgásukba, már széles körben ismert dolog, de kevés szó esett a török földről érkező ideológiai támogatásról.

A terroristák által egy ISIS kórházban hátrahagyott dokumentumok között az RT stábja felfedezett egy iszlamista propaganda szórólapot nyomtatott arab címmel: "Hogyan folytassunk tökéletes harcot a bűnöző Aszad rezsim ellen," amely leírja annak a módját, hogyan küzdjék le a szíriai kormányt.

Érdekessége, hogy a kiadványt Törökországban nyomtatták, a borítón nyíltan feltüntették egy isztambuli nyomda postai címét és telefonszámát, kiegészítve egy Facebook kapcsolattal.



"Sok ember beszélt a Törökországgal fennálló kapcsolatról. Törökország közvetlen szomszédja az Iszlám Államnak. Ha hajlandóak lennének lezárni a 'kapcsolatot' Törökország és az Iszlám Állam között, a terrorszervezet nem maradna életben," - mondta az RT dokumentumfilmjének szerzője, emlékeztetve a kurdokkal és az elfogott ISIS harcosokkal készült interjúkra. "Ha az Iszlám Állam nem kapna fegyvereket, új tagokat, élelmiszert és egyéb segítséget Törökországból, akkor az ISIS elveszítené az egyik nagy szponzorát."

Törökország hasznot húz az Iszlám Államból, mert a terrorista csoport olcsó olajat biztosít, és küzd mind a szíriai kormány, mind a kurd népesség ellen. Ezt a véleményt osztják a kurdok, és halálos ellenségeik a dzsihádista szervezetből. Az Iszlám Állam dokumentumai, melyeket az RT megszerzett további bizonyítékokkal szolgálnak, melyek felfedik azt a piszkos játékot, amit Recep Tayyip Erdogan török elnök kormánya alakít Szíriában.

Dokumentumok a szervátültetésekről és lefejezésekről

Különféle vallásos dokumentumok gyűjteményét, melyek engedélyezik a lefejezéseket, gyilkosságokat, sőt sebészeti eljárásokat, szintén megtalálták egy ISIS főhadiszálláson Tell Abyadban.

"Itt van egy vallásos fatwa, amely lehetővé teszi a kafirok (hitetlenek) megölését és fejük levágását. Egy fatwa jóváhagyja a lefejezést. Részleteket tartalmaz a Koránból, hadíszokat (elbeszéléseket) Mohamed prófétától stb." - mutatott rá Khalil, miközben egy köteg papírt tartott a kezében.

A legkülönösebb dolog Khalil szerint azonban annak a fatwának a felfedezése volt, amely lehetővé tette a hitehagyottakon végzett műtétet.

"Azt hiszem, ez egy furcsa fatwa. Még nem hallottunk olyan fatwákról az Iszlámban, melyek lehetővé tennék egy személy megölését, és szerveinek átültetését egy másik emberbe, vagy amelyek képzési célokból elvégzett operációkról szólnak a foglyokon," - mondta el az RT-nek.

Az ilyen dokumentumok felhasználhatók a büntető bíróságokon, amikor az ISIS elleni perek kerülnek benyújtásra, mondta Khalil.

Khalil említett egyéb ítéleteket, melyekben a foglyok és a hitehagyottak részesültek, és még egy körlevelet is mutatott, amit az ISIS használt.

"Elég vicces, hogy még körleveleik is vannak," - mondta.

RT

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1204,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10918,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9714,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Orosz dokumentumfilm tárja fel a török-ISIS olajkereskedelem pénzügyi bizonyítékait
Orosz dokumentumfilm tárja fel a török-ISIS olajkereskedelem pénzügyi bizonyítékait
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioHFa3eDzuIyM689r5WSufgy4rtuziBFTZ23D8hHsUHO9A_Bg9OmRDUyuYJ2THF-mrWgjQslCnq33lIhyphenhyphenjb8WnR4SIxA9kksajDpucxnVquoIjgbiYr7CtK8E-vHaVtgAy4SMZXK841TEK/s1600/t%25C3%25B6r%25C3%25B6k+t%25C3%25B6r%25C3%25B6korsz%25C3%25A1g+isis+iszl%25C3%25A1m+%25C3%25A1llam+terrorista+olaj+kitermel%25C3%25A9s+finom%25C3%25ADt%25C3%25A1s+elad%25C3%25A1s+dokumentum+bizony%25C3%25ADt%25C3%25A9k+recep+erdogan+video-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioHFa3eDzuIyM689r5WSufgy4rtuziBFTZ23D8hHsUHO9A_Bg9OmRDUyuYJ2THF-mrWgjQslCnq33lIhyphenhyphenjb8WnR4SIxA9kksajDpucxnVquoIjgbiYr7CtK8E-vHaVtgAy4SMZXK841TEK/s72-c/t%25C3%25B6r%25C3%25B6k+t%25C3%25B6r%25C3%25B6korsz%25C3%25A1g+isis+iszl%25C3%25A1m+%25C3%25A1llam+terrorista+olaj+kitermel%25C3%25A9s+finom%25C3%25ADt%25C3%25A1s+elad%25C3%25A1s+dokumentum+bizony%25C3%25ADt%25C3%25A9k+recep+erdogan+video-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/03/orosz-dokumentumfilm-tarja-fel-torok.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/03/orosz-dokumentumfilm-tarja-fel-torok.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy