A spirituális ébredés veszélyei

Mikor egy ember először indul el spirituális ösvényen, olyan, mint gyermek az erdőben, minden lehető és lehetetlen szekta, vallás vagy s...


Mikor egy ember először indul el spirituális ösvényen, olyan, mint gyermek az erdőben, minden lehető és lehetetlen szekta, vallás vagy szélhámos áldozata lesz. Az úgynevezett elfogadott vallásoktól kezdve, amelyek kifacsarják az ember legutolsó fillérjét is, a médiumokon keresztül, akik megfizettetik velük a negatív entitások elűzését, egészen azokig, akik vadásszák a friss húst, mert önzésükben igyekeznek kielégíteni az imádat és vezérlés-igényüket.

Megvédheted magad, ha erősen bízol önmagadban. Ösztönösen meg fogod érezni a veszélyjelzéseket, ahol valami nincs rendben, de a ragadozók igyekeznek majd eltörölni ezeket a jelzéseket. Elsőrendű fontosságú, hogy kifejleszd magadban az erős belső vezérlést. Soha ne add át a pénztárcádat, hitelkártyádat, lelkedet vagy elmédet anélkül, hogy egy hétig visszavonulj és végiggondold. Ha az üdvösség-kalmár azt mondja, hogy ezt nem teheted meg, hogy azonnal döntened kell vagy örökre elkárhozol... akkor SZALADJ!!!

Ez alapvető tudnivaló. Ha rossz gurut, vallást vagy szektát választasz útmutatóként, évekig rostokolhatsz.

Olvasd el a következő cikket, bár a szektákról szól, más csoportokra vagy életmód-rendszerekre is érvényes:

Hogyan tud egy embercsoport beszivárogni egy normális, mindennapi polgár és gondolkodó lény elméjébe? Egy szekta besorolhat úgy, hogy rá se jössz, mi történik.


A Szekta egy hely, ahova tartozhatsz. Napjaink társadalmában a legokosabb, a legműveltebb, legérzékenyebb és legjóságosabb emberek kizárva érzik magukat. Egy átlagon felüli nő például, nemigen lesz megelégedve egy földhözragadt munkahellyel, ruhák és cipők bevásárlásával, az esti tévézéssel. Míg a munkatársai és haverinái elcseveghetnek a legutóbbi Született feleségek-epizódról, vagy a legújabb fogyókúráról. Egy átlagon felüli férfi sem lesz elégedett a mindennapi munka mókuskerekével, a focival, sörrel és elpókerezett éjszakákkal. Mindezt bizonyos távolságból nézi, felületesen bekapcsolódhat, de úgy érzi magányos, ki van zárva. Mert ő más.

Az érzés, hogy te más vagy, az első dolgok között lesz, amire a szekta lecsap. Mikor valaki másnak érzi magát, törekedni fog arra, hogy valahova tartozzon. Szeretne találni egy csoportot, amelyben otthon érezheti magát, ahol megértik és ahol fontos dolgokról lehet beszélni.

Más dolog, amire a csoport oda fog figyelni az, hogy az ember érezze, hogy értékes, fontos, szükséges, nélkülözhetetlen. Hogy az egyén érezze, hogy amit itt csinál, számít. Hogy amit itt csinálnak, az jobbá teszi a világot, hogy lehet, hogy nemcsak őt magát fogja megmenteni, hanem a szeretteit is, sőt valószínűleg az egész világot.

A csoport egy igen fontos valóságot fog osztani az egyénnel. Örökös kívülállóból tag lesz, mert íme valakik, akiket ugyanazok a dolgok érdekelnek, az a valóság, amit a "normális" kívülállók nem látnak és nem foghatnak fel.

A csoport ugyanakkor állandóságot is jelent. Van egy állandó tevékenység, tervek, közös cél. A csoport erős és általában egy anya vagy apa típusú egyén fogja vezetni, aki mindenkinek megmondja, mit kell tenni, aki biztosítja a tagokat arról, hogy mennyire szereti és értékeli őket.

Más mézesmadzag a Titok. Nagybetűvel írom, mert nem az a fajta titok, ami kiderül egy krimi, regény vagy felolvasás végén. Az a fajta Titok, amiért az emberek minden vagyonukat odaadnák, hogy megismerjék.

Az Ismeretlen, egy ilyen mértékű Titok - egy tudatos csapda. Bármilyen érző lényt meg tud fogni egy titok, amit nem tud felmérni. Egy titok, amit ugyanolyan intelligencia szintre és analitikus erőre terveztek, mint amin az érző lény található, s ami vasrácsként tartja vissza a tagot a szekta elhagyásától.
[post_ads_2]
Van egy közmondás, ami szerint "a kíváncsiság az élet megrontója", amely pontosan leírja, hogyan lehetséges, hogy egy intelligens lényt csapdába ejtsen és elpusztítson valami, amire olthatatlanul kíváncsi, s csak arra vagyunk kíváncsiak, amit nem ismerünk, nem értünk vagy nem látunk. A Titok megosztását csak sok évi hűséges szolgálattal, munkával és valószínűleg egy szekérderéknyi pénzzel lehet kiérdemelni. A Titok természete itt és most lényegtelen. Az áldozat annyit fektetett bele, hogy kiderítse, hogy a felfedése pillanatában talán már nem is érdekes, mi az. Az ember vagy teljesen elfogadja mint hatalmas, mélységes igazságot, vagy teljesen hülyének érzi magát és elhagyja a szektát.

Más csapda, amit a csoport használ, a rendkívüli képességek, erő, bölcsesség vagy ismeretek ígérete. A tag hirtelen olyan tanítások birtokába kerül, amelyek az emberiség többi tagjának hozzáférhetetlenek.

A csoport válaszokat is ad. Tudni fogja a választ minden vagy legtöbb kérdésre, amit a személy a földi létezéssel kapcsolatban feltehet. Megoldásuk van az olyan mindennapi gondokra, mint a pénzhiány, emberi kapcsolatok, betegségek, boldogtalanság és stressz.

A félelem az eszköz, amivel az embereket azután is fogva tartják, miután józan eszük azt diktálja, ebből elég volt. A tagot megfenyegetik, hogy ha kilép, senki sem fog vele beszélni többé. Aki régóta tag, annak ez az összes barátja, esetleg családtagja elvesztését is jelentheti. Ennél súlyosabb fenyegetések is előfordulnak, mint például, ha kilép, örökké szenvedni fog. Főleg ha a csoport vallásos jellegű, a félelem, hogy valamilyen pokolszerű csapdába esik, hiszen elhagyja az egyetlen csoportot, amely az üdvözülését biztosíthatja, komoly nehézség, amit át kell lépni, mielőtt az ember kiszabadulna.

Ezek azok a dolgok, amelyeket a szekták felhasználnak, hogy becsábítsák és megtartsák az embereket a soraikban. A kérdés az, miért csinálják? Mi a hasznuk belőle? A szektákat mindig egyetlen személy vezeti. Mikor az illető meghal, helyét átveszi egy másik személy vagy egy csoport, aki az eredeti vezető nevében fog felszólalni. De miért?


A fő bűnösök a pénz, hatalom és szex

Ha van valakid, aki bekerült egy szektába, fontos, hogy megértsd, hogy ő mélységes szeretetet és hűséget érez a szekta iránt. Számára ez nem egy szekta, hanem a legjobb barátai, ez az élettársa, talán a gyermekei is. A szektavezér nem szektavezér lesz, hanem aki értékeli és tanítja őket. Egyszóval, ami egy kívülálló számára egy szekta, amely karmai között tartja a személyt, az illető számára közeli barátokat és munkatársakat jelent, akik ismerik és megértik őt.

Ha azt hiszed, be vagy oltva a szekták ellen, gondolj bele még egyszer. A szekta nem mint szekta fog közeledni hozzád, hanem mint a szomszéd, egy ismerős, vagy talán egy vonzó, barátságos valaki a helyi nagyáruházban, aki megszólít, és ingyenes szolgáltatást vagy könyvet ajándékoz neked.

Nem kérnek tőled sem pénzt, sem időt, sem szexuális szolgáltatást, ehelyett megoldásokat, barátságot és közös érdekeket ajánlanak.

Senki sem csatlakozik egy szektához, hogy a világot pocsékabb élőhellyé tegye, vagy hogy a vezért gazdagítsa. Te sem csatlakoznál ilyen okkal. A legtöbb szektatag lángolóan hisz abban, amit csinál. Ha egyszer már benn vagy, sosem látnád magad olyan személyként, aki újabb szektatagokat próbál vadászni ártatlan embertársai közül. Egyszerűen igyekeznél megosztani újonnan megtalált boldogságodat és ismereteidet.

Őrizkedj a csoportoktól, vallásoktól és ismert szektáktól. Nincs szükséged arra, hogy bármilyen ideológiai vagy vallásos csoporthoz tartozzál, s ha már tagja vagy egy ilyennek, amelyikről kiderül, hogy nem jó neked, tudd, hogy csak ideig-óráig fogod jobban érezni magad benne. Rövidesen ebben a csoportban is elszigeteltnek érzed magad, de akkorra már igen nehéz lesz elhagyni őket. De még mindig jobb kilépni, mint maradni.

Ha van egy olyan embercsoport, akik iránt erős vonzódást érzel, közeledj hozzájuk óvatosan, és ha valaha is elkérik a megtakarított pénzedet vagy a hitelkártyád maximális keretét (csakis kiváló célra), vagy ha valaha is azt sugallják, hogy szakítsd meg a családoddal vagy barátaiddal a kapcsolatokat (hiszen negatív hatással vannak rád), vagy ha megakadályoznak olyan tevékenységeidben, amelyeknek nincs közük hozzájuk, lehet, hogy egy szektának vagy tagja, és ne szégyelld beismerni, ha így van. (1)

(1) - https://ineliabenz.com/dangers-of-spiritual-awakening/

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,598,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,230,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1331,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10908,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9705,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A spirituális ébredés veszélyei
A spirituális ébredés veszélyei
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgylXEEXUIdlJmgebjKTSbSpgZQbW3CRNk-WO3PxHWv-HOffY1pL6QD2f-L_sriXcI3qXy6c9vtSy8mICqfO0vRivuBZHLTjOqfl6DdXSkMdL8caSgVL_kdEabjKVLokP4Fs_kEEjAdoYa_/s640/a+spiritu%C3%A1lis+%C3%A9bred%C3%A9s+vesz%C3%A9lyei+szekta+vall%C3%A1s+%C3%B6nismeret+tudat+tudatoss%C3%A1g+p%C3%A9nz+hamis+pr%C3%B3f%C3%A9ta-2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgylXEEXUIdlJmgebjKTSbSpgZQbW3CRNk-WO3PxHWv-HOffY1pL6QD2f-L_sriXcI3qXy6c9vtSy8mICqfO0vRivuBZHLTjOqfl6DdXSkMdL8caSgVL_kdEabjKVLokP4Fs_kEEjAdoYa_/s72-c/a+spiritu%C3%A1lis+%C3%A9bred%C3%A9s+vesz%C3%A9lyei+szekta+vall%C3%A1s+%C3%B6nismeret+tudat+tudatoss%C3%A1g+p%C3%A9nz+hamis+pr%C3%B3f%C3%A9ta-2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2014/09/a-spiritualis-ebredes-veszelyei.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2014/09/a-spiritualis-ebredes-veszelyei.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy