Német titkos társaságok kolóniákat hoztak létre a Marson az 1940-es években

A legújabb interjúban a Gaia tévé Kozmikus Közzététel sorozatában Corey Goode informátor részletesen leírja egy német titkos űrprogram kís...

A legújabb interjúban a Gaia tévé Kozmikus Közzététel sorozatában Corey Goode informátor részletesen leírja egy német titkos űrprogram kísérleteit, hogy bázisokat hozzanak létre a Marson a 2. Világháború időszaka alatt. Azt állítja, hogy az ezt követő gyarmatosítási erőfeszítések során a németek heves területi csatákat vívtak az ott élő marsi fajokkal, akik nagy lávacsövekben laktak, melyek a Marson futottak végig a föld alatti régiókban. (1)

Goode azt mondja, hogy az 1940-es évek elején, miközben a 2. Világháború még mindig dúlt, német titkos társaságok - Thule, Vril és a Fekete Nap - sikeresen létrehoztak egy bázist a Holdon, és kilövőállásként használták a marsi küldetések során. Az utazási idő a Hold és a Mars között több óra volt a németek számára. Goode összevetette ezt a jelenlegi titkos űrprogrammal, ami ezt az időt percekre lecsökkentette.

Goode a korai német gyarmatosítással kapcsolatos információkat írja le, melyeket azon "okos" eszközökön olvasott, amikhez hozzáférése volt az "intuitív empataként " eltöltött 20 éves űrszolgálata során 1987-től 2007-ig. Azt mondja, hogy azokat a német dokumentumokat és fényképeket, amelyek részletesen ismertetik ezeket a Hold és Mars küldetéseket, ezeken az "okos" eszközökön archiválták.

Goode korábban már beszámolt a Hitler Németországában tevékenykedő titkos német társaságok hatalmáról. A Thule, a Vril és a Fekete Nap társaságok létrehoztak egy űrprogramot, amely teljesen független volt a náci SS erőfeszítéseitől, hogy felfegyverezzék a repülő csészealjakat a háború során.

Kapcsolódó cikk: A német titkos társaságok ősi szuperfegyvereket rejtettek el a nácik elől

Ezek a német titkos társaságok bázisokat hoztak létre az Antarktiszon és Dél-Amerikában, ahová a harcok elől menekültek a 2. Világháború alatt. Ezeken a távoli helyszíneken jól elrejtve és védve a németek nagy előretörtést értek el a fejlett űrutazási technológiák kifejlesztésében az antigravitáció és téridő portálok segítségével.

A német titkos társaságok erőfesztéseiről, hogy egy párhuzamos titkos űrprogramot hozzanak létre, Goode korábban már sok információt hozott nyuilvánosságra a Kozmikus Közzététel sorozatban.

Kapcsolódó cikk: Cenzúrázatlan történelem a titkos űrprogramok fényében

A 2015. november 10-i Kozmikus Közzététel epizódban Goode még több információt nyújt azokról a kihívásokról, melyekkel a korai német telepesek néztek szembe akkor, amikor létrehozták bázisaikat a Marson és a Holdon.

Miután megalapozták jelenlétüket a Mars egyenlítői régióiban, leírja, hogy a németek hogyan ütköztek durva homoviharokba, melyek rendkívül elektromosak voltak. A villámlással járó viharok komoly pusztítást végeztek az elektronikai technológiáikban. Goode vallomását a NASA kutatása is alátámasztja, amely megerősítette, hogy hatalmas villámlások fordulhatnak elő a marsi porviharok során. (2)

Következésképpen a németek máshol kezdtek alkalmas helyet keresni bázisaik számára a Marson. Azt találták, hogy az északi és déli régiókban a 20. szélességi kör felett élhetőbb környezet található, ahol bázisaikat felépíthetik, távol a hatalmas elektromos marsi porviharoktól. A németek ősi lávacső rendszereket fedeztek fel, melyek körülbelül 10-szer akkorák, mint a lávacsövek a Földön, majd bázisaikat ide helyezték át.

A marsi lávacsövek és más föld alatti régiók azonban nem voltak lakatlanok. A németek két értelmes intelligens fajjal találkoztak, akikkel heves területi csatákat vívtak, miközben létrehozták a bázisaikat. Goode hüllő- és rovarszerűként írja le a két fajt. Ezek a brutális csaták sok német élet, és az erőforrások elvesztéséhez vezettek az 1950-es évekre, amikor az amerikai katonai-ipari komplexum elkezdett segítséget nyújtani a német titkos társaságoknak a Marson.

1952 közepén a németek egy sor csészealj átrepülést hajtottak végre Washington D.C. fölött mintegy erődemonstrációként. Ez vezetett a német titkos társaságokkal való hivatalos kapcsolathoz. Az Eisenhower adminisztráció alatt az Egyesült Államok kapitulált a németek legfontosabb követelése előtt, ami a katonai-ipari komplexumba történő beszivárgásukhoz vezetett.


Az USA ipari hatalmával a hátuk mögött a német titkos társaságok képesek voltak, hogy végre konszolidálják a marsi bázisaikat, és megvédjék őket az ott élő marsiaktól.

Van-e valamiféle bizonyíték, melyek alátámasztják Goode hihetetlen állításait? Először is vessünk egy pillantást más infromátorokra, akik szintén azt állítják, hogy egy bizonyos időt töltöttek el a Marson, miközben titkos űrprogramokban szolgáltak.

Goode vallomása számos fontos párhuzamot mutat egy korábbi marsi informátor, Randy Cramer beszámolóival, aki azt állítja, hogy 17 évet töltött a Marson (1987-2004) egy elit katonai egységben, amely az emberi telepeket védte a Marson élő fajoktól.

Egy 2014 áprilisi interjú sorozatban (hat hónappal Goode nyilvános megjelenését megelőzően) Cramer elmondta, hogy az egysége rendszeres területi csatákat vívott két intelligens marsi fajjal, hüllőkkel és rovarokkal - ugyanazokkal, akiket Goode is azonosított.

Kapcsolódó cikk: Egy informátor többféle titkos űrprogramról számol be, melyek összefüggésben vannak az új idegen látógatókkal


Cramer leírta azokat a Marson élő fajokat, akikkel heves területi csatákat vívtak, ha a területüket fenyegették. Máskor viszont hagyták az emberi telepeseket. Mindez összhangban van Goode marsi fajokkal folytatott harcokról szóló állításaival.

Míg Cramer nem említette a német kapcsolatot, világossá tette, hogy a katonai egység, melyben szolgált, alá volt rendelve annak a vállalati egységnek, amely a marsi műveletekért volt felelős. Ez összhangban van Goode állításaival a "Bolygóközi Vállalati Konglomerátumról", amely a Marson tevékenykedett, melybe korábban már beszivárogtak a német titkos társaságok, és náci SS támogatóik.

Kapcsolódó cikk: A titkos marsi kolóniák akár 900 földönkívüli civilizációval is kereskedhetnek

Az SS olyan rabszolgamunka gyakorlatokat vezetett be, melyek gyakoriak voltak a náci Németországban és a német titkos társaságok bázisain az Antarktiszon és Dél-Amerikában. Albert Speer, a náci Németország fegyverkezési minisztere szerint a náci SS-nek tervei voltak arra vonatkozóan, hogy ezt a rabszolga gyakorlatot a háború után is folytatják. (3)

Cramer és Goode tanúvallomásai a titkos űrprogram őshonos marsiakkal folytatott csatáiról szintén összhangban vannak egy harmadik informátor, Michael Relfe információival, aki azt állítja, hogy 20 évet töltött a Marson (1976-1996). Relfe leírja a különböző őshonos és földönkívüli fenyegetés miatt folytatott harcot, melyek veszélyt jelentettek a folyamatban lévő marsi műveletekre.

Kapcsólódó cikk: Michael Relfe veterán nyílt levele a világ katonai vezetőihez: Az emberiséget hiperdimenzionális ragadozó fajok vették célba

A Cramer és Relfe által tett tanúvállomások mellett, melyek összhangban vannak Goode állításaival, egy újabb fontos bizonyíték merült fel. Június 11-től 12-ig a Brit Bolygóközi Társaság egy szimpóziumot tartott "Egy Mars kolónia diktátor megdöntése" címmel.

A Brit Bolygóközi Társaság által ábrázolt forgatókönyv egy Marson működő vállalati tulajdonban lévő űrprogramot mutat be, ahol olyan vezetők dominálnak, akik diktátorként viselkedve kizsákmányolják a rabszolgaként tartott munkásokat. A forgatókönyv sok hasonlóságot mutat a Goode és Cramer által leírt Marson működő vállalatról, amely elit katonai erőket használ mint űrzsoldosokat, hogy megvívják a csatáikat.

A szimpóziumon Richard Hollingham, a BBC írója is részt vett, aki utalt egy MI6 kapcsolatra. A szimpózium egybeesett Goode június 22-i beszámolójával, aki egy jelenlegi Mars bázison tett látogatást, ahol úgy tűnt, hogy egy diktatúra működik. Több mint valószínű, hogy a vállalati gyakorlat a marsi bázisokon ma is kapcsolatban van az előzményekkel, a korai német bázisokon folytatott náci gyakorlattal, melynek során rabszolgamunkát alkalmaztak.

Kapcsolódó cikk: Egy Mars kolónia diktátor megdöntése: A brit elit valóságos dologra készül

A Kozmikus Közzététel epizódok Goodeval számos fontos történelmi eseményt tárnak fel, melyeket eltitkoltak a nyilvánosság elől, és ha mindez igaz, akkor felelős módon kell megváltoztatnunk világnézetünket a jövőnket illetően.

Két másik állítólagos titkos űrprogram informátor is alátámasztja Goode állításait, valamint közvetett bizonyítékok is rendelkezésre állnak, közöttük a NASA adatai, mely szerint egy vékony, belélegezhető atmoszféra van a Marson. (4) Jó okunk van arra következtetni, hogy Goode valódi bennfentes szemszögből mutatja be a német titkos társaságok szerepét a Marson az 1940-es években történt gyarmatosításban és a bázisok létrehozásában.

(1) - http://www.gaiamtv.com/video/remnants-ancient-mars
(2) - http://www.nasa.gov/vision/universe/solarsystem/mars_soil_chem.html
(3) - https://hu.wikipedia.org/wiki/Albert_Speer
(4) - http://www.jpl.nasa.gov/spaceimages/details.php?id=pia18613

Exopolitics

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,293,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,162,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,785,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,405,idegen technológia,303,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,318,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,420,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,69,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,940,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1329,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1179,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,785,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,888,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,400,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10898,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,664,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9696,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Német titkos társaságok kolóniákat hoztak létre a Marson az 1940-es években
Német titkos társaságok kolóniákat hoztak létre a Marson az 1940-es években
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgC96o1EQD-jXx9x_mK21ZWZpkhQ4ro8YYRZaeiJrbyPcehHZ9ePQYbeVCRtJBT8sy_2WweiJXeiR9pD6OB3DN0Xn5ixxim6DH-7y42FvPjm1rlAyigckblPurB30zA9UCurtA_ABoqwaY0/s1600/corey+goode+mars+n%25C3%25A1ci+titkos+t%25C3%25A1rsas%25C3%25A1g+kol%25C3%25B3nia+telepes+b%25C3%25A1zis+%25C5%25B1rprogram+video+cs%25C3%25A9szelaj+antigravit%25C3%25A1ci%25C3%25B3+%25C5%25B1rtechnol%25C3%25B3gia+%25C5%25B1rutaz%25C3%25A1s+ufo-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgC96o1EQD-jXx9x_mK21ZWZpkhQ4ro8YYRZaeiJrbyPcehHZ9ePQYbeVCRtJBT8sy_2WweiJXeiR9pD6OB3DN0Xn5ixxim6DH-7y42FvPjm1rlAyigckblPurB30zA9UCurtA_ABoqwaY0/s72-c/corey+goode+mars+n%25C3%25A1ci+titkos+t%25C3%25A1rsas%25C3%25A1g+kol%25C3%25B3nia+telepes+b%25C3%25A1zis+%25C5%25B1rprogram+video+cs%25C3%25A9szelaj+antigravit%25C3%25A1ci%25C3%25B3+%25C5%25B1rtechnol%25C3%25B3gia+%25C5%25B1rutaz%25C3%25A1s+ufo-2015-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/11/nemet-titkos-tarsasagok-koloniakat.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/11/nemet-titkos-tarsasagok-koloniakat.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy